Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Griekse zorgen drukken beurzen

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

11 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 29 mei 2015 12:18
    Ik vrees en vind het triest dat ik het met ALLES wat hierboven staat EENS MOET ZIJN...het is helaas de waarheid, werkelijkheid en blijkbaar de wereld zoals die NU is (geworden..of aan het worden is, maar alleen maar ego-istischer wordt en woorden als RESPECT en SOCIAAL GEDRAG volledig uitbannen...erg jammer en zelfs verdrietig ook....het zal er niet beter, leuker, prettiger op worden).
  2. [verwijderd] 29 mei 2015 13:21
    Tja, Griekenland kan 1 maand in gebreke blijven met betalingen zonder gevolgen whatsoever, dus dit gesteggel kan blijven doorgaan tot ver in juli. Dat zal het vermoedelijk ook blijven doen, want beide partijen staan nog lijnrecht tegenover elkaar, en de Grieken zullen alleen met het mes op de keel een akkoord tekenen (daar zitten we nu ongeveer), om zich er daarna onderuit te wurmen, zoals al eerder gebeurde. Conclusie: verwacht geen verandering.
  3. taurus86 29 mei 2015 14:14
    Tip voor Jeroen:
    Een echte Griek vraagt nog eens 25% extra korting; ook al weet hij dat de zaak er voor hem slecht voor staat. Ze ensceneren een ´scene´ en hopen dat je boos wordt. Maar als je rustig je laatste argumenten blijft herhalen, lopen ze handen in de lucht de kamer uit. Blijf kalm, maar niet amicaal. Vertrek op het tijdstip dat je eerder al hebt aangegeven. Na maximaal 72 uur respijt rustig ´de trekker overhalen´.
  4. [verwijderd] 29 mei 2015 18:04
    De EU wordt gewoon anaal genomen door de Grieken, en wij Nederlanders ook. Het wordt tijd voor andere maatregelen tegen Griekenland, te beginnen bij het boycotten van het land per direct. Niet op vakantie gaan naar dat land, maar lekker naar Turkije gaan! Grexit is echt een feit, mensen die roepen dat er een deal komt, snappen het echt niet!!
11 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links