Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Terugtest afgerond?

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Bas Heijink

Technisch analist Bas Heijink schrijft iedere dag een update over de AEX. Senior Technisch Analist Bas Heijink houdt zich binnen de ING Investment Office van ING Bank bezig met Technische Analyse. Heijink let vooral op de kansen die hij ziet in de markt om op korte termijn een goed absoluut rendement te behalen. H...

Meer over Bas Heijink

Recente artikelen van Bas Heijink

  1. jun '17 TA Arcelor Mittal: Buy the dip 12
  2. jun '17 TA: Bedankt! 411
  3. jun '17 TA: Van lang naar kort 425

Reacties

866 Posts
Pagina: «« 1 ... 28 29 30 31 32 ... 44 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 9 september 2016 22:07
    Ah daar komen de berichtjes al

    "I think this might be the beginning of a correction," said Chuck Self, CIO of iSectors. "When you look at the sectors, it's a decently broad decline." He added that Monday "could be a pretty ugly day as well" since stocks were on track to end the week on a negative note.

    www.cnbc.com/2016/09/09/us-markets.html
  2. [verwijderd] 9 september 2016 22:08
    tot nooit meer ziens vrienden 2 sep 2016 om 19:12


    quote:
    Alex XNL schreef op 2 sep 2016 om 19:07:

    Dan Amarin alweer 10% van top eraf. Goro is fors terug gevallen en al die lange termijn puts die je rond 400-420 had die zijn ondertussen als sneeuw voor de zon verdwenen...

    Die duw ik je volgende week wel onder je snufferd als ze op dikke winst staan.

    >>>> Sorry alex maar dan duw ik ze je nu even onder de snufferd. Trouwens 400 - 420 is weer een leugen van jou. Heb die lang termijn puts paar weken terug gekocht. Toen stond aex 450 ofzo. Maar het zijn S&P puts trouwens.

    Slaap lekker. :)
  3. [verwijderd] 9 september 2016 22:11
    quote:

    Genti01 schreef op 9 september 2016 22:08:

    Ik ben ook bijná de halve jaarwinst kwijt. Ik zit met 12 contracten call 470 omdat ik dacht dat deze correctie nog even op zich laat wachten. Dit is echt mijn slechte timing/ handelen to nu toe.
    zou me nog niet al te druk maken.... brainard ( wat een naam ook ) komt maandag met een statement. "Ze" denken dat er iets hidden speelt wat de fed niet zegt. Ws overweekend komt iedereen een beetje tot bezinning.

    ik vind de bondyields nu ook niet echt zo zwaar opgelopen dat het zeker is die rate hike. als je echter september als strikedatum hebt, misschien doorrollen?

    weet niet hoe het werkt met opties maar hoor iets van schrijven is blijven de hele tijd. neem aan dat schrijven doorrollen is.
  4. [verwijderd] 9 september 2016 22:11

    Beer zeer goed en nu nog even die zakkenvullers uit Quatar e.d. erbij en onteigenen. "wet in amerika aangenomen nabestaanden 9/11 mogen de saoudiers vervolgen oef"

    Goede zaak. Waarom zijn die Saudi baardapen zo tegen die wet? Ze zeggen zelf er niets mee te maken te hebben. De leugen van de eeuw, maar baardmannetjes liegen graag voor Allah.

    Als ik onder een gebouw loop en een steen valt bijna op mijn kop dan ga ik naar boven naar de bron en ga niet op straat te lopen discussiëren. De bron van IS en al dat Islamitisch geweld lift in de golfstaten en dat moet je in de kern daar aanpakken.

    Weg met die enge achterbakse haatzaaiers daar en zo snel mogelijk en veel beter voor de wereld een de beurs waar mee kinderen dan te maken zullen hebben.

    Wil je het straatje schoon hebben dan moet je de vuilnis wegwerken.

    Groet, Jonas

    PS Voor die klus lijkt me trouwens Trump wat meer geschikt dan met Saudigeld gefinancierd madame Bill Cinton
  5. Mrx77 9 september 2016 22:12
    quote:

    Genti01 schreef op 9 september 2016 22:08:

    Ik ben ook bijná de halve jaarwinst kwijt. Ik zit met 12 contracten call 470 omdat ik dacht dat deze correctie nog even op zich laat wachten. Dit is echt mijn slechte timing/ handelen to nu toe.
    Zie het als leergeld. Ik betaal al 3 dagen.leergeld incl. Aankomende maandag. Er is nog een.stoeltje vrij. Fred gaat straks beginnen met lesgeven.
  6. [verwijderd] 9 september 2016 22:14
    De idioot zat per ongeluk even goed, altijd omhoog, omhoog, omhoog roepen en het ging een keer omhoog. Daarna kon je raden wat er gebeurde en het gebeurde ook.. Past eigenlijk wel goed bij de beurs, degenen die geen risico lopen maar 'iets' er bij doen lopen binnen, degenen die aandelen kopen of wat dan ook verliezen.
  7. [verwijderd] 9 september 2016 22:15
    quote:

    Mrx77 schreef op 9 september 2016 22:12:

    [...]
    Zie het als leergeld. Ik betaal al 3 dagen.leergeld incl. Aankomende maandag. Er is nog een.stoeltje vrij. Fred gaat straks beginnen met lesgeven.
    wil je geld verdienen op de beurs?
    koop redelijk geprijsde div aandelen en laat ze roesten tot sint juttemis met stock div

    ohja en schrijf er calls op
866 Posts
Pagina: «« 1 ... 28 29 30 31 32 ... 44 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links