Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Lokale schulden China lopen verder op'

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

29 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. bodemvisser50 30 augustus 2015 12:52
    De beurskoersen lopen wel vooruit en voor elke beursgenoteerde firma of ivm de landen zijn er analisten die meer weten als wij vermoeden. Bv China 7 percent groei, is jaaaaaren geleden nog zo weinig geweest. De analisten geven hun kennis niet bloot en voor China is dat een achteruitgang. Nu is het de beurt aan de Braziliaanse Groeicijfers - 2,5 %, problemen met de presidente daar die wist van de fraude met Petrobrás, het vlaggeschip aldaar. Rusland en Poetin ? enz. enz. Ik heb bepaalde aandelen verkocht voor het weekend op de hoogste koersen die week en je zal me gelijk geven morgen de beurzen weer diep in het rood.
    Ik kan zo nog uren doorgaan, maar ik heb het met iedereen het beste voor
    en ben geen paniek zaaier. Wat ik gedaan heb op de beurs hou ik voor mij, maar 1 tip. Koop een goudmijnaandeel dat volatiel is hou de goudprijs in de gaten trading koop op het minimum spendeer zo'n 15000 USD
    en tracht op 1 of enkele dagen de verkopen met Bv 8 %. Zet de overschot op een spaarrekening en zet terug een order van 8 tot 10 % minder en uw winst is 1000 euro dat je toevoegt aan je spaarboekje. Steeds dezelfde aantal aandelen.Ik volg de beurskoers bijna 16 uur per dag.
  2. bodemvisser50 30 augustus 2015 12:59
    Het is in Spanje ook gekomen als de steden in de schulden stonden.
    Ik zeg alleen maar pas op.Ben zeker geen paiekzaaier maar 1 verwittigd man is er 2 waard. Jullie weten ook wel wanneer er van alles gebeurd (in het weekend). Een koop of verkoop order ingeven als particulier daar ben je steeds te laat voor. Slecht verhandelde aandelen worden door de broker verkocht voor jou of niet als hij op de beursvloer ofwel positief of negatief nieuws hoort. Ben je je aandelen bij een klein volume direct op je order kwijt weet dan dat ze lager nog stijgen en hij de stijging in zijn zak steekt. Omgekeerd anders dan geraak je ze niet kwijt.
  3. [verwijderd] 30 augustus 2015 14:44
    "De sterke opmars van de olieprijzen heeft zondag gezorgd voor mooie winsten op de beurs in Saudi-Arabië, 's werelds grootste olie-exporteur.

    De hoofdindex van de aandelenmarkt in Riyad stond in de tussentijdse handel bijna 2 procent in de plus, met onder meer petrochemisch concern Sabic als één van de sterkste stijgers met een winst van bijna 5 procent. Elders in de Golfregio was een meer wisselend beeld op de beurzen te zien.

    Vorige week leverde de beurs in Saudi-Arabië nog de winsten van dit jaar geheel in als gevolg van de sterk dalende olieprijs. Maar inmiddels zit de olieprijs weer fors in de lift. Vrijdag ging de prijs van Amerikaanse olie met meer dan 6 procent omhoog tot 45,22 dollar per vat. Een dag eerder klom de prijs met meer dan 10 procent."

    Morgen in het groen ?:)
29 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links