Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Doen ze het of doen ze het niet?

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Frank van Dongen (Cees Smit)

Frank van Dongen is het pseudoniem van vermogensbeheerder en fondsmanager Cees Smit. Hij is algemeen directeur van Today’s Vermogensbeheer en Today’s Tomorrow Fondsbeleggen (For Tomorrow). Today’s is als vergunninghouder geregistreerd is bij de AFM en het DSI. Cees Smit is gespecialiseerd in ingewikkelde derivatenco...

Meer over Frank van Dongen (Cees Smit)

Recente artikelen van Frank van Dongen (Cees Smit)

  1. apr '17 De Show is over: Iedereen bedankt 77
  2. jan '17 Mindf*ck 34
  3. mei '16 De beren krijgen lucht 14

Reacties

14 Posts
| Omlaag ↓
  1. serieus 20 juni 2016 10:34
    quote:

    wwilliamss schreef op 20 juni 2016 10:18:

    ''als het toch onverhoopt omlaag gaat heb ik mijn plan klaar.''

    Beste Frank, kan je iets vertellen over dat plan,dat is interessant voor de lezers imho.
    Je gaat dan short,doe je dat op een index? En vanaf welke daling??
    Of is dat ''het geheim van de Smit ?''
    Bedankt!

    Dat plan gaat hij natuurlijk niet met ons delen, want dan zou blijken wat een loze kreet dit is.
  2. forum rang 6 ttroo 20 juni 2016 12:41
    Cees, bedankt voor je bijdrage. Het lijkt erop dat je dit keer wat minder te melden hebt, dan andere keren. Zelf doe ik vandaag helemaal niets. Gelukkig ben ik uitverkocht met mijn shorts in de DAX, anders was het vandaag een pijnlijke dag. We gaan helemaal mee met de Britse peilingen van de dag. Ik ga eerst deze flinke stijging, althans tot nu toe, de hele dag afwachten en verwerken in mijn model. Goud trekt zich wat terug, maar blijf toch heel verdacht ´hoog´ hangen. De British Voting Outcome is in mijn ogen dus nog niet geheel zeker.
  3. [verwijderd] 20 juni 2016 13:46
    Het valt niet mee om door de bomen het bos te zien, de wereld zit vol met optimisten die menen dat grootschalige interventies ons duurzaam geluk zullen brengen; en dan is er nog een enkele roepende in de woestijn die ons waarschuwt voor het tegendeel. Hoe loopt dit af?
    hendrik th van asselt
  4. [verwijderd] 20 juni 2016 15:15
    Beste mensen een referendum houden over zo’n moeilijk onderwerp als de uittreding van UK uit de EU kan niet en gaat uiteindelijk ook niet gebeuren.
    De meestbegaafde economen weten niet hoe dit gaat uitpakken als UK de EU zou verlaten en dan moet de gewone man het even gaan beslissen.
    Nee, bij het uitschrijven van het referendum stond al vast dat dit niet zou gaan gebeuren, te riskant en veel te gevaarlijk.
    Waarschijnlijk zal de overwinning voor de nee-stemmers nipt zijn om het echt te doen lijken.
    Bij dit soort zaken zal de echte macht ingrijpen.
    Dat wil niet zeggen dat UK op termijn op een minder snelle manier uit de EU kan gaan treden maar dan meer beheersbaar.
    Een referendum over dit soort onderwerpen is dus een weeffout in het democratisch bestel en zal snel gerepareerd moeten worden.
    Dus ga gerust slapen er wordt over u gewaakt.
  5. Maan Arkenbosch 20 juni 2016 18:20
    Het vunzige spel van de Eurocraten en ECB/Drachi behelst juist een deflatie en geen inflatie, ook al beweren ze dat ze inflatie willen.Waarom? Bij deflatie zullen er nagenoeg geen of weinig looneisen komen. Voorts zorgt het drukpers circus voor goedkope Centrale Banken leningen ten koste van de pensioenfondsen en kleine spaarders.Voorts kunnen goedkope leningen/hypotheken verstrekt worden, welke straks forse risico-s bij rente stijging genereren.Indien de idioot negatieve rente verder zakt, kan met de negatieve rente indirect de schulden afgelost worden.Vooral de sterke vergrijzing zorgt op termijn voor sociale onrust, omdat deze samen met de gelukzoekers uitgaven en de automatisering en robotisering en dus toenemende werkeloosheid, onhoudbaar wordt. Vlucht in sachwerte/Goud en zilver, gaat als sensor fungeren.Immers goedkoop geld zorgt op termijn toch voor hogere prijzen. De vraag is of de prijsindexcijfers/mandje voor de berekening hiervan wel juist samengesteld of gemanipuleerd is.
  6. [verwijderd] 21 juni 2016 07:48
    PS

    Zie in de berichtgeving over de verreweg sterkste politieagent met de verreweg grootste al dan geheime wapenindustrie for the toys van de boys and girls van het Pentagon onder de machtige leiding van de National Rifle Associaton (NRA) van de soevereine nationale staat van ze Land of ze American Dream van ze You Naait Het Steeds of Amerika op de camping aarde tevens het gedeelte

    'De Republikeinen in de Senaat moeten zich schamen, maar dat doen ze niet, omdat de NRA blij is', zei democraat Harry Reid na afloop van de stemming tijdens een persconferentie. Hij refereerde aan de National Rifle Associaton (NRA), de machtige wapenlobby in de VS.”

    in het artikel “Amerikaanse Senaat verwerpt nieuwe voorstellen over beperking wapenbezit” in de Volkskrant van 21 juni 2016,

    en het artikel “’Amerikaanse wet is regelrechte aanval op staatssoevereiniteit’” in de Volkskrant van 20 juni 2016.
  7. Maan Arkenbosch 24 juni 2016 13:49
    Eindelijk gaan op het beurs casino de ogen open. Hoeveel klappen moeten er nog komen? Het euro expiriment is mislukt. Draghi,! gooi je waardeloze zuid E.U. drukpers obligaties maar in de oven. Al een jaar promoot ikgoud en vooral zilver. Wat heeft de beurs dit jaar gedaan? En de commodities? De politiek heeft geen draagvlak en voeling meer met het volk! Komt dit jaar of in 2017 de afrekening?
14 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links