Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Air France-KLM PSE:AF.FR, FR001400J770

  • 9,934 23 apr 2024 17:35
  • -0,151 (-1,50%) Dagrange 9,934 - 10,145
  • 1.126.343 Gem. (3M) 1,8M

Info

3.559 Posts
Pagina: «« 1 ... 92 93 94 95 96 ... 178 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 voda 21 juli 2015 16:23
    Personeel Martinair vangt bot bij gerechtshof

    Gepubliceerd op 21 jul 2015 om 13:00 | Views: 1.357

    AMSTERDAM (AFN) - Werknemers van Martinair die na de sluiting van de passagiersdivisie in 2011 zijn overgestapt naar moederbedrijf KLM, zijn daar terecht onderaan de ladder begonnen. Dat heeft het gerechtshof in Amsterdam dinsdag bepaald. De kantonrechter kwam eerder tot eenzelfde oordeel.

    De werknemers waren naar de rechter gestapt om behoud van hun opgebouwde rechten af te dwingen. Een hogere plaats in de pikorde leidt tot betere arbeidsvoorwaarden. Waar in veel andere sectoren dienstjaren kunnen worden meegenomen naar een nieuwe werkgever, begint een piloot of stewardess bij een overstap vrijwel altijd onderaan.

    Het personeel van Martinair meende wel horizontaal te kunnen instromen bij KLM omdat sprake zou zijn van een overgang van onderneming. Daarbij blijven de rechten en plichten van werknemers behouden. Maar volgens het hof gaat dat niet op omdat geen sprake is van een voortzetting van de activiteiten van Martinair onder KLM-vlag.

    Vracht

    Zo merkt het hof op dat KLM maar een zeer beperkt aantal bestemmingen van Martinair heeft overgenomen, en dat ook andere luchtvaartmaatschappijen in het gat zijn gesprongen dat het bedrijf achterliet. Evenmin heeft KLM op grote schaal bezittingen van Martinair overgenomen, zoals vliegtuigen of landingsrechten.

    Sinds 2011 vliegt Martinair alleen nog vracht de wereld rond. Ook in die activiteiten wordt momenteel fors gesneden, omdat er structureel verlies op wordt geleden. Daardoor gaan enkele honderden banen verloren. Over die inkrimping loopt ook nog een aantal rechtszaken met het personeel.
  2. forum rang 10 voda 22 juli 2015 16:25
    'Geen vooruitgang verwacht bij Air FranceKLM'

    Gepubliceerd op 22 jul 2015 om 12:49 | Views: 1.358

    AMSTERDAM (AFN) - Air France-KLM heeft de omzet afgelopen kwartaal mondjesmaat zien toenemen, terwijl de operationele winst is gedaald. Dat is de gemiddelde verwachting van twintig analisten die het luchtvaartbedrijf zelf heeft gepolst voorafgaand aan de presentatie van de halfjaarcijfers komende vrijdag.

    De omzet schatten de marktvorsers in doorsnee in op 6,51 miljard euro. Vorig jaar zette het bedrijf in het tweede kwartaal 6,45 miljard euro aan opbrengsten in de boeken. De operationele winst wordt gemiddeld geraamd op 170 miljoen euro, tegen 238 miljoen euro een jaar eerder.

    Air France-KLM gaf sinds het de boeken opende over een zwak eerste kwartaal al herhaaldelijk aan dat de opbrengsten door felle concurrentie en overcapaciteit steeds zwaarder onder druk staan. Het bedrijf ziet zich daardoor gedwongen sneller en harder te reorganiseren om de kosten in lijn te brengen met de nieuwe realiteit.

    Of het bedrijf vrijdag iets loslaat over die plannen, blijft echter de vraag. KLM bereikte onlangs een akkoord met alle vakbonden over nieuwe cao's die de kosten moeten drukken, maar bij Air France lopen die gesprekken nog. Welke aanvullende maatregelen daarna nog nodig zijn, wordt waarschijnlijk pas in september bekendgemaakt.
  3. forum rang 10 voda 22 juli 2015 20:52
    'Leg controle luchtvaartsubsidie bij WTO'

    Gepubliceerd op 22 jul 2015 om 20:32 | Views: 52

    PARIJS (AFN/BLOOMBERG) - De Wereldhandelsorganisatie (WTO) zou overheidssubsidies voor luchtvaartmaatschappijen moeten gaan reguleren. Dat stelde topman Alexandre de Juniac van Air France-KLM woensdag. Daarbij zouden de regels gebruikt moeten worden die ook voor andere sectoren gelden.

    De Juniac heeft daarvoor gepleit bij de Europees commissaris voor Transport, Violetta Bulc. Luchtvaarders zouden geen vrijstelling van het WTO-mechanisme meer moeten krijgen, aldus de topman. Air France-KLM voert, samen met andere Europese en Amerikaanse luchtvaartconcerns, een gevecht tegen de volgens hen ,,onrechtmatige steun'' die rivalen uit de Golfstaten krijgen van hun overheden.

    Bestuurder Tim Clark van Emirates wees er juist op dat de sector vooral onder druk van Amerikaanse luchtvaarders zijn vrijgesteld van de WTO-subsidieregels.
  4. forum rang 10 voda 24 juli 2015 14:03
    Air France-KLM opent discussies over Transavia Europa - Market Talk

    AMSTERDAM (Dow Jones)--Air France-KLM (AFLYY) blaast de inspanningen nieuw leven in om operationele bases voor zijn low-cost dochtermaatschappij Transavia te lanceren buiten Nederland en Frankrijk. Eind juni spraken de Franse piloten hun bereidheid uit om de besprekingen over deze uitbreiding te beginnen - een grote verandering ten opzichte van vorig jaar, toen het vooruitzicht een staking aanwakkerde, die de luchtvaartmaatschappij EUR425 miljoen kostte. CEO Alexandre de Juniac zegt dat hij ernaar streeft het eerste operationele station te openen in 2016 maar was niet bereid specifieke details te verstrekken over de locatie en hoeveel er vervolgens zullen volgen. (ellen.proper@wsj.com)


    Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com

  5. forum rang 10 voda 24 juli 2015 14:03
    Air France-KLM CEO ziet Etihad Als Partner, niet als aandeelhouder - Market Talk

    AMSTERDAM (Dow Jones)--Air France-KLM sa (AFLYY) topman Alexandre de Juniac zegt dat de Europese luchtvaartmaatschappij de gesprekken voortzet met het in Abu Dhabi gevestigde Etihad Airways voor een samenwerking. De deal zal niet inhouden dat Etihad een belang in Air France-KLM neemt, benadrukt De Juniac. Etihad heeft in een reeks aan luchtvaartmaatschappijen minderheidsbelangen opgebouwd. De Air France-KLM chief executive zegt in een partnerschap met Etihad te kijken naar codeshare-aanbiedingen of een joint venture pact voor verkeer naar Azie. (ellen.proper@wsj.com)


    Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com


  6. forum rang 10 voda 24 juli 2015 16:20
    Air France-KLM CEO Optimistisch dat Piloten Transavia Europa steunen - Market Talk

    AMSTERDAM (Dow Jones)--Air France-KLM (AF.FR) heeft vorig jaar dan wel geleden onder een kostbare pilotenstaking als gevolg van plannen om zijn Transavia begrotingsdochter in heel Europa uit te breiden, maar CEO Alexandre de Juniac blijft hopen dat het dit jaar anders verloopt. "We verwachten niet al te veel problemen," zegt De Juniac. Hij gelooft dat de staking van vorig jaar over Transavia France ging, met argumenten over de Europese low-cost dochter slechts als rookgordijn. Kwesties over Transavia France zijn nu opgelost, en De Juniac is van mening dat er nu minder turbulentie op komst is. Hij is van plan om de lancering van de eerste basis voor Transavia Europa buiten Frankrijk en Nederland op tijd voor de zomerdienstregeling van volgend jaar plaats te laten vinden. (ellen.proper@wsj.com)


    Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com

  7. forum rang 10 voda 24 juli 2015 17:26
    Air France-KLM blaast poging creatie Europese low-cost dochter nieuw leven in

    Door Ellen Proper

    Van DOW JONES NIEUWSDIENST


    PARIJS (Dow Jones)--Ondanks de kostbare pilotenstaking van vorig jaar, heeft Air France-KLM (AF.FR) CEO Alexandre de Juniac vrijdag aangekondigd de inspanningen om een Europese low-cost dochter te creeren nieuw leven in te blazen.

    De Frans-Nederlandse luchtvaartmaatschappij is voornemens op tijd voor het zomerseizoen van volgend jaar een operationeel station buiten thuislanden Frankrijk en Nederland te openen.

    De topman is optimistisch dat piloten Transavia Europa steunen. De Frans-Nederlandse luchtvaartmaatschappij heeft vorig jaar dan wel geleden onder de EUR425 miljoen kostende staking als gevolg van plannen om zijn Transavia begrotingsdochter in heel Europa uit te breiden, maar De Juniac voorziet dat het dit jaar anders verloopt. "We verwachten niet al te veel problemen," zegt de Fransman. Hij gelooft dat de staking van vorig jaar over Transavia France ging, met argumenten over de Europese low-cost dochter slechts als rookgordijn. Kwesties over Transavia France zijn nu opgelost, en De Juniac is van mening dat er nu minder turbulentie op komst is.

    Wel is de bestuursvoorzitter terughoudend met grote investeringen om de begrotingsdochter in Europa op te zetten, aangezien de luchtvaartgroep met een omvangrijke schuld kampt en vooralsnog geen winst maakt.

    Air France-KLM rapporteerde vrijdag over het tweede kwartaal een nettoverlies van EUR79 miljoen, een verdere verslechtering in vergelijking tot het nettoverlies van EUR11 miljoen dat vorig jaar werd geleden.

    Europa's grootste luchtvaartmaatschappij naar passagiersvervoer is niet bereid een omzet en winstverwachting voor het volledige jaar 2015 te verschaffen. "Natuurlijk hopen we op positieve resultaten, zoals we zouden hebben gehad in 2014, zonder de pilotenstaking, maar we geven geen verwachting voor de resultaten af", aldus De Juniac gedurende een persconferentie in Parijs. Capaciteitsgroei op het lange-afstandsnetwerk zal waarschijnlijk worden gerealiseerd in 2017-2018, als een EUR1,8 miljard bedragend kostenbesparingsplan is afgerond, "die ons in staat stelt om een belangrijk deel van ons long-haul netwerk rendabel te maken", zei De Juniac. Een groot deel van de lange-afstandsactiviteiten is op dit moment niet rendabel, wat de luchtvaartmaatschappij ertoe bewoog lange-afstandsvluchten te schrappen. De Juniac benadrukte vrijdag de noodzakelijkheid van de kostenreductie door te dreigen met een inperking van het long-haul netwerk.

    Air France moet nog akkoorden sluiten met zijn piloten om tot EUR1,1 miljard aan kostenbesparingen te komen in de komende drie jaar. KLM, dat reeds principe-akkoorden sloot, bespaart in de komende drie jaar EUR700 miljoen. Hiermee is het kostenbesparingsprogamma versneld van de aanvankelijke vijf jaar.


    Door Ellen Proper; Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; ellen.proper@wsj.com

  8. forum rang 10 voda 24 juli 2015 22:19
    KLM schrapt bijna 30 vluchten wegens weer

    Door: redactie
    24-7-15 - 21:59 bron: ANP

    De KLM schrapt zaterdag bijna dertig vluchten. Dit gebeurt uit voorzorg wegens het verwachte onstuimige weer. Dit heeft een zegsman van de luchtvaartmaatschappij vrijdagavond laten weten.

    www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/articl...
  9. forum rang 8 Wilbar 5 augustus 2015 12:24
    Martinair gaat door met saneren

    Gepubliceerd op 5 aug 2015 om 11:54

    AMSTERDAM (AFN) - Martinair kan doorgaan met reorganiseren en het terugbrengen van zijn vloot, ondanks bezwaar van de Ondernemingskamer. Dat liet de vrachtdochter van KLM woensdag weten.

    De Ondernemingskamer van het gerechtshof in Amsterdam oordeelde dat het besluit van de eerder dit jaar aangekondigde saneringsronde niet helemaal volgens het boekje is genomen. Maar volgens de luchtvaartmaatschappij heeft die uitspraak geen gevolgen voor de uitvoering van de plannen.

    Dit jaar en in de loop van volgend jaar wordt de vloot in stappen teruggebracht van tien naar vier toestellen. Daarbij verdwijnen honderden banen.

    OR

    De ondernemingsraad (or) van Martinair verzette zich hiertegen en stapte naar de rechter. De or kwam met meerdere bezwaren, maar daarvan werd er uiteindelijk maar een toegewezen.

    Volgens de rechter was het reorganisatiebesluit op het punt van de gevolgen voor het personeel en de financiële onderbouwing daarvan onvoldoende gemotiveerd. Het was onder meer niet duidelijk of Martinair alle benodigde ontslagvergoedingen wel zou kunnen betalen. KLM heeft inmiddels toegezegd een lening van maximaal 50 miljoen euro te zullen verstrekken om de kostenposten te kunnen afhandelen.

    Vonnis

    De or vond het onder meer onbegrijpelijk dat de directie van Martinair niet wilde ingaan op een alternatief plan, waarmee veel werkgelegenheid kan worden behouden. Maar uit de stukken die bij het hof zijn ingediend blijkt dat de luchtvaartmaatschappij het alternatief wel degelijk heeft besproken, en afgewezen.

    Bij het vonnis heeft de Ondernemingskamer ook rekening gehouden met de nijpende financiële situatie waarin Martinair verkeert. Hierdoor is het van belang dat het bedrijf snel maatregelen kan nemen.

    De or van Martinair beraadt zich nog op een reactie.
  10. forum rang 8 Wilbar 6 augustus 2015 14:42
    'Air France trekt pilotenvoorstel in'

    Gepubliceerd op 6 aug 2015 om 14:30

    PARIJS (AFN/BLOOMBERG) - Air France heeft het jongste cao-voorstel aan zijn piloten weer ingetrokken. Dat meldde het Franse persbureau AFP donderdag.

    Het intrekken volgde nadat vakbond SNPL zijn leden er over raadpleegde terwijl de onderhandelingen nog gaande waren. Dat was niet ,,in de geest van de gesprekken'', zo citeert AFP het bestuur van Air France uit een intern bericht.

    Topman Alexandre de Juniac van Air France-KLM heeft eerder aangegeven dat er uiterlijk in september een akkoord moet liggen, anders is fors saneren het enige alternatief. KLM bereikte onlangs overeenstemming over nieuwe cao's, waarin van al het personeel offers worden gevraagd.

    Het aandeel Air France-KLM ging omlaag na de berichtgeving, van een plus van ruim 1 procent tot een winst van krap 0,3 procent. Omstreeks 14.20 uur noteerde Air France-KLM 0,5 procent hoger op 6,45 euro.
  11. forum rang 8 Wilbar 10 augustus 2015 08:11
    Meer passagiers voor Air France-KLM in juli

    Gepubliceerd op 10 aug 2015 om 07:55

    PARIJS (AFN) - Air France-KLM heeft in de belangrijke vakantiemaand juli in totaal 8,9 miljoen passagiers vervoerd, een stijging met 2,4 procent in vergelijking met een jaar eerder. Dat blijkt uit de vervoersstatistieken die de Frans-Nederlandse luchtvaartgroep maandag publiceerde.

    In het cijfer zijn ook de passagiersaantallen meegenomen van prijsvechter Transavia. Bij Transavia steeg het aantal passagiers met 9,4 procent naar 1,3 miljoen. De gemiddelde bezettingsgraad van de toestellen van Air-France-KLM bedroeg 89,3 procent. Bij Transavia was 91,6 procent van de stoelen aan boord bezet.

    Bij de luchtvrachtdivisie gingen de zaken opnieuw moeizaam. De capaciteit werd met 8 procent verkleind, terwijl de vraag met meer dan 10 procent kromp. De beladingsgraad bij luchtvracht bedroeg 57,8 procent.
  12. forum rang 10 voda 18 augustus 2015 11:06
    Groeivertraging passagiersvervoer luchtvaartmaatschappijen in juni - Market Talk

    AMSTERDAM (Dow Jones)--Het passagiersvervoer bij de internationale luchtvaartmaatschappijen is in de maand juni op jaarbasis met 3% gestegen, blijkt dinsdag uit cijfers van de internationale luchtvaartorganisatie IATA. Het vervoer in de goedkopere economy class-sector steeg met 3,2%, terwijl het vervoersvolume in de hoger renderende premium sector met 1,4% groeide. In beide klassen was er een afname ten opzichte van de maand mei, toen sprake was van een totale groei van 6,2% op jaarbasis. De groeiafname vond vooral plaats in de regio Azie/Pacific. Volgens de IATA is dat waarschijnlijk het gevolg van de vertragende economische groei in deze regio, die niet volledig wordt gecompenseerd door begin van economisch herstel in de eurozone. (bart.koster@wsj.com)


    Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com

  13. forum rang 10 voda 3 september 2015 16:12
    Air France-KLM grote stijger Amsterdamse beurs - Market Talk

    AMSTERDAM (Dow Jones)--Air France-KLM (AF.FR) is donderdag met een koersstijging van meer dan 4% e e n van de grootste stijgers op de Amsterdamse beurs. Donderdag meldde de Telegraaf op basis van een bericht van KLM CEO Pieter Elbers dat de Nederlandse tak van de luchtvaartgroep een 'transitiecentrum' opzet, dat KLM'ers moet helpen aan ander werk buiten het bedrijf. Volgens de Telegraaf maakt de luchtvaartmaatschappij zich hiermee op voor de eerste "gedwongen ontslagronde", wat moet bijdragen aan een reductie van het personeelsbestand van 20% in de komende jaren, wat neerkomt op zo'n 6.000 man. Les Echos meldde ondertussen dat de Frans-Nederlandse luchtvaartgroep een low-cost airline overweegt voor lange-afstandsvluchten. (ellen.proper@wsj.com)


    Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com

  14. forum rang 10 voda 4 september 2015 16:43
    Air France dreigt bonden met banenverlies

    Gepubliceerd op 4 sep 2015 om 16:26 | Views: 949

    PARIJS (AFN/BLOOMBERG) - Air France neemt langeafstandsvliegtuigen uit de roulatie als er geen akkoord wordt bereikt met vakbonden over lagere loonkosten voor piloten. Dat zei de topman van het Franse zusterbedrijf van KLM, Frédéric Gagey, vrijdag.

    Volgens Gagey moet de capaciteit op de intercontinentale vluchten de komende twee jaar met 10 procent worden teruggeschroefd als er geen afspraken kunnen worden gemaakt met de vakbonden. Daarmee zou een nog niet gespecificeerd aantal banen verloren gaan.

    Eind april kondigde Air France aan tot en met 2017 ruim 1,1 miljard euro te willen bezuinigen, onder meer door onrendabele routes te schrappen en het personeel te vragen harder en langer te werken. De besparingen en aanpassingen zijn onderdeel van het plan Perform 2020, dat de luchtvaartonderneming in de komende jaren uitvoert.

    KLM

    Het overleg daarover met de vakbonden die het cabinepersoneel vertegenwoordigen, verloopt evenwel veel te traag, zei Gagey. En met de piloten, die tot zich dusver het felst hebben verzet tegen de veranderingen die het bedrijf wil doorvoeren, wordt volgens de topman nog helemaal niet gesproken.

    Bij zustermaatschappij KLM werd de afgelopen maanden met alle personeelsgroepen overeenstemming bereikt over nieuwe cao's. Die moeten in ieder geval voor een deel van de beoogde kostenbesparingen gaan zorgen.
  15. forum rang 8 Wilbar 9 september 2015 08:08
    Stijging aantal passagiers Air France-KLM

    Gepubliceerd op 9 sep 2015 om 07:52

    PARIJS (AFN) - Luchtvaartconcern Air France-KLM heeft in de vakantiemaand augustus in totaal 8,7 miljoen passagiers vervoerd, een stijging met 1,4 procent in vergelijking met een jaar eerder. Dat blijkt uit de vervoersstatistieken die het Frans-Nederlandse bedrijf woensdag naar buiten bracht.

    In het cijfer zijn ook de passagiersaantallen meegenomen van prijsvechter Transavia. Bij Transavia steeg het aantal passagiers met 3,6 procent naar bijna 1,4 miljoen. De gemiddelde bezettingsgraad van de toestellen van Air-France-KLM bedroeg 90,1 procent. Bij Transavia was 92,7 procent van de stoelen aan boord bezet.
  16. forum rang 8 Wilbar 9 september 2015 08:09
    Piloten KLM achter cao-akkoord

    Gepubliceerd op 9 sep 2015 om 07:16

    AMSTERDAM (AFN) - De KLM-ledenraad van de Vereniging Nederlandse Verkeersvliegers (VNV) heeft ,,met een overweldigende meerderheid'' het KLM cao-akkoord aangenomen.

    ,,Met deze cao wordt een grote stap gezet die noodzakelijk is voor de continuïteit van KLM'', aldus VNV-president Steven Verhagen, die het akkoord tegelijkertijd omvangrijk en ingrijpend noemde. De pilotenvakbond realiseert hiermee naar eigen zeggen voor KLM een jaarlijkse besparing van tegen de 100 miljoen euro en levert door het inleveren van pensioenpremies een kapitaalinjectie. Daartegenover verkrijgen de piloten ,,participatie in het bedrijf''.

    De vakbond stelde woensdag dat de piloten harder zullen werken, via productiviteitsverhogende maatregelen in de werk- en rusttijdenregelingen. Ook gaat de pensioenleeftijd van 56 naar 58 jaar en de salarissen worden de komende drie jaar bevroren.

    Het akkoord heeft een looptijd van drie jaar.
  17. forum rang 8 Wilbar 9 september 2015 10:50
    KLM-piloten aan bestuurstafel in Parijs

    Gepubliceerd op 9 sep 2015 om 10:36

    AMSTERDAM (AFN) - De piloten van KLM krijgen een belang dat tegen de huidige aandelenkoers oploopt tot 4,5 procent in moederbedrijf Air France-KLM. Zij brengen dat onder in een gezamenlijke stichting. Daarmee hebben zij ook recht op een commissariszetel in de bestuursraad van het luchtvaartconcern.

    Dat zei voorzitter Steven Verhagen van de Vereniging van Nederlandse Verkeersvliegers (VNV) woensdag tegen het ANP. De afspraken moeten nog worden afgekaart met de aandeelhouders van Air France-KLM. ,,Maar daar gaat de KLM-directie zich maximaal voor inspannen en daar heb ik alle vertrouwen in'', zei Verhagen.

    Met het belang en de bestuurszetel kunnen de piloten volgens Verhagen invloed uitoefenen op belangrijke beslissingen, zoals vlootinvesteringen, overnames of de verkoop van bedrijfsonderdelen. De Franse vliegers hebben al een afgevaardigde in het bestuur zitten.
  18. forum rang 10 voda 9 september 2015 16:34
    Air France-KLM vervoert in augustus meer passagiers

    AMSTERDAM (Dow Jones)--Air France-KLM (AF.FR) heeft in augustus meer passagiers vervoerd, blijkt uit de woensdagochtend gepubliceerde vervoercijfers over die maand.

    Het passagiersvervoer bij Air France, KLM, HOP! en Transavia, steeg vorige maand op jaarbasis met 1,4% tot iets meer dan 8,7 miljoen. Het vervoer op de lange afstandsvluchten steeg met 2,9% op jaarbasis, wat leidde tot een hogere bezettingsgraad van 90,9%. Het vervoer bij de korte en middellange afstandsvluchten daalde vorige maand met 0,7%.

    Bij Transavia steeg het passagiersvervoer met 3,6% tot 1,4 miljoen.

    De Frans-Nederlandse luchtvaartmaatschappij blijft het wel moeilijk hebben met de vracht-activiteiten. De zogenoemde full-freighter capaciteit daalde in augustus met 31% op jaarbasis, overigens gelijk aan de afname in juli. De laadfactor binnen de cargo-divisie daalde vorige maand tot 57,9%, een afname ten opzichte van een jaar eerder van 0,8 procentpunt.


    Door Dow Jones Nieuwsdienst; +31 20 5715 200; marleen.groen@wsj.com

3.559 Posts
Pagina: «« 1 ... 92 93 94 95 96 ... 178 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Air France-KLM behoort tot de laagst gewaardeerde aandelen in Nederland

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links