Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Bioalliance Pharma richting € 8 in 2014 ? Heden; € 4,25.

442 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 23 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 9 november 2013 14:17

    'Deze week heeft aangetoond dat het kan wakker worden (volume en hoger naar 4,44) ..... en zonder nieuws, zonder speculaties, geruchten .... geen nieuws komt naar verwachting:
    - De Livatag fase 3 en de uitbreiding ervan naar Verenigde Staten
    - De Validive in fase 2 en de resultaten in 2014 (twee semester)
    - De Sitavig en de handtekening van samenwerking die kan optreden op elk moment
    - AMEP (voor details, AMEP is een eiwit dat specifieke receptoren tot expressie gebracht op melanoomcellen en betrokken bij zowel de tumorgroei en angiogenese gericht (remming van tumor vascularisatie nodig voor de groei ). Nogmaals, de resultaten zullen zeer binnenkort
    - Uitbreiding van partnerships LORAMYC en inzet van de Verenigde Staten moet CA genereren met inzet
    Ik heb het niet over NICE consortium dat de eerste sector van nano-geneeskunde ontstaat wanneer we weten dat deze industrie en de leider moet worden is BIOALLIANCE
    Ik spreek niet van beide Lauriad (BioAlliance Pharma SA kondigt de oprichting van een samenwerkingsovereenkomst met een leidende vaccin in de ontwikkeling van haar mucoadhesieve Lauriad technologie voor het gebruik van vaccins. De voorwaarden van deze overeenkomst worden niet gepubliceerd in deze fase) en onderzoek met betrekking tot het ....
    Dit alles na een overtekend AK geeft zicht tot 18 maanden, dat wil zeggen het einde van 2014 ... en we hebben een Sitavig partner die het gehele pijp zal financieren!'

    bron; boursorama

  2. [verwijderd] 11 november 2013 21:01
    BioAlliance: verdere klinische fase III Livatag in primaire leverkanker 2013/10/22 06:01

    BioAlliance Pharma kondigde aan dat het Comite van onafhankelijke deskundigen (Data Safety Monitoring Board, DSMB) verantwoordelijk voor het toezicht tolerantie in de fase III-studie herbeleven, een unaniem positief advies voor de voortzetting van de testen zonder wijziging, voor de derde keer sinds het begin van de studie.
    De studie protocol voorziet in de bijeenroeping van een internationale commissie van onafhankelijke deskundigen om gegevens de veiligheid van het geneesmiddel Livatag herzien om de patiëntveiligheid te garanderen, en om de zes maanden en / of na de 75 patiënten behandeld. Zoals het geval was in november 2012 en april 2013 is geweest, heeft de DSMB bevestigd zijn unanieme aanbeveling aan de studie voort te zetten, na een gunstig van alle veiligheidsgegevens van Livatag analyse.
    Herbeleef, internationale gerandomiseerde fase III trial, ontworpen om de doeltreffendheid van Livatag op de overleving bij ongeveer 400 patiënten met hepatocellulair carcinoom (primaire leverkanker) na falen of intolerantie "sorafenib" te tonen.
    Tot op heden, twintig centra zijn geopend in Frankrijk en rekrutering verloopt volgens schema. De Europese inzet van de test aan de gang is, met permissies reeds verkregen in zes landen (Spanje, Italië, Rusland, Hongarije, Oostenrijk, België). De verlenging van de proef in de Verenigde Staten zou moeten zijn in 2014, waardoor een einde werving 2.015 resultaten in 2016.
  3. [verwijderd] 13 november 2013 22:26
    Verwacht voor morgen weinig spektakel, slechte cijfers en weinig uitdagende woorden mbt de outlook zal 3,80 betekenen, en leuke cijfers misschien 4,50.

    Toch zit er erg veel potentie in Bioalliance pharma voor de langere termijn, dit is zo een bedrijf die door positieve ontwikkelingen zomaar 30-70% kan stijgen in 1 of 2 handelsdagen.
  4. [verwijderd] 14 november 2013 14:19
    BioAlliance Pharma versterkt haar marktpositie exclusiviteit.

    Reuters op 2013/11/14 om 10:07
    (CercleFinance.com) - BioAlliance Pharma, innovatief bedrijf dat zich toelegt op oncologische producten en speciale producten wees, kondigde vandaag de uitgifte van twee nieuwe patenten door de Amerikaanse en Koreaanse kantoren voor drug Sitavig mucoadhesieve tablet Acyclovir opgenomen voor de behandeling van koortsblaasjes bij volwassenen.

    Zo wordt de industriële bescherming Sitavig dusver gebaseerd op twee patentfamilies verder uitgebreid met de kwestie in de Verenigde Staten een derde octrooi familie en een uitbreiding van het tweede octrooi familie met een nieuwe subsidie ??van Korea Zuid.

    Deze set van drie families van octrooien en octrooiaanvragen en biedt bescherming en een sterke exclusieve Sitavig tot 2029 in de grote internationale gebieden.
  5. [verwijderd] 14 november 2013 19:27
    Driemaandelijks 30 september 2013 Informatie: Versterking contant na de kapitaalverhoging in juli Livatag ® Test herbeleven: voortdurende rekrutering en de bevestiging van het veiligheidsprofiel, Validive ® Fase II studie: Dynamische werving van resultaten 2014

    BioAlliance Pharma SA (Euronext Paris - BIO), een bedrijf dat zich toelegt op innovatie Orphan Oncologie producten en Specialty Products, kondigde vandaag hoogtepunten van haar activiteiten in het derde kwartaal van 2013.

    Juli werd gekenmerkt door het succes van de kapitaalverhoging, die een netto inkomen van € 8.400.000 gemaakt, en liet een sterke steun van aandeelhouders, waaronder de eerste twee van hen, Financiële Berg en Idinvest. Deze zwaar overtekend, heeft een zeer duidelijke toename in contanten ten bedrage van € 15.100.000 per 30 september 2013.

    Parallel, belangrijke stadia van ontwikkeling van de twee vlaggenschepen BioAlliance werden genomen:

    • Herbeleef fase III studie ter evaluatie van de werkzaamheid van Livatag ® in de behandeling van primaire leverkanker: sterke groei in recruitment met meer dan 80 patiënten geïncludeerd tot op heden in twintig centra in Frankrijk en op schema en bevestiging van de goede veiligheidsprofiel van het product, na de derde bijeenkomst van de DSMB (commissie van onafhankelijke deskundigen evalueren de veiligheidsgegevens). De Europese testen inzet is aan de gang in zes landen (Spanje, Italië, Rusland, Hongarije, Oostenrijk, België) en de uitbreiding van de proef in de Verenigde Staten zou moeten zijn in 2014, waardoor een einde werving 2015 voor de voorlopige resultaten in 2016. Deze drug vertegenwoordigt een potentiële belangrijke groeimarkt voor het bedrijf.

    • Fase II studie met Validive ® bij de preventie van orale mucositis bij patiënten behandeld met radio / chemotherapie voor hoofd-en halstumoren: open werving internationaal (Europa, VS) met meer dan 75% van de rekrutering afgerond tot op heden en de vestiging van een internationaal panel van deskundigen die belast zijn met het optimaliseren van de strategie voor de ontwikkeling van geneesmiddelen. Het einde van de werving is gepland voor begin 2014 en de resultaten worden verwacht in de tweede helft van het jaar.

    Op elk van deze twee producten, heeft Livatag ® en Validive ®, BioAlliance het veld omringd om de relevantie van de klinische en regelgevende ontwikkeling keuzes beste internationale experts op indicaties zorgen waar het huidige gebrek aan behandeling vereist innovatieve nieuwe therapeutische benaderingen.

    BPI Frankrijk heeft innovatie vertegenwoordigd door Livatag ® gewijd met een subsidie ??van € 9 miljoen voor de NICE consortium (4,3 miljoen BioAlliance als leider), waarvan de doel is om een ??baanbrekend bedrijf dat zich toelegt om nano-medicijnen te ontwikkelen.

    Tenslotte BioAlliance versterkt bescherming ® Sitavig met het krijgen van twee nieuwe patenten in de Verenigde Staten en Zuid-Korea. De exclusieve Sitavig ® is vastgesteld tot 2029 in de grote internationale gebieden, wat een extra voordeel in de lopende besprekingen over een overeenkomst met zakelijke partners.

    Zonder dat er nieuwe licentie-overeenkomst, de geconsolideerde omzet bedroeg € 246.000 voor het derde kwartaal van 2013 en 1,1 miljoen euro in de eerste negen maanden.
    "Het derde kwartaal van 2013 was een periode van internationale expansie van onze twee klinische studies met een groeiend aantal ziekenhuizen in de eerste orde", zegt Judith Greciet, CEO van BioAlliance Pharma. "De test Validive ® nadert zijn einde, met de resultaten naar verwachting in 2014 zal een cruciaal jaar worden voor de waarde van het product en het bedrijf. De kapitaalverhoging bij het begin van het 3e kwartaal stelde ons in staat om onze kaspositie en Sitavig ® versterken, waarvoor actief partnerschap besprekingen zijn aan de gang, zou een extra bron van inkomsten te bieden aan de stappen in blijven de komende maanden. "
  6. [verwijderd] 22 december 2013 16:07
    Bioalliance Pharma zou wel eens de Genfit (€ 3 -> € 14, nu € 9 ) van 2014 kunnen worden.

    Verwachting;
    Protzamparc € 8,10
    Investeren Securities OK € 7,50
    Alertetrading Koop
    Aurgalys Koop

    Livatag: verwacht 800.000.000-1000000000 omzet ten minste 50% kans op succes te ontwikkelen
    Sitavig: Deal verwacht US $ 200.000.000 - Sitavig Japan en Azië: 400 miljoen patiënten met uitzondering van China
    Actuele marktwaarde: 85000000
    Fenomenale potentie: 500 000 000 1000000000 x 3,5 (x5 en als de Amerikaanse standaard werd toegepast)

    Nieuws explosieve komst
    - Partnerschap in de VS (waaronder de ontwikkeling van Livatag)
    - De test Validive benadert de sluiting ervan, met de resultaten naar verwachting in 2014 zal een cruciaal jaar zijn voor de waarde van het product en het bedrijf.
    - Sitavig aangegeven bij recidiverende herpes labialis, werd opgenomen in de Verenigde Staten en acht Europese landen en wordt opgenomen in de rest van Europa.
    - Fasen marketing

    Veel producten / fasen (fase III Livatag Duitsland en de VS), 2 fasen II ...
    Als we zien wat het aandeel ALHYG; Hybrigenics heeft gepresteerd met inecalcitol die in fase 2 is gekomen, hoe zal het dan gaan met BIO's Sitavig die zal worden gebracht Livatag positieve Fase 3, Phase 2 AMEP ...
  7. [verwijderd] 26 december 2013 12:41


    (CercleFinance.com) - BioAlliance Pharma ERYtech en OREGE zijn gebaseerd analisten Investeer Securities tussen aandelen met de hoogste opwaarts potentieel.

    In hun lijst met aanbevolen waarden voor 2014, specialisten beursvennootschap gespecialiseerd in kleine en midcaps, zegt dat de huidige prijs van € 4,2 BioAlliance wijst op een mogelijke toename van ruim 78% ten opzichte van hun koersdoel 7.5
    euro.

    www.tradingsat.com/actualites/marches... aarden-een-sterke-potentieel-by-invest-effecten-494421.html
  8. [verwijderd] 23 januari 2014 12:21
    ARIA IS GOUD
    Drie internationale pharma groepen met inbegrip van de Amerikaanse reus Eli Lilly maken 'vriendelijke benaderingen' voor Ariad farmaceutische producten

    Door Geoff Foster

    Gepubliceerd: 17:01 EST, 22 januari 2014 | Bijgewerkt: 05:35 EST, 23 januari 2014





    205 aandelen

    6

    Weergave
    opmerkingen

    Sinds Ariad farmaceutische Ponatinib behandeling van leukemie kreeg het groene licht door Amerikaanse toezichthouder, de FDA, hebben industrie majors zijn snuffelen.

    Als haar aandelen veranderd handen bij $6,50, waardering van de Massachusetts gevestigde bedrijf op van ongeveer £800m, dealers gehoord gefluister van in de vijver die ten minste drie internationale pharma groepen met inbegrip van de Amerikaanse reus Eli Lilly 'vriendelijke benaderingen' in de Ariad van bestuur hebt aangebracht en zijn bereid te betalen tot $20 een aandeel in contanten om controle te krijgen.

    Ariad kondigde onlangs de commerciële beschikbaarheid van Ponatinib voor volwassen patiënten met vuurvaste chronische myeloïde leukemie, zijn aantrekkingskracht van wereldspelers die wil verbeteren haar positie op het gebied van de behandeling cruciaal kanker verhogen.

    Eli Lilly schijt ruim voor het veld en kon snel slikken Ariad met losse verandering. Andere belanghebbenden beschouwd als een goed in de gaten houden over de situatie in het geval dat Eli wandelingen weg zijn GlaxoSmithKline, 11,5 p uit op 1650p, en Shire, 25p beter op 3023p.

    A computerised display of the FTSE 100 index

    Shire, die vorige week de verkoop van Dermagraft – de plaatsvervanger van de bio-engineered huid gebruikt kondigde voor de behandeling van diabetische voet ulcera – aan organogenese van de VS, werd geholpen gisteren door een BarCap upgrade voor overgewicht en verhoogde richtprijs van 3275p, up from 28 €. De makelaar zei Shire had ruimte voor meer biedingen en aanbiedingen en verwacht extra zakelijke activiteit in de pijplijn zeldzame ziekte tijdens 2014. Het commentaar van de JP Morgan op dinsdag dat Shire teveel geld voor aanvullende acquisities gebruiken kon gevolgd.

    AstraZeneca verlicht een fractie tot 3934p, schijnbaar niet onder de indruk met nieuws over de Europese regelgevende goedkeuring van haar natrium-glucose cotransporter remmer Forxiga voor gebruik in een vaste dosis combinatie met metformine voor de behandeling van type 2 diabetes.

    Hoewel de Bank of England zei dat het in geen haast om renteverhoging in UK nadat de werkloosheid naar 7.1 gedimde, dreef de Footsie 7,93 punten te 6,826.33, terwijl de FTSE 250 verbeterd 2.97 verwijst naar 16,147.17. Wall Street verhandeld 79 punten naar beneden bij de opening wordt niet bevorderd door's werelds grootste technologie diensten groep IBM ontbrekende inkomsten verwachtingen voor het vierde rechte kwartaal.

    Verzekeraar standaard leven zetten op 6.2p aan 390.1p nadat RBC Capital bijgewerkt om beter te presteren dan van uitvoeren.

    Van 31 procent sinds juli, UBS geadviseerd klanten dat de huidige koers van het aandeel van de RBS al veel van de vooruitgang die verwacht kortingen te worden gemaakt van de recente herstructurering in de komende 18 maanden. De aandelen daalde 11p tot 348p.



    Meer...
    Delen omgaan: £12.50 flat-fee met low-cost dividend herinvestering. Lees meer

    Rivaliserende makelaar Liberum kapitaal neemt het tegenovergestelde standpunt. Het is van mening dat RBS heeft de potentie om uiterst winstgevend en lage risico door 2017. De slechte bank is gelost, de balans stopt krimpen, burgers wordt verkocht, de liquiditeit portfoilo loopt naar beneden door £25bn-plus en directe lijn is vervangen door een alternatieve financiële investering. De richtprijs is 445p.

    Petra diamanten schitterde op 134,9 p, omhoog 9.9 p. Het volgde een Charles Stanley effecten kopen aanbeveling in de nasleep van het vennootschappelijk ontdekking van een uitzonderlijke 29.6 karaat blauwe diamant van de Cullinan mine in Zuid-Afrika, de tweede in minder dan een jaar. De April 2013 herstel werd verkocht voor £10. 2m en de laatste steen dreigt te worden geprijsd op een vergelijkbare waarde.

    Hond van de dag was Carclo die werd verkocht naar 177 p op een schok winst waarschuwing vóór het sluiten van 85 p of 31.95 per cent van 181 p. De groep zei lager-dan-verwachte verkoop in haar bedrijf geleidende Inkjet technologie (CIT) verwachte rentabiliteit in de tweede helft zou verminderen.

    Aandelen zijn handel op 507p deze tijd vorig jaar. Met touchscreen telefoons en tabletten een 'must have' voor elke mens en zijn hond, kopers kocht de voorraad te geloven zijn joint venture met Atmel en vraag naar het vennootschappelijk injectie gegoten kunststof onderdelen gebruikt in dure mobiele telefoons zou versnellen.

    Verkocht naar 27.5 p afgelopen vrijdag na een winst waarschuwing en openbaring dat de Raad van bestuur 'in constructieve besprekingen' met de bankiers Barclays, Quercus Publishing was een rally 2 p aan 32 p. Kopers knabbelde op hoorzitting die het bedrijf zelf had opgemaakt voor de verkoop. Hij zei geïnteresseerde kopers niet zou worden verplicht te gaan publiek of vasthouden aan de gebruikelijke termijn van 28 dagen, maar nodig zou zijn om het aangaan van een non-disclosure overeenkomst alvorens wordt toegestaan om deel te nemen in het proces.

    Residentieel onroerend goed groep Grainger firmed 4.1p aan 225.8p na ontvangst van de bouwvergunning voor 53 huizen op de voormalige parkeerplaats Young Street, Kensington, en 31 bij Hortensia Road, Chelsea. De twee ontwikkelingen hebben een bruto waarde van meer dan £110m en werk wordt verwacht om te beginnen binnen een jaar.

    DOEL-beursgenoteerde utiliteit kosten management consultancy Utilitywise geavanceerde 10.75p tot 280p na directeur Jeremy Middleton 1,15 m aandelen tegen 260.22p een pop verworven.

    Kopers achtervolgd Beijing-based CIC Capital hoger 4,62 p 5.71pc temidden van groeiende speculatie dat haar % 48 procent-emulsie brandstoffen dochteronderneming kon worden zonderen uit later dit jaar.

    Het bedrijf ontwikkelt zich een emulsie brandstof, samen met vele anderen, maar de technologie is een veel meer revolutionair als het hoeft niet een emulgator dus besparen op diesel branden en vermindering van de uitstoot. Een jaar geleden de voorraad werd de handel op 12,5 p.

    Delen of commentaar op dit artikel
    .

    Read more: www.dailymail.co.uk/money/markets/art...
    Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook
442 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 23 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 874,79 +0,96%
EUR/USD 1,0705 +0,49%
FTSE 100 8.044,81 +0,26%
Germany40^ 18.167,60 +1,72%
Gold spot 2.323,18 -0,17%
NY-Nasdaq Composite 15.451,31 +1,11%

Stijgers

VIVORY...
+26,32%
BAM
+4,73%
PROSUS
+3,52%
ASMI
+3,14%
JUST E...
+3,10%

Dalers

RANDST...
-7,22%
Akzo N...
-6,93%
FASTNED
-4,65%
NSI
-3,89%
Arcelo...
-2,65%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links