Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

FNG gaat obligaties uitgeven

ZOETERMEER (AFN) - Winkelbedrijf FNG, eigenaar van modeketens als Miss Etam, Claudia Sträter en Steps, wil obligaties gaan uitgeven. Dat werd dinsdag bekendgemaakt.

Het bedrijf heeft Belfius het mandaat gegeven als 'sole lead manager' voor het opzetten van een serie van roadshows. Afhankelijk van de marktomstandigheden mikt FNG op een transactie van enkele tientallen miljoenen euro.

FNG wil het geld dat het ophaalt bij de obligatie-emissie gebruiken om groeiplannen uit te werken. Zo kondigde het bedrijf recent twee overnames aan en wil het zijn Brantano-concept, waarbij naast een schoenenassortiment bijpassende kleding wordt geboden, versnelt uitrollen.

De onderneming wil haar balans versterken via een verhoging van het uitstaande bedrag van een bestaande obligatie-uitgifte door middel van een private plaatsing. Het betreft concreet de obligaties die op 7 juli 2016 werden uitgegeven door FNG Benelux Holding met een coupon van 5,50 procent en een looptijd tot 7 juli 2023 voor een oorspronkelijk bedrag van 20 miljoen euro. Deze obligaties hebben een coupure van 100.000 euro en zullen genoteerd worden op Alternext.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links