Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Italië vraagt EU om flexibiliteit na beving

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

10 Posts
| Omlaag ↓
  1. mok 28 augustus 2016 13:00
    Het is niet de eerste keer dat er een aardbeving is met deze gevolgen. Vooruitziende blik is ver te zoeken. Woningen niet aardbevingbestendig en begroting niet toereikend. Wij hebben al aangepaste bouwvoorschriften in Groningen, terwijl daar geen geschiedenis is met aardbevingen en de aardbeving zelf ook niet te vergelijken is. Europa moet strikt blijven en niet schipperen met regels voor een land met zoveel schuld. Maar ja, zal wel weer slappe hap zijn en zullen wel weer toegeven met alle gevolgen van dien.
  2. Go with the flow 28 augustus 2016 13:12
    In 2012 was Italië ook al getroffen door een aardbeving, gelukkig pakken die Italianen de hamer snel op en waren direct gestart met herstel, dit soort gedrag moet natuurlijk bij herhaling van een ramp worden beloond.

    De EU wil dit land bij het 3e rijk houden dus komt er snel geld die kant op, geld geld geld want dat is natuurlijk het enige middel om snel schade te kunnen herstellen.

    Of:

    Is er wellicht behoefte aan direct onderdak voor de getroffenen, morele steun voor na bestaande en wat hulpgoederen van college EU landen, of misschien wel wat metaal fysieke ondersteuning voor snelle herbouw.
  3. [verwijderd] 28 augustus 2016 13:40
    Nou, dat word weer een tweede Griekenland, deze eist minder schuldenlast.
    De zuidelijke staten maken er een potje van, wetten al jarenlang dat er aardbevingen zijn, en hebben er niets mee gedaan.
    Nu het begrotingstekort om de hoek komt kijken willen zij er eens een keer iets aan doen, op papier natuurlijk wel te verstaan.
  4. z0n0p 28 augustus 2016 17:10
    Dan gaat er dus belastinggeld van €-burgers naar de italiaanse maffia, de echte! Eerst geld verdienen door flink te klooien met de bouwvoorschriften en als dan de zaak in elkaar flikkert, de begroting oprekken. Maar de rente gaat echt een keer omhoog, en dan is het echt drama in IT.
10 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links