Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

RBS voorspelt catastrofaal beursjaar

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

36 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. peter_36 12 januari 2016 17:40
    Bij een aex van 500 en hoger was deze uitspraak nog te begrijpen maar om nu van de daken te schreeuwen dat we 20% lager zullen gaan terwijl we nu al 20% lager staan is mosterd na de maaltijd. De beurs zal best een wat onrustige tijd tegemoet gaan maar ik zal eerder aan de koopzijde zitten bij dipjes dan in paniek raken. Am 3% omhoog....ownee....4% omlaag....wat n beurs lol.
  2. [verwijderd] 12 januari 2016 17:41
    quote:

    zepolna schreef op 12 januari 2016 16:30:

    Ik zie niet in waarom RBS geen gelijk zou kunnen krijgen.
    Ook het spreekwoord "as goes January, goes the Year"...en dan vooral het verloop van de 1e 5 handelsdagen....en die waren nou niet bepaald lekker.
    Er zit veel tegen.
    China cooldown of slowdown zo je wilt, Munt devaluaties, EU die straks ook minder kan investeren omdat het opkoop programma van Draghi op zijn eind gaat lopen, Amerika wat ook nog steeds niet wil aantrekken en dus geen kar-trekker is .... en dan ...TJA Griekenland - het is mij te stil ineens geworden. En lekker loopt het daar ook nog steeds niet. Het is alleen minder interessant (blijkbaar) om over te schrijven, maar dat zal straks ook negatief gaan drukken....en IS helaas en de aanslagen die maar gepleegd worden.
    Het geeft allemaal onzekerheid....en onzekerheid is niet wat de beurs wil.
    Het zakken van de olieprijs helpt ook niet, maar die daling zie ik geen stand houden...wel een lage prijs, want ik zie de prijs ook niet snel naar 60 dollar gaan als overal de economie kwakkelt.
    Dus tja....er zijn redenen genoeg om toch ook maar rekening te houden met wel een (veel) verdere daling van de koersen....helaas !!
    Helemaal eens!
  3. Ger 02490 12 januari 2016 17:54
    quote:

    ressiva_ schreef op 12 januari 2016 17:28:

    Ik denk ook een forse zakking. Die Bas Verheyen met z'n grafieken heeft het altijd compleet mis gehad!
    Die Bas heeft alleen maar gelijk als je zijn grafieken andersom draait. Echt, elke keer opnieuw!!
    Ongelooflijk, maar hij blijft volhouden AEX 564. Mogelijk al eind 2016
    Vorig jaar riep hij AEX 564, mogelijk al eind 2015 En als je dit nu maar jaren volhoud krijg je ongetwijfeld een keer gelijk. 2017-2018-2019 ?????
  4. peter_36 12 januari 2016 18:00
    quote:

    Dead cat bounce schreef op 12 januari 2016 17:33:

    Kijk naar de grafiek van de aex . Dat zegt al genoeg RBS heeft gelijk
    Ik roep het trouwens al maanden hier .
    Dan heb je de stijging van 400 naar 500 dus misgelopen, de afgelopen maanden. Wat heb je aan zulke kreten ......ik roep t al maanden......ze ken ik dr nog wel n paar.
  5. Mr.Windows 12 januari 2016 19:22
    RBS Bank dat is toch die bank die uit Nederland weg gaat? Wat een ongelofelijk bericht. Normaal geven banken bijna nooit verkoop tips...ja alleen als het overduidelijk is, denk aan Imtech. En nu RBS zegt nu ineens dit. Als ik kijk naar hoeveel orders Bol.com/Amazon e.d. verwerken, hoeveel mensen gewoon een baan hebben vind ik dit advies wel erg gemakkelijk. Het is ongeveer hetzelfde dat er een aanslag gepleegd gaat worden in Europa en naderhand zeggen zie je wel dat ik het "voorspeld"heb.
  6. speedy0070 19 januari 2016 00:46
    zeer duidelijk is dat RDSA shella verder duikelt en kan terugvallen onder de 10.00 euro. Onmogelijk? vergeet echter niet de crash in de jaren 20 bestudeer waarom dit gebeurde en vergelijk de wereldsituatie van vandaag. Nou simpel gezegd staan we aan de valreep!! Dus opletten geblazen. sterke voor allen.
  7. speedy0070 19 januari 2016 02:30
    een leuke plof van de Aex naar 275 is zeker niet weg te denken als de crash oploopt zoals in de jaren 20 kan de terugval zelfs 90% Zijn!! dat zou betekenen een terugval tussen de 40 en 80 punten. De wereldeconomie staat op zijn kop, enorme schuldenlasten van landen en bedrijven, terugval van de verkoopcijfers wereldwijd, dus minder winst, mensen zonder werk, hoge inflatie, olieprijs-oorlog en NIET TE VERGETEN: "Blinkend goud omhoog" Als men deze gegevens vergelijkt met de crash in de jaren ´20 kom je erzelf wel achter wat er gaat gebeuren.
    In die tijd vele milionairs werden armer dan een straathond.
    Dogaandeel of niet met dergelijke crashes gaat alles onderuit!! Totdat de zomerverkoop is uitverkocht in de winkel. Zou je zeggen:"Niet mogelijk!"Mijn voorspelling is voor eind 2017 en kan eender welk moment gebeuren. De BIG BOYS wachten de kans af om alles naar de knoppen te draaien. Nadien kopen ze de bedrijven voor een appel en een ei.
    Wie zijn de spelers? De arabische wereld, china, en millardairs in deze wereld. Neem prijs van eender welk aandeel actueel trek daar 80% vanaf is de prijs die ongeveer overblijft na de crash in extreme gevallen kan er zelfs niets overblijven!! Neem 2 simple aandelen onder de loep.
    1) RDSA shella (wat was de hoogste koers ooit?) en wat is die vandaag waard? Hetzelfde doe je met KPN. OPLETTEN KIJK TOT 18 JAAR TERUG!!
    WAAR GEBEURD VERHAAL: Bróker huis VAN DER MOLEN ALS EEN SPEER OMHOOG
    IN 1 JAAR VAN 40 NAAR MEER DAN 100 EURO, EEN JAAR LATER BANKROET GEEN DONDER MEER WAARD. ze bedonderen je gewoon waar je bijstaat.
    het is niet leuk en veel mensen hebben fortuin verloren. OPLETTEN!!
  8. [verwijderd] 27 januari 2016 16:09
    Gisteren was ik op een bijeenkomst van abna waar een uitleg werd gegeven over de aex ontwikkeling voor 2016 en toen zei de woordvoerder dat de aex wel weer eens 465 punten kon worden aangezien de China probleem de europese politieke beslissingen en het steeds verder en sterker wordende USA die een sterke groei meemaken... Dat alles bij elkaar vond hij goed om de aex een stijging toe te kennen. Vandaag wilden wij de weg omhoog gaan beklimmen maar bij het openen van de dow zijn we maar gauw weer met dalen van de aex begonnen.
    De olie die zou ook wel weer kunnen stijgen in prijs want ook al komen meer alternatieven ervoor maar hij bleef erbij dat de economie in de loop van dit jaar omhoog kan.als er geen gekke dingen gaan gebeuren. Door het kwakkelen van de winter en op de beurzen blijven we voorlopig voor beiden steken in een moeras van twijfel en ongeloof en is de mens een beetje
    zijn wijsheid kwijt geraakt.
  9. [verwijderd] 12 februari 2016 11:15
    quote:

    Johan@61 schreef op 11 februari 2016 11:35:

    Ja hoor en we staan inmiddels bijna 15% lager van de 440.

    Kooplijstjes alvast klaarleggen bij -20-25%??

    Ciao!
    we staan nog veel te hoog als je de shorters moet volgen waarom een wereldeconomie afschetsen dat het niet zo goed gaat en zelf doemsenario's afgeven daar zijn we goed in
    De vergelijking met de jaren twintig van de vorige eeuw dat willen alleen miljardairs die geen cent besteden in de verbetering van de situatie.en hun enorme kapitaal liever zien wegrotten in kluizen van de banken die overvol zijn geraakt en er geen cent exstra voor geven,maar toch! Als er überhaupt een verbetering nodig is want we willen toch allen overleven en niet zo blijven doorgaan met comsumeren in overvloed.... want dat kost miljoenen en misschien miljarden mensen op deze aardkloot het leven vanwege de enorme vervuiling.... Voorbeelden zijn er in overvloed zoals China Japan India en in mindere mate Europa en nog maar niet te spreken oven het land van verderf dat Amerika heet want daar is alles begonnen..........
    Dus als je aan de een kant wil dat we nog meer produceren en aan de andere kant de wereld wil redden van de ondergang van de mensheid dan moet je nu keuzes maken anders dan ben je te laat,
    en dat weten de grote heersers van deze aardkloot nu maar al te goed Een wereldoorlog lost niets meer op want we hebben allen een atoombom die in een klap de mensheid van deze aardkloot vernietigd zonder uitzondering......
36 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links