Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Ruimte naar 506

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Bas Heijink

Technisch analist Bas Heijink schrijft iedere dag een update over de AEX. Senior Technisch Analist Bas Heijink houdt zich binnen de ING Investment Office van ING Bank bezig met Technische Analyse. Heijink let vooral op de kansen die hij ziet in de markt om op korte termijn een goed absoluut rendement te behalen. H...

Meer over Bas Heijink

Recente artikelen van Bas Heijink

  1. jun '17 TA Arcelor Mittal: Buy the dip 12
  2. jun '17 TA: Bedankt! 411
  3. jun '17 TA: Van lang naar kort 425

Reacties

484 Posts
Pagina: «« 1 ... 20 21 22 23 24 25 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Sloeki 2 augustus 2015 15:37
    MILJARDEN MILJARDEN

    'Grieken vragen 24 miljard in augustus'
    ATHENE -

    Griekenland vraagt voor een eerste betaling aan noodsteun zo'n 24 miljard euro. Daarmee wil het nog in augustus bijvoorbeeld zijn banken versterken en schulden afbetalen aan de Europese Centrale Bank (ECB). Dat meldde de Griekse krant Avgi zondag.

    Athene voert op dit moment gesprekken met de Europese Commissie en het Internationaal Monetair Fonds (IMF) over een pakket financiële steun van in totaal 86 miljard euro. De Griekse overheid denkt de gesprekken daarvoor medio deze maand af te ronden, waarna het bedrag in verschillende delen vrij kan komen.

    De eerste tranche zou volgens Avgi onder meer gebruikt worden voor het herkapitaliseren van banken (10 miljard) en terugbetalen van een overbruggingskrediet (meer dan 7 miljard). Voor de rente op Grieks staatspapier in handen van de ECB is ruim 3 miljard euro voorhanden.

    Specialisten hebben eerder uitgerekend dat Griekse banken mogelijk zo'n 25 miljard euro nodig hebben. Zij staan zwaar onder druk omdat Grieken miljarden euro's van hun rekeningen haalden. Eind juni gingen de banken dan ook dicht. Sinds 20 juli zijn ze weer open, maar er zijn nog altijd diverse restricties van kracht.

    Avgi gaf aan dat als de gesprekken niet op tijd worden afgerond, er wellicht opnieuw tijdelijke financiering van de Europese autoriteiten moet komen. Die mogelijkheid, gelijk aan een overbruggingskrediet in juli, is naar verluidt nog niet formeel besproken.
  2. forum rang 6 d' Aandelen ' 2 augustus 2015 15:43
    quote:

    shorter6 schreef op 2 augustus 2015 10:21:

    [...]

    shorter6,

    ik had je vanmorgen al een reactie gestuurd maar zie hem nu niet terug.

    Zo heeft ieder instrument zo zijn voor- en nadelen, anders had je vrijdagavond jouw posities met flinke winst kunnen sluiten maar door de beperkte handelstijden voor dit product kon dat niet.

    Met cfd's kan je bijna altijd handelen alleen buiten de normale handelsuren gaat de spread wel behoorlijk omhoog en moet de koers forse uitslagen maken om wat te verdienen.
  3. [verwijderd] 2 augustus 2015 15:47
    eyz daandelen. ik ben bezig met een ander platform. ik heb van dat demo account waarop ik 24h/6 kan handelen van 5000 bijna 10k gemaakt ( zelfs met die waardeloze spread ) in een week. het is tijd om over te stappen. ben ermee bezig. bye turbo's ( misschien nog voor indexen ). het is wel jammer want ik stond even op 2k -400 winst. hopelijk zijn de chinezen een beetje gunstig gezind overnight en krijg ik er nog 10-20 pips bij ( -0.1% ). 1.0960 zou fijn zijn. ligt ook een stevige support.

    als ik kijk naar de short positions bij oanda zal dat er wel niet in zitten. gewoon allemaal manipulatie. was gewoon een vette shortsqueeze vrijdag. netto stonden we na de spike ongewijzigd. stoplossjes hunten was het. merendeel zit nog steeds net-short ...

    ook minder last van over de SL heenschieten op dat andere platform.
  4. Go with the flow 2 augustus 2015 20:11
    quote:

    Sander040 schreef op 2 augustus 2015 20:05:

    Weinig te doen hier. Saaie beurzen. Shell divididendhandhaving ondanks zwaar weer. Bah wat een bedrijf.
    Een bedrijf met ballen zul je bedoelen! Beleggers die jaren lang het bedrijf steunen kunnen dus ook in mindere tijden steun verwachten van het bedrijf.

    Het toch blijven uitkeren van dividend wekt veel vertrouwen bij de beleggers en geeft mogelijk aan dat de malaise in de oliemarkt ook weer snel eindigd.
  5. [verwijderd] 2 augustus 2015 21:09
    quote:

    Coupejet schreef op 2 augustus 2015 21:04:

    Alle voorspellingen berusten op drijfzand. Niemand die echt weet wat de koersen zullen doen. Allemaal giswerk. Als je de beurs kon voorspellen, was je binnen de kortst mogelijke tijd schat hemeltje rijk.
    Dik over de 500 deze week, deze krijg je gratis...
  6. Go with the flow 2 augustus 2015 21:09
    quote:

    Coupejet schreef op 2 augustus 2015 21:04:

    Alle voorspellingen berusten op drijfzand. Niemand die echt weet wat de koersen zullen doen. Allemaal giswerk. Als je de beurs kon voorspellen, was je binnen de kortst mogelijke tijd schat hemeltje rijk.
    Er heeft enige tijd een profeet op de TA gepost, een Belg die in korte tijd 11000 euries heeft omgezet naar 24 milj, helaas is hij gestopt en naar Afrika geëmigreerd, zijnhumor wordt nog dagelijks gemist
484 Posts
Pagina: «« 1 ... 20 21 22 23 24 25 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links