Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Juventus

1.522 Posts
Pagina: «« 1 ... 54 55 56 57 58 ... 77 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. pardon 11 september 2016 09:03
    Higuain bezorgt Juventus derde zege
    Gisteren, 20:33
    Juventus heeftook de derde competitiewedstrijd van het seizoen in winst omgezet. De Italiaanse kampioen versloeg Sassuolo in Turijn met 3-1, vooral dankzij Gonzalo Higuain.

    De Argentijnse recordaankoop, voor 90 miljoen euro overgekomen van Napoli, luisterde zijn eerste basisplaats bij de 'Oude Dame' op met twee treffers.

    Higuain was tijdens de voorgaande twee wedstrijden als invaller binnen de lijnen gebracht door trainer Massimiliano Allegri. Tegen Fiorentina maakte de Argentijn direct de winnende treffer (2-1). Allegri gaf Higuain zaterdag tegen Sassuolo de voorkeur boven Mario Mandzukic en zag zijn nieuwe spits binnen tien minuten al twee keer scoren. Miralem Pjanic, ook een zomeraanwinst, maakte er nog binnen het half uur 3-0 van.

    De bezoekers deden iets terug via Luca Antei, maar de zege van Juventus kwam geen moment in gevaar.
  2. atitlan 15 september 2016 06:09
    zo is het John

    Maar, Higuain maakt zijn goaltjes al jaren bijna uitsluitend vooral in gemakkelijke partijtjes, idem wanneer hij voor Argentinie speelt.

    Voor mij de meest schokkende/onbegrijpelijke aankoop in het europese voetbal of all time.

    Imo is de immense geldverbrassing van deze zomer uitsluitend door de grootaandeelhouder doorgedrukt om een spoedige finale overname en beursexit van deze grote club te faciliteren (motto markwaardering tot het slot belachelijk diep onder fair value houden om ook de laatste stukken goedkoop te kunnen binnenhalen).
    Het zou me zeer verbazen wanneer het ovenameproces niet in 2017 voltrokken wordt, nadat eerst aankopen als vooral Higuain nog eens op een drastische manier w/v om zeep helpen. Onder de streep gaat alleen overbodige Higuain al 30 miljoen per jaar kosten, grotendeels vanwege enorm toenemende afschrijvingen. Dat drukt "fair value" (zogenaamd) al gauw met 500 miljoen euro... Te doorzichtig allemaal en toch wordt het blijkbaar niet gezien en wordt er noch van geprofiteerd.
    Terwijl Chinese investeerders sinds begin vorig jaar al bij 15 (!!) Europese clubs belangen hebben genomen. Bijna een complete competitie.
  3. atitlan 15 september 2016 14:20
    Ik hoop voor je het beste besluit.. zelf twijfel ik nog of ik het laatste deel Juve ook ga verzilveren, dan ook om het elders te kunnen inzetten.

    Ik zie niet echt een bedrijfstak die zo "im aufwind" is tevens minimale risico's op een neergang biedt.
    De grote voetbalclubs uit de grote voetballanden waren al een tijd en blijven imo nog voor jaren de zekerste ondernemingen.

    Daarom schuif ik in dat geval wellicht ook de rest weer naar Borussia Dortmund.
    Daar heb ik gisteravond weer een jong en gretig elftal gezien met een aantal nieuwe gezichten, die me buitengewoon verrasten en overtuigden.
    Dembele, Guerrero, Pulisic, wat een talenten en zeker ook ideale spelers voor zowel snel combinatievoetbal als snelle counters.
    Ik was verbluft over de handelingssnelheid van de niet eens 18-jarige Pulisic.
    En een Götze die daar als geen ander inpast, die zo leek gisteren, op het oude nest "gewoon" weer terug lijkt te kunnen naar zijn oude topniveau.

    Gisteren ook een uitzonderlijk jong elftal dat geloof ik ook een CL-rekord brak voor wat betreft het aantal schoten op doel.
    Moet gezegd ook een erg zwakke tegenstander, maar ik geloof zeker dat Dortmund deze zomer allerbeste zaken heeft gedaan op de transfermarkt.
  4. atitlan 15 september 2016 15:44
    Iedereen moet doen wat hij wil, ik blijf en dat deed ik altijd al, zowel de positieve als negatieve kanten belichten. Ik vind dat zelfs mijn plicht als draadbeginner. Uiteindelijk mag iedereen het zelf wegen.

    Ik durf zelf Juve nog niet volledig te verzilveren juist omdat het nog steeds in korte tijd zomaar kan verdubbelen en veel meer.
    Maar soms is tijdelijk uitstappen zoals John het toepast de beste keuze. Beleggen is niet gemakkelijk.

    Bij QSC pakte ik een paar weken terug op een klein deel winst in de hoop/lichte verwachting op een correctie richting steunlijn.
    Ik zat hem meteen redelijk te knijpen, maar ik kon ik dat deel goedkoper terug kopen. Maar je staat ook voor je het weet definitief aan de kant.
  5. forum rang 9 josti5 15 september 2016 20:27
    Ja, ik twijfel óók over Borussia Dortmund!
    Staat nu een tikkie hoog.
    En wellicht Juventus weer terug - er valt hoe dan ook een neerwaartse trend waar te nemen, na de mooie stijging.
    En bij stijging is er óók een oplossing: gewoon de verkoopprijs delen door koers = nieuwe aantal aandelen -:)
    Voetbal blijft booming!
  6. forum rang 9 josti5 18 september 2016 21:49
    Au: na het gelijke spel j.l. woensdag, thuis tegen Sevilla, nu een nederlaag bij het kwakkelende Inter, waar de held een oude bekende is: Perisic -:)
    Ik vond het indertijd jammer, dat hij bij Borussia Dortmund vertrok.

    Nou: ff dippen dus maar, de komende dagen - kan josti 5 misschien weer terugkopen (of tóch maar weer Borussia Dortmund? Lekker team!).
  7. [verwijderd] 19 september 2016 04:50
    En maar kopen al die dure spelers, blijkt het hele team een grote farce te zijn. Los zand en co.

    Goed gedaan hoor, zo zie je maar weer dat je afhankelijk bent van de kwaliteit van degene die die gasten aan en verkoopt, dat is dus de spits, niet de spits, die staat gewoon in het veld voor bijvoorbeeld 90 miljoen.

    Juventus was vorig jaar geweldig, nu na al die massale aankopen, die NB meer kostten dan de verkopen en dan kregen ze notabene een voorsprong van 110 miljoen, zijnde de verkoop van Pogba,die voor nul Euro op de balans stond.

    mvg, vorige week 65% vd aandelen Juffrouw verkocht, in navolging van Josti en Atitlan, in het kader van samen sterk, heb toen galapagos gekocht voor een deel, staat op uitbreken.
  8. [verwijderd] 28 september 2016 00:57
    4-0 tegen Zagreb, is Zagreb zo slecht of is Juventus zo goed? Dat geeft de burger moed.

    Dus ik dat pakket sport TV stations wezen activeren bij de telefoon/tv/internet maatschappij Setar en ja ik was thuis en het werkte al, net als de vorige keer, alleen wat ik niet wist is dat Fox zo vertelde mij Setar de uitzendrechten heeft gekocht dus had ik het verkeerde pakket aangeschaft. Dat werd me pas verteld toen ik thuis op de bank er klaar voor zat met mijn bakje pinda.s.

    Nou eerst maar weer via dat internet proberen de wedstrijden te activeren, wat denk je?.......lukte ook niet.

    Abonnement opgezegd en over 2 weken dat andere sportpakket activeren, nog goedkoper ook.

  9. Talk 4 oktober 2016 20:13
    www.italy24.ilsole24ore.com/art/panor...

    Waarom velen zo terughoudend? :)

    Ik volg het draadje van Borussia Dortmund met een schuin oog. SS Lazio is zeker interessant. In de bijlage de merkwaarden van Juve, Lazio en andere Italiaanse voetbalclubs. De info komt van Statista, dus we mogen aannemen dat het valide is.
  10. forum rang 9 josti5 4 oktober 2016 20:37
    Tnx Talk, deze er maar even uitgepikt:

    The top Italian team, Juventus, is ninth in Europe for a value of €983 million at mid point.

    Dat komt aardig in de buurt, van wat atitlan heeft becijferd -:)

    Nu de koers nog 'even'-:)

    Die terughoudendheid - tsja: je hebt nu eenmaal lieden die zich 'belegger' noemen, én lieden die geld willen verdienen...

    Daarbij heb ik wel de sterke indruk, dat de 'grote jongens' onderling afspraken maken over welk (voetbal)aandeel 'aan de beurt' is, zoals momenteel Borussia Dortmund, dat na een rit van lage 2 naar 5+ ging, een tijd terugzakte, en nu weer 'in de gratie' is.

    Bij Juventus werken in ieder geval óók softwareprogramma's, zoals ik vanmiddag weer constateerde met een bod op .3044. Ik ging bewust bovenaan de bied staan, en ja hoor: 'iemand' was mij nét 'voor' op .3044, én .3045 -:)

    Ik verwacht, dat dit aandeel vroeger of later óók 'los' mag, en minimaal richting 50 cent gaat, waarna wellicht de 1 euro (corresponderend met een marktwaarde van circa 1 miljard) in beeld komt: een ruime verdriedubbeling van de huidige koers.

    Maar nee hoor: men laat zich liever uitkleden door Pharming...
  11. Talk 4 oktober 2016 21:55
    Geen dank. Het ziet er goed uit!

    Ik kan wel stoer praten, toch maakte ik me vorige week zorgen. Technisch gezien daalde de RSI en, wat ik wat erger vond, het volume daalde. Sinds 19 september niet meer door het miljoen verhandelde aandelen geknald.

    Ik ga akkoord dat de koers in toom wordt gehouden.
    Een maat van mij was afgelopen vrijdag binnen bij het ABN-kantoor in Amsterdam. De beursvloer zag er daar heel mooi uit, vele beeldschermen etc etc en het hele pand beveiligd met pasjes. Ik geloof nooit dat het resultaat van die decadente banken kan tippen aan die van ons.

    @Atitlan, hoe kom je aan de jaarcijfers van Lazio? Ik kan met moeite de jaarcijfers in het Italiaans vinden
  12. atitlan 5 oktober 2016 12:30
    quote:

    Talk schreef op 4 oktober 2016 21:55:

    @Atitlan, hoe kom je aan de jaarcijfers van Lazio? Ik kan met moeite de jaarcijfers in het Italiaans vinden
    Het kost bij de Italiaanse beursgenoteerde clubs best moeite de gegevens te vinden waarnaar we op zoek zijn.
    Je hebt bij alle drie de clubs (allen toevallig? ook gedomineerd door een grote aandeelhouder) nu niet bepaald het idee dat ze met het aandeel lopen te werven. Imo blijkt uit vele zaken juist het tegendeel.

    Bij Lazio (ik veronderstel dat meneer Lotito onrustig zou kunnen worden bij de idee dat men her en der over de casus begint te discussiëren) idd alleen verslaggeving in het Italiaans.
    Voor wat betreft de resultatenrekening en de overige belangrijke kentallen is dat gelukkig geen probleem.
1.522 Posts
Pagina: «« 1 ... 54 55 56 57 58 ... 77 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 874,79 +0,96%
EUR/USD 1,0709 +0,07%
FTSE 100 8.044,81 +0,26%
Germany40^ 18.161,70 +0,13%
Gold spot 2.321,15 -0,04%
NY-Nasdaq Composite 15.696,64 +1,59%

Stijgers

VIVORY...
+26,32%
BAM
+4,73%
PROSUS
+3,52%
ASMI
+3,14%
JUST E...
+3,10%

Dalers

RANDST...
-7,22%
Akzo N...
-6,93%
FASTNED
-4,65%
NSI
-3,89%
Arcelo...
-2,65%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links