Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

IEXNieuws: Facebook en Galapagos

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes after hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente artikelen van Arend Jan Kamp

  1. 19 dec Het is een beetje anders dan anders voorbeurs 48
  2. 18 dec Voorbeurs houdt het niet over, maar er is nog genoeg te doen 2
  3. 15 dec Het ziet er aardig uit voorbeurs en wie weet wordt het heksenketel 3

Reacties

12 Posts
| Omlaag ↓
  1. NOOTJExx5i6c 29 juli 2015 14:24
    er zijn electronica toepassingen te over, geluidstechniek o.a. ,maar het delven en de kostprijs daarvan bepaald de prijs. jarenlang opgeschroefd omdat Amerika het bewaarde en niet teruggaf. o.a. nederland heeft pas de helft teruggekregen. wordt nu veel uit oude computers teruggewonnen
  2. [verwijderd] 29 juli 2015 17:53
    Goud naar 350$, dat is ver beneden de kostprijs om het uit ge grond te halen van de beste assets van de meest efficiente goudmijners.

    Wil niet zeggen dat het niet onmogelijk is want de prijs wordt in de papieren markt bepaald zonder fysieke levering dus rammen maar en neerzetten waar de grootste partij of grote partijen samen dit willen en cashen en ondertussen de prijs van het fysieke goud daarmee bepalen.

    Of denkt u dat de goud markt niet gemanipuleerd wordt nu de olie markt, fx markt, rente markt etc etc allemaal wel bekend zijn geworden.
    Het gaat er om dat het nog niet blood is gelegd maar het gebeurd absoluut.

    Niet dat ik wil aangeven dat de prijs veel hoger of lager zou moeten staan dan nu, maar een koersdoel op pakweg 40% van de all in kostprijs van goud bij de average van de mijners en de average van de assets is gewoon idioot.

    Ik weet niet wat de prijs van goud gaat doen of wat deze zou moeten staan nu maar dit is toch wel heel erg en dat een partij het juiste moment heeft gegokt uit de paar honderd partijen wil niet zeggen dat je meteen alles moet geloven.

    Paulson met zijn huizenmarkt voorspelling is helemaal er op binnen gelopen waarna zijn fonds het jaren lang belachelijk slecht doet.
    Mevrouw Meridith Whitney met haar citigroup voorspelling is inmiddels maar gestopt met haar eigen hedgefunds want dat was en is een drama.

    En zo loopt de media vaak graag weg met dit soort 1 day fly figuren.
    Tenzij de kostprijs van goud flink gaat en kan dalen en het juist steeds makkelijker wordt om goud te vinden en op te graven voor minder geld gaat de prijs niet lang veel lager zijn dan de kostprijs, basic economics.

    Het is nog steeds niet gelukt om lood in goud te veranderen, zover mij bekend :)

  3. [verwijderd] 29 juli 2015 23:31
    Is er iemand die Facebook gebruikt EN echt iets doet met de reclame die je door de strot wordt geduwd?.

    Jammer dat je als consument voor deze oplichterij moet betalen via de meerprijs op consumenten producten die de reclamekosten van producenten veroorzaken die gek genoeg zijn om zoveel geld voor reclame via facebook en dergelijke te betalen.

12 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links