Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Verliezen hoort er (soms) bij

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Nico Pantelis

Nico Pantelis is gediplomeerd beleggingsadviseur. Hij is de oprichter van Slim Beleggen, een gespecialiseerde advieswebsite in de Benelux. Vóór Slim Beleggen was hij werkzaam als financieel analist bij Inside Beleggen en Trends/Cash. Hierna was hij actief als commodity specialist bij KBC Bolero en equity analyst bij KBC Secur...

Meer over Nico Pantelis

Recente artikelen van Nico Pantelis

  1. dec '16 Kanteljaar 4
  2. dec '16 Opvallend koopsignaal 7
  3. nov '16 Verrassend vertrouwen 8

Reacties

9 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 5 theo1 25 november 2015 11:46
    Wat leren ze tegenwoordig nog op die scholen... Schrijven in ieder geval niet, en beleggen kennelijk ook niet, want als je dit jaar op verlies staat, dan doe je echt iets verkeerd. Het is gewoon een prima jaar. En nee, ik heb er geen zin in om door Onno, of wie dan ook, gecontroleerd te worden. Kijk maar op mijn competitie-porto, dan kan je zien hoe gemakkelijk het is om dit jaar goed te verdienen. En dan sta ik nog niet eens hoog ook.
  2. gam gam 25 november 2015 14:07
    quote:

    theo1 schreef op 25 november 2015 11:46:

    Kijk maar op mijn competitie-porto, dan kan je zien hoe gemakkelijk het is om dit jaar goed te verdienen. En dan sta ik nog niet eens hoog ook.
    De Europa competitie bedoel je die? Ik heb niet zo snel een link.
    Maar goed, daar zou ik toch niet aan meedoen, ik zit vnl. in de VS. Raar dat ze die niet erbij doen.
    Verder deel ik je mening, wie de afgelopen jaren niet flink verdiend heeft kan beter een indextracker gaan volgen. Pas dan wel op voor oplichters, VUSA.AS is de goedkoopste.
  3. [verwijderd] 25 november 2015 17:52
    @theo1 Geheel eens om in een vrij hoge lonenland in de eurozone, maar liefst tevens in een lage of hongerloontjes land buiten de eurozone, niet te willen om door wie ook al dan niet met argusogen t.a.v. het gras van de buren i.h.k.v. de

    "Wij steken alleen de handen uit de mouwen voor het afblijven van de hypotheekaftrek, dus de eerste de beste die het woord hypotheekaftrek gebruikt wordt voor de afschrikwekkende werking geroyeeerd en met een permanente plaat voor de kop en boter op het hoofd geen ongewenste vreemdelingen in my backyard en na mij de zondvloed"

    VVD partij of voor de afschrikwekkende werking t.b.v. "Minder, minder, minder" als een soort permanent zonnetje in huis in naam van de vrijheid van een permanent met artikel 1 van de Grondwet strijdige, permanent verontwaardigd verongelijkt met een ongekende angst voor vreemdelingen zondebokken in een zondebokken lynchende cultuur scorende eenmanssekte,

    gecontroleerd te willen worden, wat met een minimum van vertrouwen dan ook nergens voor nodig is en dan ook alleen de boekhouders op de afdeling debiteuren/crediteuren geacht worden te doen, zodat de boekhouding op de cent klopt, en iedereen in de hoge, lage, en hongerloontjes landen in de eurozone en daarbuiten weer blij.

    Ten zeerste kan dan ook betwijfeld worden of ome joop de bedoeling had om zichzelf op de borst te kloppen of al dan niet in in naam van de vrijheid van een permanent met artikel 1 van de Grondwet strijdige, permanent verontwaardigd verongelijkt met een ongekende angst voor vreemdelingen zondebokken in een zondebokken lynchende cultuur scorende eenmanssekte naar de beleggende medemensen in de hoge, lage of hongerloontjes landen scorend te roepen"Kijk mij dit jaar toch eens scorend bezig zijn!"
  4. Met Effekt 26 november 2015 11:30
    " de Europese beurzen, de achterblijvers van de voorbije jaren, schoten uit de startblokken, maar Amerika, de koploper sinds de kredietcrisis, bleef er uitgeteld bij liggen."

    Ik verwacht wel feitelijk correcte informatie. Als je de EUR/USD wisselkoers meeneemt en dividend dan doet over 12 maanden de SP500 het zelfs een tikkeltje beter dan de AEX.

    (ik snap nog steeds niet hoe Nico de Gouden Stier kon winner)
  5. forum rang 5 theo1 26 november 2015 15:54
    quote:

    JansenH5 schreef op 25 november 2015 14:07:

    [...]

    De Europa competitie bedoel je die? Ik heb niet zo snel een link.
    Maar goed, daar zou ik toch niet aan meedoen, ik zit vnl. in de VS. Raar dat ze die niet erbij doen.
    Verder deel ik je mening, wie de afgelopen jaren niet flink verdiend heeft kan beter een indextracker gaan volgen. Pas dan wel op voor oplichters, VUSA.AS is de goedkoopste.
    Ja, de Europa competitie. Ik sta in het rechterrijtje, met zo'n 15% op jaarbasis, zonder gokfondsen en met BHP Billiton dat dik in het rood staat. De koplopers zitten dik boven de 30%, kwestie van Galapagos selecteren. Ik neem aan dat ze de VS niet meenemen vanwege het werk dat gaat zitten in dividend bijwerken. Je hebt er dan meteen heel erg veel aandelen bij en dat doet het handwerk uit de hand lopen.
9 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links