Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

IEX Liveblog: Facebook en Fed

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Redactie IEX

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie IEX

Recente artikelen van Redactie IEX

  1. 19 apr IEX BeleggersPodcast: Waarom JET-topman Jitse Groen beleggers niet overtuigt 3
  2. 18 apr Morgen in de IEX BeleggersPodcast: JET, ASML, de Halculator en nog veel meer 1
  3. 16 apr Just Eat Takeaway trekt stekker uit Nieuw-Zeeland 4

Reacties

8 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 27 juli 2016 10:40
    Redactie ABM Financial News - 27 juli 2016, 09:43
    Morgan Stanley ziet aantrekkende trend.

    De omzet van KPN stelde in het tweede kwartaal licht teleur, maar de winstgevendheid was iets sterker dan voorzien. Dit concludeerden analisten van Morgan Stanley woensdag, die verder spraken van een solide prestatie van het telecombedrijf.

    Belangrijk was volgens de Amerikaanse zakenbank dat het bedrijfsresultaat (EBITDA) in het tweede kwartaal op jaarbasis een verbetering liet zien ten opzichte van het eerste kwartaal. "Dit is in lijn met de herhaalde outlook voor 2016 van een stabiel bedrijfsresultaat en een stijgende vrije kasstroom", aldus de analisten, die spraken van een aantrekkende trend in het afgelopen kwartaal.

    Een minpunt noemde Morgan Stanley dat de winst uit het consumentensegment verzwakte.

    Morgan Stanley heeft een Overwogen advies op KPN met een koersdoel van 4,20 euro. Op een groen Damrak koerste het aandeel woensdag 2,5 procent lager op 3,00 euro.
  2. [verwijderd] 27 juli 2016 10:58

    LEVERKUSEN (AFN) - Het Duitse farmacie- en chemieconcern Bayer, dat probeert de Amerikaanse zadenhandelaar Monsanto over te nemen, heeft in het tweede kwartaal flink meer winst behaald dan een jaar eerder. Dat blijkt uit cijfers die woensdag werden gepubliceerd.

    De nettowinst ging met bijna 19 procent omhoog tot 1,4 miljard euro. De omzet zakte licht tot 11,8 miljard euro. Bayer behaalde meer omzet bij de farmaceutische divisie, maar bij de onderdelen voor consumentenproducten en landbouwchemicaliën daalden de inkomsten.

    Het bedrijf gaf aan nu voor heel 2016 op een omzet te rekenen van 46 tot 47 miljard euro, terwijl eerder werd gerekend op meer dan 47 miljard euro. De prognose voor het bedrijfsresultaat werd juist verhoogd.

    Onlangs verwierp Monsanto een verhoogd overnamebod van Bayer omdat het te laag zou zijn en er onvoldoende zekerheid was dat de deal zou slagen. Een samenvoeging van beide ondernemingen zou een wereldleider opleveren op het gebied van zaaigoed en gewasbeschermingsmiddelen voor de landbouw.
8 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links