Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

asiel zoekers

19 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 31 juli 2015 12:09
    Vandaag dramatische beelden in de tunnel van Calais Mensen doen als wilde dieren om over de afzettingen heen te komen om naar het beloofde land Engeland te geraken De Engelsen willen deze
    mensen natuurlijk niet omdat ze voor meer problemen gaan zorgen vanwege de sociale onrust die gaat ontstaan.De Europese Unie vindt geen oplossing om de toestroom van vluchtelingen te stoppen en de mensensmokkel tegen te gaan We hebben wel een leger in europa die er moet voor zorgen dat de veiligheid van mensen gewaarborgd blijft Maar dit leger blijkt niet in staat om de toestroom tot stilstand te brengen en de mensensmokkelaars af te schieten... Zo ziet u maar dat Brussel een enorme puinhoop is en dat bandieten vrijuit gaan door alle regels van rechtelijke macht die optreden onmogelijk maken....
    Ondertussen sterven dagelijks honderden doden op zee en op het land door verwoede pogingen van mensen die denken dat deze vluchtpogingen,,, hen naar het beloofde land zullen brengen!!!?
  2. wieweet 2 augustus 2015 12:11
    Linkse ellende allemaal.

    Leger word niet ingezet. Waarom niet is en blijft een mij raadsel.{ al weet ik het wel} Wij laten de geld verslindende soldaten liever rusten in kazerne`s, en sturen er maar 12 agenten op af.
    Allemaal oppakken en direct met de eerste boot /vliegtuig eruit zetten.
    Zelfs de ratten vanger van Hamelen is hier niet meer tegen op gewassen.De politiek en haar stemvolgelingen bliezen aan de andere kant van het fluitje.

    Het kwaad is al decenia geleden geschied. Er is geen weg meer terug. U de Nederlandse stemmer heeft hier moedwillig voor gekozen.

    vrgr
  3. [verwijderd] 2 augustus 2015 12:27
    quote:

    wieweet schreef op 2 augustus 2015 12:11:

    Linkse ellende allemaal.

    Het kwaad is al decenia geleden geschied. Er is geen weg meer terug. U de Nederlandse stemmer heeft hier moedwillig voor gekozen.

    vrgr
    Laat ik nu denken dat we de laatste keer VVD stemden en dus als leidende grootste het regeringsbeleid bepaalt, is de VVD inmiddels een linkse partij geworden?
  4. [verwijderd] 2 augustus 2015 12:34
    De Franse minister van Binnenlandse Zaken Bernard Cazeneuve heeft net aangekondigd dat hij vandaag nog extra agenten zal inzetten bij de Kanaaltunnel. Het zou gaan om 120 agenten. “De politievakbonden vinden dat echt niet voldoende”, zegt VTM NIEUWS-journaliste Romina Van Camp. “De politie moet het iedere nacht opnemen tegen honderden migranten die onder de draad doorkruipen, die in tunnels en vrachtwagens proberen raken. Dan zijn 120 extra agenten onvoldoende.”

    De vraag rijst waarom de vluchtelingen per se in Groot-Brittannië willen raken. “De vluchtelingen willen niet lang op het Europese vasteland verblijven. In Groot-Brittannië is het makkelijker om aan job te raken en kan er vlotter asiel aangevraagd worden. Vandaar dat velen de oversteek wagen.”

    nieuws.vtm.be/buitenland/151962-120-e...
  5. wieweet 2 augustus 2015 13:09
    quote:

    geniet schreef op 2 augustus 2015 12:27:

    [...]

    Laat ik nu denken dat we de laatste keer VVD stemden en dus als leidende grootste het regeringsbeleid bepaalt, is de VVD inmiddels een linkse partij geworden?
    De VVD stinkt net zo erg als de rest. De hele politiek is trouwens een treurige bak ellende.

    vrgr
  6. [verwijderd] 2 augustus 2015 13:16
    Ik ben voor het opnemen van echte vluchtelingen. Maar het zorgelijke is dat hier mensen tussen zitten die christenen over boord werpen om hun geloof, andere mensen bedreigen in asielzoekerscentra. Ook wat ik gezien heb over de kanaaltunnel, waar sommige vluchtelingen met messen rondlopen (En ze ook gebruiken als dreigmiddel).
    Zulke mensen zou je liever direct de Europese Unie uitzetten. Deze zijn nu en op de lange duur bedreigend.
  7. forum rang 9 josti5 2 augustus 2015 13:26
    Tsja: de zwakkeren komen nu eenmaal niet hier naar toe: wat je veelal op de beelden ziet, zijn jonge, sterke, agressieve mannen.
    Er zitten wel weer veel haken en ogen aan, maar wellicht is het een poging waard: alléén gezinnen toelaten, liefst christelijke, want die hebben het écht slecht temidden van al het slechte, dat gaande is.
    Jaja, ik weet 't: grondwet, mensenrechten en zo -:)
    Maar die grondwet is in héél andere omstandigheden, dus in een héél ander politiek en volksbewustzijn, gemaakt.
    Zie de vrijheid van onderwijs: dat is tot voortgekomen uit de onderdrukking van de katholieken door de protestanten. en de islamieten gaan nu met die vrijheid aan de haal...
    Opheffen dus, die wet; andere tijden, andere omstandigheden, andere zeden, andere wetten.
    Totaal andere situaties en omstandigheden, zoals nu het geval is, schreeuwen om verandering van die wetten.
    Wetten zijn en blijven mensenwerk, en kunnen dus door mensen worden veranderd.
  8. [verwijderd] 2 augustus 2015 13:30
    quote:

    wieweet schreef op 2 augustus 2015 13:09:

    [...]

    De VVD stinkt net zo erg als de rest. De hele politiek is trouwens een treurige bak ellende.

    vrgr
    Dat ben ik helemaal met je eens, lijkt erg op de Titanic laat maar zinken onderwijl neemt de elite het ervan.
    Maar ik blijf mij verbazen over mensen die steeds links de schuld geven van nagatieve gebeurtenissen, terwijl je weet dat rechts VVD de leidende politieke lijn uitzet.
    Is een beetje jezelf voor de gek houden.
  9. forum rang 6 Chiddix 2 augustus 2015 14:07
    quote:

    Former beursgorilla schreef op 2 augustus 2015 13:16:

    Ik ben voor het opnemen van echte vluchtelingen. Maar het zorgelijke is dat hier mensen tussen zitten die christenen over boord werpen om hun geloof, andere mensen bedreigen in asielzoekerscentra.
    Blijven er niet veel meer over. Al beweert onze grote leider , dat het merendeel geen economische vluchtelingen zijn.
    Het volk moet rustig en kalm blijven. Rutte zit ook met het softbeleid van Brussel in zijn maag. Misschien denkt hij, loopt helemaal uit de hand maar moet zich voegen naar Brussel.
    Hollande speelt weer de vermoorde onschuld bij de kanaaltunnel. Moet met Cameron overleggen wat er moet gebeuren alsof hijzelf niet capabel is , het gebied af te sluiten voor vluchtelingen.
  10. [verwijderd] 3 augustus 2015 14:33
    Gegarandeerd dat de FRANSE revolutie een dezer dagen weer uitbreekt en wie durft nou te beweren dat die asielzoekers werk zoeken daar in Engeland Die Engelsen willen die liever niet dan wel want daar komt rotzooi van In de krant vanmorgen las ik dat de gemeenten moeten zorgen dat diegene (allemaal) die mogen blijvers een woning zo snel als mogelijk toegewezen moeten krijgen Diezelfde gemeentes kampen met een leerlingen tekort op de lagere scholen en zijn genoodzaakt deze te sluiten Bejaarden worden op straat gezet vanwege sluiting van de tehuizen Maar het verwonderd mij niet dat iemand van den Haag straks invalt dat de opvang van asielzoekers die nu dagelijks binnenstromen daar worden onderbracht, vanwege plaatsing gebrek En waar haalt de staat dat geld plotseling vandaan terwijl er bezuinigd wordt!!! Dan als je ziet wie er allemaal dat tuig binnen worden gesmokkeld zonder dat de grensbewaking strenger wordt dan vraag ik mij af waarom ik fikse belasting moet betalen om zulke wanorde op peil te houden
    Deze ontwikkeling leidt ertoe op een val van het slappe gedrag van het kabinet die naar de pijpen van Brussel danst en zelf niets meer te beslissen heeft!!!!!!!::::::
  11. [verwijderd] 3 augustus 2015 14:42
    quote:

    gerbri schreef op 2 augustus 2015 21:09:

    Dit alles word een groot probleem de haat word met de dag groter.... dit probleem word vele malen groter dan hellas....
    Je bedoeld de wanorde die die sukkels in Brussel teweeg brengen,,, waar zijn onze afgevaardigden? durven die niks te zeggen en zitten ze te slapen op hun berg geld die ze daarvoor ontvangen.En waar blijft de Europese veiligheidsraad die moet voorkomen dat er een oorlog ontstaat tussen die asielzoekers en de orde handhavers!!!!!!!!!!!!!!!
  12. [verwijderd] 4 augustus 2015 09:57
    Het wordt nog mooier in nederland dat criminele asielzoekers recht hadden op gratis hulp van een advocaat die een flinke vergoeding hiervoor krijgt van de ezelen in Den haag Maar de gewone man in Nederland moet alles zelf betalen.overigens die advocaten zal het een worst wezen als zo iemand moet verdedigen ook al denk hij/zij er anders over de gang van rechtspraak inzake asielaanvrage!!
19 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 874,02 -0,09%
EUR/USD 1,0704 +0,02%
FTSE 100 8.040,38 -0,06%
Germany40^ 18.086,70 -0,01%
Gold spot 2.318,58 +0,11%
NY-Nasdaq Composite 15.712,75 +0,10%

Stijgers

VIVORY...
+24,31%
ASMI
+10,99%
BESI
+4,08%
NX FIL...
+3,85%
TomTom
+3,80%

Dalers

ALLFUN...
-11,00%
ING
-5,96%
Flow T...
-2,94%
WDP
-2,89%
RELX
-2,04%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links