Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Vluchtelingen ramp voor Europa,eerste muur word nu gebouwd.

36.060 Posts
Pagina: «« 1 ... 557 558 559 560 561 ... 1803 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 Chiddix 6 februari 2016 10:21
    quote:

    New dawn schreef op 6 februari 2016 09:08:

    [...]

    Ik denk dat het vrij gemakkelijk is om uitgeprocedeerde Noord-Afrikaners uit te zetten. Op een schip zetten en dan net net buiten de territoriale wateren overboord zetten in grote rubberboten. Een fregat die e.e.a. begeleidt. Illegalen kun je ook gevangen zetten op een zeer sobere manier met weinig kosten, eventueel langdurig.

    Als je slap bent wordt daar misbruik van gemaakt.

    En een een land die ze niet wil terug nemen, daar verbreek je sowieso alle relaties mee.
    Harde maatregelen zijn uitgesloten. De Nederlandse politiek bestaat voor 90% uit asielpartijen. In Duitsland is het al niet veel anders.
  2. gerrit 69 6 februari 2016 14:37
    www.telegraaf.nl/buitenland/25156479/...

    za 06 feb 2016, 11:20
    VN: vluchtelingenstroom Griekenland houdt aan

    ATHENE -
    Vluchtelingen en migranten blijven massaal de oversteek naar Griekenland maken. Sinds het begin van het jaar tot 3 februari maakten 67.400 mensen de oversteek van Turkije naar de Griekse eilanden in de Egeïsche Zee, meldt VN-vluchtelingenorganisatie UNHCR zaterdag.
    In de eerste drie dagen van februari maakten kozen 6911 mensen het ruime sop. Ter vergelijking: een jaar eerder waren dat er 2873. Minstens 366 mensen zijn dit jaar al om het leven gekomen tijdens de oversteek of worden vermist.
  3. forum rang 10 rationeel 6 februari 2016 15:26
    quote:

    New dawn schreef op 5 februari 2016 13:13:

    @ Rafter

    Ik woon op de Veluwe en de altruïsten kom je hier ook niet in verzorgingstehuizen tegen maar idd nuchtere mensen van hier die ook plat met de inwoners praten en dag en nacht, trouw, hun werk doen. Vriendelijk ook tegen de bezoekers en heel meelevend en respectvol bij een sterfgeval. Ik neem mijn hoed af.

    En ik zie ook geen Noord-Afrikaners en Arabieren hier op de Veluwe die in winkels of bedrijven werken. Ook niet aan huis werkend voor een klussen- of installatiebedrijf. Ze krijgen hier geen baan en dat zullen ze ook niet krijgen, zelfs niet voor het minimumloon. Polen wel, maar die werken zonder morren en klagen. Bijstandtrekkers worden in de kleine gemeenten hier ook achter de broek gezeten. Daarom zie je de werkloze moslims wegtrekken richting de Randstad. De enkele die blijft wordt genegeerd. Ze praten niet met ons, en wij niet met hun.

    Verder worden buurten gerenoveerd waarvan de huren daarna omhoog gaan, ook een reden voor ze om weg te trekken richting het westen.
    Dat is een heel prettige oplossing voor degenen die er wonnen. Helaas? wonen de meeste Nederlanders elders, nl in de grote steden. Daar wordt wel de kost verdiend voor heel Nederland.
    Dus wees solidair en voedt ons op;)
  4. forum rang 4 New dawn 6 februari 2016 16:32
    quote:

    rationeel schreef op 6 februari 2016 15:26:

    [...]

    Dat is een heel prettige oplossing voor degenen die er wonnen. Helaas? wonen de meeste Nederlanders elders, nl in de grote steden. Daar wordt wel de kost verdiend voor heel Nederland.
    Dus wees solidair en voedt ons op;)
    De meesten mislukken, zijn al op voorhand bij wijze van spreken mislukt. Dus gaan nooit een woning kopen, maar eisen hulp. Wanneer daarom een gemeente koophuizen vnl neerzet en de wat duurdere huurwoningen, dan werkt dat op een geraffineerde manier. Alleen ik vind het vreselijk voor de Nederlanders. Maar tussen twee kwaden moet je..... .

    Diegenen die het implementeren zijn mijn helden, maar waar zijn de helden gebleven ?

    www.youtube.com/watch?v=TDlUpvsBngU

  5. forum rang 6 Chiddix 6 februari 2016 19:15
    quote:

    New dawn schreef op 6 februari 2016 10:24:

    [...]

    Oh ja, daarom zeggen ze meestal dat er geen oplossing is, maar die is er wel.
    Met een harde aanpak , zou het feest van de immigratie snel voorbij zijn. Met het soort leiders die we in West-Europa kennen , is het een utopie. Te soft en te goedsullig. Men laat liever de kaas van hun brood eten dan dat men zelf de kaas op eet.
  6. Belegde boterham 6 februari 2016 19:21
    quote:

    Beperktedijkbewaking schreef op 5 februari 2016 12:58:

    [...]

    Beste BB, jij Trouwlezer: geef geen quotes die niet traceerbaar zijn. Zelfs niet voor mij, een mannenbroeder met een papieren en een digitaal abbo op Trouw.

    Waarom er hier geen Moslimpartij is?? Omdat we hier zo vreedzaam zijn als de pest. En dat waarderen wij.

    Maar indien fanaten van ons begrip misbruik gaan maken, dan houdt het op. En als ik mensen zoals jou daarvan niet kan overtuigen, dan houdt het tussen ons ook op.
    Genocideplegers dienen vernietigd te wordend. Basta, dat deden wij en onze bondgenoten in de 2e wereldoorlog ook. Collateral damage incluis.

    Als je bezwaren hebt hoor ik het wel. Ik ben van de simpele: genocide of godsdienstvervolging? Dan horen jullie hier niet, nergens op deze aardkloot.
    Natuurlijk bombarderen wij mee in Syrië. Op al hun doelen, 'civiel' of niet, tot ze totaal verdwenen zijn. Dat deden wij en onze geallieerden ook met nazi's.
    Er is geen andere keus.

    Bezwaar: Een pannenkoekenrepliek; het ging over Nederland en een moslimpartij.

    Artikel Trouw:

    Dé moslim bestaat niet, dat nekt moslimpartij

    Eildert Mulder - 26/06/12, 09:30

    © ANP. De Amsterdamse Ten Katemarkt.

    Wanneer een partij ten ondergaat dan kan dat aan veel liggen, zoals een slechte leiding, een ongelukkig programma, schandalen of een beroerde verkiezingscampagne. Bij de Nederlandse Moslimpartij (NMP), die zichzelf vorige week ophief, zijn de oorzaken vooral sociologisch. .

    De partij zelf kwam niet veel verder dan de vaststelling dat er kennelijk geen plek is in Nederland voor een moslimpartij. Er is nog veel discussie nodig binnen de moslimgemeenschap, zo meldde de partij bij haar afscheid, 'om alle neuzen dezelfde kant uit te krijgen'. Die conclusie had ze ook wel meteen bij haar oprichting in 2007 kunnen trekken. Aan gebrek aan politieke ambitie bij moslims ligt het niet. In de huidige Tweede Kamer zitten zo'n twaalf mensen met een moslimachtergrond of moslimverleden, verdeeld over diverse partijen.

    Daarmee zijn moslims getalsmatig rijkelijk vertegenwoordigd. De toegankelijkheid van de bestaande partijen voor moslims is een van de redenen waarom er weinig ruimte is voor een specifieke moslimpartij. Ook de structuur van de moslimgemeenschap zelf verkleint de kansen voor een moslimpartij. Moslims maken ongeveer vijf procent uit van de Nederlandse samenleving. Wanneer ze eendrachtig op één partij zouden stemmen, zou die goed zijn voor zeven, acht zetels. Maar dat zal een moslimpartij nooit halen, omdat de moslimgemeenschap zeer gefragmenteerd is, zowel etnisch als religieus. Die fragmentatie wordt bijvoorbeeld duidelijk bij de eeuwigdurende vetes over de zeggenschap bij islamitische omroepen.

    Kansloos

    Er zijn etnische verschillen tussen Marokkanen, Pakistanen, Turken, Koerden, Somaliërs, Surinamers, Irakezen enzovoorts. Het is al nagenoeg onmogelijk om die allemaal op één lijn te krijgen, nog afgezien van de theologische verdeeldheid. Er is de tegenstelling tussen shia en soenna-islam. Veel Turken zijn alevieten, die sterk afwijken van de moslimorthodoxie, op zich al een log containerbegrip. Lang niet alle orthodoxen erkennen alevieten als medemoslims. Ook ahmadi-moslims, onder wie veel Pakistanen en Surinamers, leven op de rand van de islam. De opsomming is verre van compleet, zo heb je nog de radicale salafimoslims, die vaak niet stemmen omdat ze democratie afwijzen. En dan zijn er nog de ex-moslims. Achter het feit dat er 800duizend tot een miljoen moslims wonen in Nederland, gaat dit ingewikkelde mozaïek schuil. Veel tegenstellingen zijn zo scherp dat ze samenwerking in één gezamenlijke islamitische partij onmogelijk maken.

    Op landelijk niveau is zo'n partij kansloos, plaatselijk zou ze, bijvoorbeeld in de grote steden met hun grote concentraties van moslims, misschien de gemeenteraad kunnen halen. Maar zelfs dat is de NMP, die onder leiding stond van een bekeerling uit de Noordoostpolder, Henny Kreeft, niet gelukt. .

    www.trouw.nl/tr/nl/4728/Islam/article...
    ---------------
    Vervolgens WOII, interessant vergelijk.

    Alsof wij, het Westen (US&UK met name) , dit zo adequaat hebben afgehandeld destijds? Paar miljoen doden verder, maar goed.

    Maar on topic Syrië en IS: Een terroristische organisatie bestrijden met bommen alleen?

    Kansloze missie of je nu verstand hebt van dijken of niet ;)
  7. Rafter 6 februari 2016 19:44
    @hierboven: Wat heb ik, echte Nederlander van na de oorlog, te maken met 'destijds', als verhullend taalgebruik voor: 'schuldig'
    IK voel me nergens schuldig over zaken uit het verleden waar ik part nog deel noch enige invloed op had.

    Hier in het AZC van Rosmalen is iemand totaal in mekaar geslagen omdat het slachtoffer de moed had de vrouw van een andere asylshopper 'aan te kijken' - familie van echtgenoot sloeg de 'dader' ziekenhuis in..

    Dat verduidelijkt in een notedop een sublimatie. Waarom ik tegen elke opvang van Moslims ben. Ze nemen hun cuktuur van Joden-, homohaat en vrouwenonderdrukking mee en degenen die denken dat dit verdwijnt met wat lesjes 'Inburgering' zijn even naief als dom: het tegendeel blijkt namelijk.
    Moslims (de 1% Alawieten uitgezonderd) zijn achterlijk in de zin van: achterlopend qua cultuur, geen Verlichting meegemaakt, blijven steken in hun donkere Middeleeuwen
    nb Moslims hoeven geen eigen partij. PvdA, GL en D66 zijn Moslimpleasers

    100 % anti nat socialisties, 110% anti Moslims
  8. Rafter 6 februari 2016 19:55
    quote:

    Chiddix schreef op 6 februari 2016 10:21:

    [...]

    Harde maatregelen zijn uitgesloten. De Nederlandse politiek bestaat voor 90% uit asielpartijen. In Duitsland is het al niet veel anders.
    De ondemocratische kiesdrempel in Duitsland heeft het lang tegen kunnen houden, maar er verandert nu iets in Duitsland: de dinodaurus partijen worden wat zenuwachtig nu hun populariteit daalt. Binen die 2 grote partijen was het altijd: ogen dicht, monden toe, volg de leider. Het verhelderende interview met een CDUdissident vandaag in de Volkskrant duidt op beweging.
    Lijken wel ouwe vakbonden daar, die partijen, dat politiek correcte gelul op de TV en dat wegkijken voor de werkelijkheid buiten de studio. Duitsland zit in een ongemaklijke situatie nu, na het 'Sie sind wilkommen' en 'Wir schaffen es'. Een meerderheid is daar inmiddels niet meer van overtuigd
  9. forum rang 6 Chiddix 6 februari 2016 20:04
    quote:

    Belegde boterham schreef op 6 februari 2016 19:21:

    [...]


    Maar on topic Syrië en IS: Een terroristische organisatie bestrijden met bommen alleen?

    Kansloze missie
    Je hebt een mandaat van de VN nodig , om orde op zaken te stellen in Syrie. Anders ben je illegaal bezig. Rusland is uitgenodigd door Assad en is legaal bezig.
    In de veiligheidsraad van de VN is er overeenstemming , om IS aan te pakken vanuit de lucht. Een grondoorlog is niet aan de orde , om IS uit te schakelen.
  10. [verwijderd] 6 februari 2016 22:40
    quote:

    Belegde boterham schreef op 6 februari 2016 19:21:

    [...]

    ---------------
    Vervolgens WOII, interessant vergelijk.

    Alsof wij, het Westen (US&UK met name) , dit zo adequaat hebben afgehandeld destijds? Paar miljoen doden verder, maar goed.

    Je suggereert dat er voor het Westen (US&UK met name) betere alternatieven voorhanden waren. Noem deze eens. Als je dat niet doet of niet kunt was dit een goedkope bewering.
    En maak dan een onderscheid tussen Duitsland en Japan.
    En iets anders dan Nagasaki noemen, graag.
  11. [verwijderd] 6 februari 2016 23:24
    At a meeting in Amsterdam between EU foreign ministers and their Turkish counterpart, EU foreign policy chief Federica Mogherini urged Turkey to open its borders to "Syrians in need for international protection," and said the EU is providing aid to Ankara for that purpose.(lees dit laatste als de EU betaalt de ferry wel)

    notabene zitten ze wel relatief veilig en droog in syrie.En toch maar aandringen die frederica .

    The Norwegian Refugee Council said thousands of Syrians have arrived at seven of the main informal camps close to the Turkish border. The group said the camps were already at capacity before the latest influx, and that aid groups are working around the clock to deliver tents and essential items to the displaced.

    voor Federica Mogherini zo links gutmenshals haar bloed rood is : spreken is zilver en zwijgen is goud .
  12. forum rang 6 Chiddix 7 februari 2016 07:06
    Minister Koenders zei gisteren, dat Griekenland meer capaciteit en ondersteuning uit de EU nodig heeft voor opvang en registratie. Dacht eigenlijk, dat de stroom ingedamd zou worden. Zie Rutte zijn toespraak voor het EP en het onlangs gelanceerde plan Samson , dat op 1 Maart in werking moet treden. Uiterlijk 1 April.
    Iedereen roept maar wat. Ondertussen gaat men gewoon door waar men mee bezig is(massa-immigratie). Het plan Merkel uit 2015 , is nog steeds de leidraad in 2016 gesteund door Juncker en Timmermans.
    Deze heren applaudiseerden na de toespraak van Rutte voor het EP maar dat was meer uit beleefdheid.
  13. forum rang 6 Chiddix 7 februari 2016 07:46
    In een documentaire over Hezbollah uit 2013, hoorde ik , dat er 66 landen aktief zijn in Syrie. In 2016 bombarderen minstens 12 landen de stellingen van IS en de oppositie.
    Bloedhond Assad gaat vanaf 2011 als een beest te keer(droppen vaatbommen) en geniet de steun van Rusland,Iran en Hezbollah. Op dit moment zijn er ongeveer 100000 vluchtelingen onderweg naar Turkije vanuit Aleppo en omgeving.
    Vorig jaar toen Rusland zich mengde op het strijdtoneel in Syrie , zei men, we willen samenwerken met het vrije Syrische leger. Vier maanden later zetten de Russen zwaar geschut in tegen de oppositie. Het vredesoverleg in Geneve eind Januari over Syrie schoten de Russen ook aan flarden. Obama zit verdwaasd rond te kijken in het Witte Huis.
  14. forum rang 6 Chiddix 7 februari 2016 08:47
    Poetin is er bij gebaat , dat de vluchtelingenstroom richting Europa niet opdroogt.
    De vluchtelingenstroom creeert verdeeldheid binnen de EU,binnen Europa en binnen de alliantie met de VS. Poetin heeft voordeel van verdeeldheid en is een meesterschaker op meerdere borden waar hij voor staat op punten. Citeer F Berkemeier.
    Het slappe buitenlandbeleid van Obama is ook een feest voor de Russen.
36.060 Posts
Pagina: «« 1 ... 557 558 559 560 561 ... 1803 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 873,46 -1,20%
EUR/USD 1,0627 +0,02%
FTSE 100 7.861,09 -1,31%
Germany40^ 17.786,20 -1,33%
Gold spot 2.372,88 -0,43%
NY-Nasdaq Composite 15.885,02 -1,79%

Stijgers

Avantium
+3,49%
VIVORY...
+1,88%
Kendrion
+1,60%
B&S Gr...
+1,33%
FASTNED
+1,03%

Dalers

Aperam
-6,68%
Arcelo...
-6,07%
SBM Of...
-5,25%
Van La...
-2,94%
ASMI
-2,85%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links