Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Vertrouwen beleggers flink omhoog'

AMSTERDAM (AFN) - Het vertrouwen van particuliere beleggers is in januari flink gestegen. Dat bleek zaterdag uit een barometer van onlinebroker BinckBank.

Met een 6,2 ligt het vertrouwen 1 punt hoger dan een maand eerder. De bandbreedte van de barometer loopt van min tien tot plus tien.

Ahold en Aegon zijn deze maand volgens het onderzoek met afstand de populairste aandelen onder beleggers. Het fors teruggevallen Altice voerde wederom de lijst met bij voorkeur te verkopen aandelen aan. De technologiesector blijft onveranderd de populairste sector om in te beleggen.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

7 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 13 januari 2018 12:37
    Chocoladeletters in de Telegraaf en andere media, onlangs, dat particulieren weer massaal willen instappen in aandelen. De schapen gaan weer naar de slachtbank. Newbies die op het hoogtepunt kopen en bij een flinke daling massaal weer uitstappen met megaverliezen en uit pure armoede maar weer gaan sparen. De centjes zijn weer keurig afgepakt door de professionele partijen. Tot de volgende ronde.
  2. [verwijderd] 13 januari 2018 19:50
    Niet alle aandelen op de AEX zijn duur geprijsd (A&A). Het gaat nog even door. Al zijn we de euphoria stage reeds ingegaan, dat klopt zeker. De schuldenberg is nog nooit zo groot geweest. Geleerd hebben we weinig sindsdien, en aandelen lopen altijd vooruit op de werkelijkheid;)!
7 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links