Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Pharming Group AEX:PHARM.NL, NL0010391025

  • 0,881 19 apr 2024 17:35
  • +0,013 (+1,50%) Dagrange 0,869 - 0,889
  • 8.926.686 Gem. (3M) 6,9M

Zika Virus

284 Posts
Pagina: «« 1 ... 10 11 12 13 14 15 | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 23 september 2016 10:44
    quote:

    lower schreef op 23 september 2016 10:31:

    US Beur, US. Daar is men bezig met beztrijding en fondensenwerving voor zika.
    Europa bekijkt kijkt het nog even aan.
    Jij bent wel een hardspijker Lower... Dat men mij niet geloofde toen ik bij de start van dit draadje meteen al viel over de onzin ervan en dit ook onderbouwde....soit.
    Maar nu , na Berinert , nu zelfs de EMA, ook stelt dat het ZIKA-virus geen gevaar oplevert bij medicijnen op basis van bloedplasma en jij toch blijft doorzagen erover...

    EMA’s Committee for Medicinal Products for Human Use (CHMP) has assessed the risk of contamination with Zika virus in patients taking plasma or urine-derived medicines.

    It concluded that manufacturing processes for these products successfully inactivate or remove virus and recommended no additional safety measures
  2. forum rang 10 voda 2 november 2016 20:52
    Krimpende zaadballen bij muizen door zikavirus

    Muizen die besmet zijn met het zikavirus hebben niet alleen verminderde vruchtbaarheid, hun sekshormonen dalen aanzienlijk en hun testikels krimpen tot negentig procent. Dit ontdekten onderzoekers aan de Washington University School of Medicine. Mogelijk heeft dit ook consequenties bij mannen.

    Yildiz Celie 01-11-16, 16:02 Laatste update: 02-11-16, 14:01

    De effecten van het virus zijn hoogstwaarschijnlijk blijvend, aldus de onderzoekers. ,,Het onderzoek gaat natuurlijk wel over muizen, maar de studie is gedaan om te begrijpen wat de consequenties zijn van het zikavirus bij het mannelijke geslacht", zegt co-auteur en hoogleraar Michael Diamond van het centrum voor Human Immunology and Immunotherapy Programs tegen CNN.

    De onderzoekers weten niet of zika hetzelfde effect heeft bij mannen. ,,Het suggereert wel dat het hormoon testosteron om het libido hoog te houden bij mannen vermindert en dat het aantal zaadcellen afneemt na een zika-infectie te hebben opgelopen", aldus Diamond.

    Besmetting
    Een baby van vier maanden met de hersenafwijking microcefalie in Brazilië.
    Een baby van vier maanden met de hersenafwijking microcefalie in Brazilië. © EPA
    ,,Mensen hebben vaak niet door dat ze onvruchtbaar zijn, totdat ze proberen kinderen te krijgen en dat kan jaren na een besmetting zijn", zegt hoogleraar verloskunde en gynaecologie Kelle Moley aan de Washington University School of Medicin.

    Onderzoekers weten inmiddels wel dat een zika-infectie meer dan zes maanden kan overleven in de balzak, lang nadat het virus uit het bloed en de urine van de man is verdwenen.

    Zika is de mogelijke oorzaak van microcefalie, een vergroeiing van het hoofdje van de baby tijdens de zwangerschap. De reden dat World Health Organisation mannen adviseert een half jaar met condoom te vrijen, na in risicogebied te zijn geweest. Hieronder vallen onder meer Midden- en Zuid-Amerika, maar ook Indonesië, de Caraïbische Eilanden en delen van Florida en Miami.

    www.ad.nl/nieuws/krimpende-zaadballen...
  3. [verwijderd] 29 november 2016 13:48
    Texas confirms local Zika transmission
    Nov. 29, 2016 3:12 AM ET|By: Yoel Minkoff, SA News Editor

    Texas has reported its first home-grown case of Zika virus - making it the second U.S. state with mosquitoes spreading the disease.

    It's a long-feared development but not a surprising one. Like Florida, South Texas is home to the Aedes aegypti mosquitoes that spread Zika and also hosts many travelers to and from countries where the virus has been spreading.
    seekingalpha.com/news/3227215-texas-c...

    Houston, we got a problem?
284 Posts
Pagina: «« 1 ... 10 11 12 13 14 15 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Logische herfinanciering Pharming

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links