Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Moeilijk Grieken bij euro te houden bij nee'

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

10 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 2 juli 2015 15:10
    Tsipras heeft de huidige situatie ook aan zichzelf te danken, vindt Dijsselbloem. ,,De situatie is alleen maar slechter geworden door het gedrag van de Griekse regering.'' Europa valt weinig te verwijten, zei Dijsselbloem.

    Ietwat overdreven. Als er iemand onderhandeld over voorwaarden dan mag dat blijkbaar niet hard tegen hard. Ik vindt het in ieder geval democratisch en het idee om het volk te laten stemmen is een idee dat ze al maanden eerder haddden moeten doen.

    En of de Griekse bevolking echt slechter af is , is nog maar zeer de vraag. In het begin zeker wel. De eerste jaren zullen zwaar zijn. Maar daarna is het koffiedik kijken meneer Dijselbloem, want wie weet gaat het wel een stuk beter met de Grieken dan. Tevens weet meneer Dijselbloem niet bij welk economisch machtsblok Griekenland zich dan aan gaat sluiten.

    Als ooit Rusland, China en Turkije, samen met gronstoffen gigant Afrika samen gaan, is dat zeker een flinke tegenhanger voor de EU.

    Daarnaast is uitsluiten van Griekenland en gevaarlijke actie. Het zorgt voor een machtsvacuum. Of dacht de EU na uitsluiting nog enige invloed in Griekenland te hebben? KEEP ON DREAMING meneer Dijselbloem.
  2. [verwijderd] 2 juli 2015 15:19
    quote:

    Sloeki schreef op 2 juli 2015 14:54:

    How dare Brussels threaten #Greece over referendum, says #UKIP MEP @oflynnmep shr.gs/sUJfrlW
    Top stuk en eindelijk iemand van de Elite die het ook verkondigd. Ookal is de initentie mischien in de beleving van Brussel anders, het is en blijft een democratische beslissing die je als Democratisch blok natuurlijk nooit mag torpederen. Daarmee maak je jezelf een dictator en zo zullen veel Grieken het ook zien.
  3. forum rang 6 Chiddix 2 juli 2015 15:21
    quote:

    Sloeki schreef op 2 juli 2015 14:54:

    Dijsselbloem PROPAGANDA
    Jeroen wil de geschiedenisboekjes ingaan als redder van Griekenland. Of de impasse aan Jeroen te danken is , geloof ik niet. Hij is dan wel voorzitter van de ministers van financien maar hij is niet meer dan een boodschapper van de kopstukken(Merkel/Hollande,Lagarde,Juncker).
  4. alfaomega 2 juli 2015 15:31
    quote:

    Dom-dom schreef op 2 juli 2015 15:10:

    Tsipras heeft de huidige situatie ook aan zichzelf te danken, vindt Dijsselbloem. ,,De situatie is alleen maar slechter geworden door het gedrag van de Griekse regering.'' Europa valt weinig te verwijten, zei Dijsselbloem.

    Ietwat overdreven. Als er iemand onderhandeld over voorwaarden dan mag dat blijkbaar niet hard tegen hard.

    Je snapt er werkelijk NIETS van. Het was geen onderhandeling.

    Als jij met een tank vol met water in de woestijn staat en er komt een uitgedroogde kameel aan die jou vervolgens uit gaat schelden voor rotte vis... dan is dat niet onderhandelen. De kameel zou vriendelijk een verzoek tot hulp moeten indienen en dan op zijn knieen dankbaar moeten zijn voor het water dat ie krijgt.
  5. [verwijderd] 2 juli 2015 15:44
    ,,De suggestie van de Griekse regering dat de toekomst van het land er bij een nee-stem veel makkelijker uit zal zien, is geen eerlijk verhaal voor de Griekse kiezer.''

    Nee wat Dijsselbloem ons verteld bij verkiezing is wel eerlijk net zoals Rutte Wilders Pechtold en de rest van de die imbecielen die liegen voor stemmen.
10 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links