Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Pharming Group AEX:PHARM.NL, NL0010391025

  • 0,881 19 apr 2024 17:35
  • +0,013 (+1,50%) Dagrange 0,869 - 0,889
  • 8.926.686 Gem. (3M) 6,9M

Een goede start van de week

101 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. husa 22 september 2014 08:30
    salix is vrijdag terug bijna 5% gestegen nu al 164. het is wachten op nieuws in oktober voor pharming. verkoopprognoses zullen goed zijn met een degelijke partner als salix. misschien worden de 20 miljoen dan ook reeds uitbetaald. blijf bij mijn koersdoel dit jaar 0.60. tot dan blijven we rond de .40 hangen.
  2. [verwijderd] 22 september 2014 08:37
    quote:

    husa schreef op 22 september 2014 08:30:

    salix is vrijdag terug bijna 5% gestegen nu al 164. het is wachten op nieuws in oktober voor pharming. verkoopprognoses zullen goed zijn met een degelijke partner als salix. misschien worden de 20 miljoen dan ook reeds uitbetaald. blijf bij mijn koersdoel dit jaar 0.60. tot dan blijven we rond de .40 hangen.
    dit is o.a. de reden waarom salix stijgt.

    www.istreetwire.com/salix-pharmaceuti...
  3. forum rang 10 DeZwarteRidder 22 september 2014 09:03
    quote:

    husa schreef op 22 september 2014 08:47:

    als deze overname gebeurt zal het maar klein bier zijn voor deze overnemer om een bedrijfje als pharming erbij te nemen.
    Dus ca 200 miljoen is 'klein bier' voor jou....??

    En waarom zouden ze 'zo weinig' geld willen verspillen??
  4. [verwijderd] 22 september 2014 09:22
    Beste forumleden,

    Vorige week heb ik een kritisch mailtje gestuurd naar Pharming met de volgende vragen:

    Waar blijven de grote aandeelhouders die een belang nemen?
    Er is blijkbaar nog niet voldoende vertrouwen in dit aandeel omdat de koers weer naar 0,35 is gezakt.
    Mijns inziens komt dat door de slechte berichtgeving over de toekomst door Pharming.
    Waarom wordt er zo weinig informatie gegeven over bv de overeenkomst met Sipi. Hoe loopt dat? Wanneer kunnen we daar wat van verwachten? Al 1,5 jaar radiostilte.
    Wanneer komt Ruconest nu op de markt in de VS? Dat is nu toch wel bekend mag ik aannemen. Waarom wordt daar zo vaag over gedaan.

    Vervolgens heb ik telefonisch contact hierover gehad met Sijmen de Vries.
    Hij gaf als eerste aan dat Pharming er sinds de goedkeuring en met de mijlpaalbetaling in het vooruitzicht in het 4de kwartaal er veel beter voor staat. Er zijn financieel geen zorgen meer.
    Dat de aandelenkoers na de goedkeuring zou zakken is vrij normaal. Maar dat die koers dan helemaal terug gaat naar 0,35 is voor De Vries ook een raadsel.
    Ik vroeg hem toen waarom de grote inversteerders (Kingdom, Broadfin en Flynn)hun belang hebben afgebouwd ipv verder uit te breiden. Het antwoord was vrij simpel: Pharming heeft ze binnen gehaald in 2013 op het moment dat ze financieel in de problemen kwamen. De investeerders kregen toen aandelen tegen een hele lage prijs € 0,12. Dat de koers in januari/februari zo explosief ging stijgen had De Vries ook niet voor mogelijk gehouden. De investeerders konden toen hun aandelen voor het 3 of 4 voudige weer verkopen. Als investeerder kan ik me voorstellen dat je dan meteen je belang terug brengt.
    Op de vraag hoe het zit met SIPI gaf De Vries aan dat dat ook goed gaat maar dat er op dit moment geen nieuws over is. Hij gaf ook aan dat Pharming een plicht heeft om nieuws meteen naar buiten te brengen als er nieuws is. Maar in biotech land duurt alles gewoon ontzettend lang. Pharming kan vaak ook niet voorspellen hoe lang.
    Daarna vroeg ik hem, als er zo veel vertrouwen is, waarom er geen nieuwe investeerders bij komen. De Vries gaf aan dat dat een terechte opmerking was en dat hij vanaf volgende week bijna wekelijks naar de VS vliegt om nieuwe investeerders er bij te krijgen.
    Verder gaf hij nog aan dat de fase 2 onderzoek die nu is gestart van balang is omdat de afzetmarkt dan wordt vergroot voor Ruconest.
    Kortom: Ik vond het netjes dat De Vries mij belde en uitleg gaf over de gang van zaken. Daar heb ik wel meer vertrouwen van gekregen en blijf dan ook zitten totdat er weer een mooie koerssprong aan komt.

    Graag uw reactie op een bezorgde aandeelhouder.

    Met vriendelijke groet,
101 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Logische herfinanciering Pharming

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links