Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Let op de DAX

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Bas Heijink

Technisch analist Bas Heijink schrijft iedere dag een update over de AEX. Senior Technisch Analist Bas Heijink houdt zich binnen de ING Investment Office van ING Bank bezig met Technische Analyse. Heijink let vooral op de kansen die hij ziet in de markt om op korte termijn een goed absoluut rendement te behalen. H...

Meer over Bas Heijink

Recente artikelen van Bas Heijink

  1. jun '17 TA Arcelor Mittal: Buy the dip 12
  2. jun '17 TA: Bedankt! 411
  3. jun '17 TA: Van lang naar kort 425

Reacties

1.205 Posts
Pagina: «« 1 ... 25 26 27 28 29 ... 61 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Henri-Trader-Zonder-Trades 7 februari 2016 11:48
    Ik denk dat Bisschop Benschop het trucje van repeterende teksten heel goed heeft afgekeken van F1F en DrDoom en meer meer meer bestudeerd en middels een in een lagelonenland onder dwang ontwikkelde formule tot in het oneindige heeft geperfectioneerd... is misschien niet in strijd met de Grondwet, maar levert wel veel posts op waar langs gescrold moet worden...

    Iedereen een fijne voortzetting van het weekend!
  2. [verwijderd] 7 februari 2016 12:32
    Je mag van Bas zeggen wat je wil maar ik heb hier toch al wat bijgeleerd de laatste weken.Voor mij is hij te optimistisch naar de toekomst toe .Ook de commentaren op zijn collums zijn interessant.Hier zitten wel slimme mensen op t'forum of ze nu bull of bear zijn maakt niet uit.Den bas zorgt er wel voor dat er een conversatie is.Distilleer daaruit wat je kan gebruiken.We zijn nu in de helft van t'cijferseizoen en dag na dag wordt bevestigd dat de groei over zijn top is.Tijd genoeg gehad op winst te pakken.Een top op een index kun je met TA niet voorspellen maar heb je het macroeconomisch plaatje nodig.Als Bas met zijn TA en streepjes doorheeft dat we over de top zijn en gaan keren zit de AEX al 70 punten en meer lager alvorens ze doorhebben dat ze in een dalend trendkanaal zitten.Beter uitstappen als je twijfelt.Wat viel er nog te rapen in november? Hooguit een paar procent.Nu heb je 20 procent en meer down aan den rekker.obligaties idem dito.wat kan je daar nog rapen?een beetje in high yield en binnenkort wat grondstofbedrijven die op de fles gaan.Dus individuele obligaties is te riskant.Moet je naar een fonds met beheersvergoeding om 2 procnt beheersvergoeding te betalen op wat te spreiden terwijl je bijna op voorhand weet dat ze amper 2 % gaan halen.maak de bank en fondsbeheerders rijk.Dus afwachten tot alles zakt en/of als je durft short gaan gedurende de daling.
  3. [verwijderd] 7 februari 2016 12:46
    Ik zeg altijd alvorens je nu iets gaat kopen bekijk elke keer eens de 10 jarige grafiek van de eurostoxx of eender andere index.Je hebt meteen door hoe hoog we nog staan en wat er onderweg allemaal kan gebeuren.Wat er de laatste weken gebeurd is een streepje dat je nu begint te zien op deze grafieken.Jullie spelen te kort op de bal en op deze manier wordt je eens nuchter op de feiten gedrukt.
  4. [verwijderd] 7 februari 2016 13:18
    @Theo Benschop Ik dacht dat er medicijnen waren die dit soort gedrag in toom kunnen houden, je moet ze natuurlijk wel nemen Theo! Ben benieuwd wat er in uw jeugd fout gegaan is, daarom...

    minder, minder, minder,

    xenofobe eenmanssekte

    Ik wens u en iedereen in de eurozone en daarbuiten hoe dan ook nogmaals een prettige voortzetting van het weekend toe.
  5. [verwijderd] 7 februari 2016 13:25
    quote:

    impanis schreef op 7 februari 2016 13:03:

    Ik heb hem zelf nog eens bekeken en je ziet de corectie duidelijk nu.Als we nu pas in een dalend trendkanaal tercht gaan komen ?dat beloofd voor de toekomst.
    Die lange Eurostoxx chart (bv hier)

    finance.yahoo.com/echarts?s=%5ESTOXX5...,"allowChartStacking":true}

    laat inderdaad zien dat we mogelijk nog kunnen zakken tot het 2000 niveau, nou moet dit niet uitkomen maar het ziet er allemaal vrij gevaarlijk uit, ook bij de DAX.
    Hoe heet het ook weer? 7 vette jaren 7 magere jaren?

    Bas, ik hoop dat je bijscholing bij Tostram helpt en dat je iets voorzichtiger wordt met je "we gaan stijgen" voorspellingen. Bedankt voor de tweet. LOL!
  6. Dead cat bounce 7 februari 2016 15:04
    DUBAI - Saudi Arabia's oil minister Ali al-Naimi discussed cooperation between OPEC members and other oil producers to stabilize the global oil market with his Venezuelan counterpart on Sunday, state news agency SPA reported on Sunday.

    Venezuela's Oil Minister Eulogio Del Pino is on a tour of oil producers to lobby for action to prop up prices.

    "It was a successful meeting and (conducted) in a positive atmosphere," SPA cited Naimi as saying.

    Both minister discussed the outcome of del Pino's meetings with other officials focused on "the cooperation of those countries to stabilize the international oil market," and the importance of the continuation of such consultations, SPA added. REUTERS
  7. [verwijderd] 7 februari 2016 15:14
    afstand rakket geschoten in midden oosten.
    Azie morgen rood, eu rood.
    Rode puntm,uts op mag weer paar dagen, paar dagen verkleden als iemamand anders.
    040sander wat zou die aan hebben.

    F1f een rode jas, met aandelen, in binnenzak 10000 euro, legt ie op tafel, gam. un faplu als je alles op groen zet.
1.205 Posts
Pagina: «« 1 ... 25 26 27 28 29 ... 61 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links