Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel DSM FIRMENICH AG AEX:DSFIR.NL, CH1216478797

  • 106,150 23 apr 2024 17:35
  • +1,000 (+0,95%) Dagrange 104,300 - 107,200
  • 417.694 Gem. (3M) 463,9K

DSM in 2016

173 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 9 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 1 februari 2016 20:40
    tja en je kan altijd als de 2.20 weer komt, een gedeelte verkopen.
    Heb ik vandaag en vrijdag ook met mijn calls Shell gedaan en gelet op de afwaardering vanavond was dat een goede zet; kan ze ongetwijfeld de komende beursdagen ze goedkoper terugkopen. Gelet op de volatiliteit zal de koers van DSM ook de komende maanden op en neer gaan, dus deels verkopen bij winst is nooit weg. De angst om dan een ritje naar boven met alle calls of aandelen te missen moet je dan wel opzij kunnen zetten.
    Weinig winst of meer winst blijft winst. Zo kan je natuurlijk ook geleden verlies proberen te verminderen, maar dat is meestal moeilijker omdat niemand het fijn vind om verlies te nemen, ook niet gedeeltelijk.
  2. [verwijderd] 2 februari 2016 20:40
    ja Cavemenneke; zijn benauwde tijden voor je maart calls. Mij te link dergelijk korte termijn calls. ik had ze al lang doorgerold. Ik heb te vaak waardeloze calls gehad. vorig jaar nog met Shell. Kostte mij een flinke duit en derhalve voorgenomen voortaan calls tijdig door te rollen. Maar ik denk dat volgende week weer herstel komt; deze week zal knap waardeloos zijn. Hoort er allemaal bij, helaas.
    Sterkte en succes!
  3. [verwijderd] 3 februari 2016 18:19
    ik heb de callsmaart inmiddels al verkocht hoor ;-)
    dacht als gok gisteren wat calls ing op te pikken voor de cijfers, met de kennis van nu niet zo slim, morgen wellicht anders.
    dsm is goed omhoog gegaan in alle ellende, staat er iets aan te komen of heb ik een bericht gemist?

    wel belangrijk om eens door de 45 te gaan, een echt weerstandsniveau.
    morgen meer, fijne avond!
  4. [verwijderd] 3 februari 2016 20:48
    Verstandig Cavemenneke. Je kan ook teveel risico nemen. Maar af en toe jeukt het zo dat ik toch een idiote belegging moet doen volstrekt i.t.t.
    met mijn strategie. Even uit de ban springen heet dat. Heb dus gisteren calls 9.60 ING feb 16 gekocht en vandaag verdubbeld. Gewoon een gokje. Nu 50% verlies. Kan morgen dus op 100% verlies komen. Alles hangt van de cijfers af. 50% kans op succes of verlies. Hoe riskant kun je handelen.
    Alle andere calls die ik heb expireren in dec 16 of juni 17 of dec 17.
    Dus een schril contrast. Een beetje spanning dus.
    Maar bij DSM doe ik zulke gekke dingen niet. Noch bij de andere aandelen. Ik doe elk jaar zo'n onverantwoorde gok. Al 10 jaar. 6 keer op mijn bek gegaan. 4 keer torenhoge winst. Zien wat het morgen wordt.
  5. [verwijderd] 4 februari 2016 09:57
    bedankt Cavemenneke, en het heeft gewerkt. Ook gelukkig DSM weer goed op weg; koers weer boven de 45.00
    Als ondernemingen als ING en DSM betere resultaten laten zien, gaat het sentiment ook keren. Ook de cijfers van Shell vielen mee, minder slecht dan gevreesd. Die lagere olieprijs zou toch ook voor DSM gunstig moeten zijn.
    Maar goed we gaan het de komende weken allemaal wel zien. Maar een begin is gemaakt, ook al is de weg nog lang.
  6. [verwijderd] 4 februari 2016 17:52
    ik ben eruit, calls dsm en ing verkocht, 100% cash, op mijn aandlen eurodisney na :-)
    calls dsm verkocht op 2,40 (1,86)
    van winst nemen is nog nooit iemand armer geworden he ;-)

    mooi gedaan rob, blijf niet te lang broeden!
    ik kijk nu naar randstad, grote daling doorgemaakt, maar eerst een week beursloze vakantie!

    succes!
  7. [verwijderd] 4 februari 2016 20:31
    Cavemenneke, als je winst hebt, dan heb je verstandig gehandeld. Want de markt is zo ontzettend onzeker. Geen lijn in te ontdekken. Ook DSM is uiterst onzeker. En ook verstandig om praktisch alles te verkopen, zeker calls, als je op vakantie gaat. Kun je ongestoord van je vakantie genieten.
    Veel plezier en tot na de vakantie op welk forum dan ook. Misschien wel dat van Randstad.
    En Gerrit, wellicht is Aegon wat voor je. ik zit er flink in met calls 2017. Aegon heeft flink aan de aandeelhouders gedacht blijkens de laatste publicatie en de cijfers moeten nog komen over 2 weken. De koers is bijzonder laag als je de grafieken bekijkt. Maar ja laag blijkt vaak hoog te zijn en hoog vaak laag. Blijft allemaal een gok
    Verder zit ik nog in Binck en die komen maandag met de cijfers, en in PostNL. Alles voor de lange termijn, al expireren mijn calls van Binck al in december van dit jaar, omdat er geen langere te krijgen zijn.
    succes!
  8. [verwijderd] 5 februari 2016 19:38
    he rob, ik ben net nog in randstad gestapt ;-) calls dec 17, uitoefenprijs 50, bij rdst op 46,15
    ik zie het wel, ze gaan nog 2 jaar, als ik elke maand 10% winst kan maken houd ik een leuk rendement over :-))) ik neem nu sneller mijn winst, lange termijn ideaal om risico te verminderen, mooie les geleerd rob, merci!
    nu lekker op vakantie, succes allemaal!
  9. forum rang 10 voda 9 februari 2016 16:38
    DSM verlengt samenwerking met Corning

    Gepubliceerd op 9 feb 2016 om 11:24 | Views: 2.230

    ELGIN (AFN) - DSM blijft een speciale coating leveren aan glasvezelproducent Corning. Het speciaalchemieconcern heeft daarover een nieuwe, meerjarige overeenkomst gesloten met het Amerikaans technologiebedrijf.

    Dat maakte DSM dinsdag bekend. Financiële details over de nieuwe, exclusieve leveringsovereenkomst werden niet vermeld. DSM levert al jaren beschermende coatings voor de producten van Corning.
  10. forum rang 10 voda 10 februari 2016 16:54
    Third Point kleiner in DSM

    Gepubliceerd op 10 feb 2016 om 07:05 | Views: 2.664

    AMSTERDAM (AFN) - Het Amerikaanse hedgefonds Third Point heeft zijn kapitaalbelang in speciaalchemiebedrijf DSM verkleind. Dat bleek woensdag uit een melding bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

    Third Point heeft nu een kapitaalbelang van 2,66 procent, zonder stemrecht. Dat was eerder 3 procent zonder stemrecht, zo valt op te maken uit de archieven van de toezichthouder.

    In juli 2014 bleek dat Third Point, van de activistische Amerikaanse investeerder Daniel Loeb, een belang had genomen in DSM. De formele melding bij de toezichthouder gebeurde overigens pas begin oktober. Third Point liet destijds weten dat de beurskoers flink omhoog zou kunnen als het bedrijf zich meer specialiseert in de productie van voedingssupplementen.

    DSM sprak daarna met de aandeelhouder, maar beide partijen wilden geen commentaar geven. Later meldde DSM vast te houden aan zijn eigen strategie, die gericht is op versterking van de activiteiten op het gebied van voedingssupplementen en specialistische materialen.
173 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 9 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Marktomstandigheden DSM-Firmenich verbeteren sterk

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links