Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Grootaandeelhouder Kardan in problemen

AMSTERDAM (AFN) - Een Israëlische bank heeft het faillissement aangevraagd van een aandeelhouder van investeringsmaatschappij Kardan. Het Israëlische bedrijf met een notering in Amsterdam maakte donderdag bekend dat er een bewindvoerder is aangesteld vanwege de problemen bij aandeelhouder Joseph Grunfeld.

Grunfeld zelf heeft 0,7 procent van de aandelen Kardan in bezit en via Talromit Financial Holdings nog eens 16,4 procent. De rechtbank in Tel Aviv oordeelde dat de bezittingen van Grunfeld onder curatele worden gesteld.

Volgens Kardan heeft de aanvraag voor het faillissement van zijn aandeelhouder geen materieel effect op de onderneming of zijn bezittingen.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

3 Posts
| Omlaag ↓
  1. ch@rter 13 augustus 2015 10:47
    Het 1e recht van koop ligt bij Kardan zelf.
    Of heerschap Schnur ze erbij wil hebben vraag ik mij af, aangezien die dan wel een hele dikke vinger in de pap verkrijgt bij overname van de Grunfeld aandelen in Kardan.
    Wellicht als dat zou gebeuren dat er dan een wat frissere wind gaat waaien in de toko en hij meer druk neer gaat leggen bij Ceo sjouky oren om de tent vlot te trekken.
3 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links