Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Stabiele prestaties bij RELX'

AMSTERDAM (AFN) - Data- en informatieleverancier RELX heeft stabiele resultaten laten zien. Ook de cijfers van de verschillende divisies waren 'robuust', zeggen analisten van Morgan Stanley. Zij omschrijven het cijferbericht verder als het "gebruikelijke kraak noch smaak", maar vinden dat tegelijkertijd geruststellend. De aandelenkoers zou als gevolg van de cijferupdate moeten stijgen, verwachten ze.

Marktvorsers van KBC wijzen er ook op dat de resultaten van RELX grotendeels voldoen aan de verwachtingen. Ook de prognose voor dit jaar is vrijwel hetzelfde als die voor afgelopen jaar. De analisten maken daarbij wel de kanttekening dat RELX minder ruimte voor beurzen ziet in Japan door de Olympische Spelen. Verder kan het bedrijf de gevolgen van de uitbraak van het nieuwe coronavirus nog moeilijk inschatten.

Morgan Stanley hanteert een equal-weight-advies voor RELX, terwijl KBC het advies op hold heeft staan met een koersdoel van 19,50 euro. Het aandeel RELX stond donderdag even na 11 uur 1,7 procent hoger op 24,68 euro.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

2 Posts
| Omlaag ↓
2 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links