Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Nieuws 2015

8.763 Posts
Pagina: «« 1 ... 221 222 223 224 225 ... 439 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 K. Wiebes 26 mei 2015 16:09
    De verveling viert kennelijk hoogtij hier; maar dat terzijde.

    Terug naar de aandelen:

    www.wkrb13.com/markets/614011/weekly-...

    www.dakotafinancialnews.com/exact-sci...

    De heren analisten gaan er dus kennelijk wél van uit, dat het niet helemáál in de soep zal draaien.
    En wanneer de Exact-stukken dus redelijk tegen hun koersdoel aanzitten, wordt het tijd dat ze bij Exact eens gebruik gaan maken van hun beursnotering en de mooi opgelopen koers...
  2. [verwijderd] 26 mei 2015 16:20
    Ik beschouw dit verblijf in de range van €4,60 - €5,25 niet als een gebrek aan potentieel maar eerder als een tijdelijk gevangen zijn door een partij die op dit niveau stukken wil opkopen.
    Veel (kleine) aandelen kennen eenzelfde verloop.
    Denk eens aan Galapagos, Tigenix, TomTom, Esperite etc. etc.
  3. J_2000 26 mei 2015 17:57
    quote:

    J_2000 schreef op 23 mei 2015 14:26:

    Hieronder paragraaf uit mail die ik gisten naar MDxHealth gezonden heb.. Ben benieuwd naar reactie.. Ik hou jullie op de hoogte...

    "Heb toch nog één specifieke vraag ivm lopende Pascual-studie.
    Ivm ConfirmMDx loopt er momenteel een uitgebreide Pascual-studie. In eerdere publicaties (oa Q3 cijfers) werd vermeld dat
    daar in 1H15 een tussentijds verslag zou komen. In latere publicaties wordt deze datum niet meer herhaald.
    Is deze streefdatum van "1H15" nog steeds actueel of is door uitbreiding van de Pascual-studie dit tussentijds rapport eerder later te verwachten?"
    Hieronder antwoord..

    "Wij hebben onlangs een persbericht over de PASUAL studie uitgestuurd en vermeld dat alle patiënten “enrolled" zijn in de trial. De trial wordt uitgevoerd door een onafhankelijk CRO in samenwerking met Medicare. U zult begrijpen dat wij als bedrijf niet volledig de control over de trial hebben. Wij gaan er min of meer vanuit dat aan het einde van H1 2015 de interim analyse van start kan gaan. Zodra er nieuws is informeren wij de markt."

    Hoe lezen jullie dit?.. Ik lees, ja er komt wel een tussentijds persbericht aan.. maar wanneer?
  4. [verwijderd] 26 mei 2015 19:06
    quote:

    vreemd vermogen schreef op 26 mei 2015 18:05:

    Nou die interim analyse in H1 kan je dus vergeten. Die gaat dan van start. Wat dat ook moge betekenen. Maar toch goed werk gedaan J_2000.
    Het werk is goed. Wel jammer dat de wachttijd ongewis is.

    De cijfers van EXAS geven wat comfort. De laatste maand zit er goede progressie in de koers. Het ytd verlies is bijna ingelopen.
    Het geeft wat comfort maar meer ook niet.
  5. forum rang 4 K. Wiebes 26 mei 2015 19:08
    Ben er ook bang voor.

    Wanneer het data van slechts een gedeelte (bijv. de helft) van die 600 participanten betreft, die sinds begin van de studie september vorig jaar zijn ingestapt, dan zou het nog redelijk snel kunnen gaan; die mannen heeft men immers nu reeds een aantal maanden kunnen volgen.

    Wanneer het om interim data van de volle mep gaat; ervan uitgaande dat die 'n aantal maanden gevolgd zal moeten worden, wordt 't volgens mij op
    z'n vroegst Q3.

    Maar 't blijft giswerk; dankzij de uitbundige communicatie vanwege MDx in het algemeen en v.w.b. de studie-opzet in het bijzonder.
  6. [verwijderd] 26 mei 2015 19:09
    quote:

    J_2000 schreef op 26 mei 2015 17:57:

    [...]

    Hieronder antwoord..

    "Wij hebben onlangs een persbericht over de PASUAL studie uitgestuurd en vermeld dat alle patiënten “enrolled" zijn in de trial. De trial wordt uitgevoerd door een onafhankelijk CRO in samenwerking met Medicare. U zult begrijpen dat wij als bedrijf niet volledig de control over de trial hebben. Wij gaan er min of meer vanuit dat aan het einde van H1 2015 de interim analyse van start kan gaan. Zodra er nieuws is informeren wij de markt."

    Hoe lezen jullie dit?.. Ik lees, ja er komt wel een tussentijds persbericht aan.. maar wanneer?
    J_2000, is toch een vervolg vraag waard. Het antwoord is in tegenspraak met eerdere berichtgeving:

    In het persbericht van 4 november 2014 wordt een statement gegeven door MDxHealth, nl:

    "The completion of interim analysis of the PASCUAL study, as outlined in the Medicare LCD, is expected in the first half of 2015, potentially triggering expanded Medicare coverage."

    In het persbericht van 20 april geeft MDxHealth aan dat ze voor liggen op schema:
    "Completing enrollment of the study ahead of schedule is an early indication of the importance of this test for urologists and their patients."
  7. NielsjeB 26 mei 2015 19:48
    Voor de geïnteresseerden, de presentatie van $EXAS op de UBS Global Healthcare Conference van 19 mei over Cologuard:

    Audio: cc.talkpoint.com/ubsx001/051815a_ae/?...
    Slides: cc.talkpoint.com/ubsx001/051815a_ae/c...

    De slides zijn overigens grotendeels hetzelfde als de Q1 2015 Earnings Call.
  8. J_2000 26 mei 2015 20:28
    quote:

    stappa schreef op 26 mei 2015 19:09:

    [...]

    J_2000, is toch een vervolg vraag waard. Het antwoord is in tegenspraak met eerdere berichtgeving:

    Stappa, je hebt gelijk. Ik heb je opmerkingen mee verwerkt in vervolgmail naar MDx toe..

    "Als ik in jullie officieel Q3-2014 rapport lees, dan staat er letterlijk
    "completion of interim analysis of the PASCUAL study, as outlined in the Medicare LCD, is expected in the first half of 2015, potentially triggering expanded Medicare coverage".

    Vervolgens lees ik in een persbericht van 20 april jl. ""We are pleased with the rapid enrollment of patients into the PASCUAL study" "Completing enrollment of the study ahead of schedule is an early indication of the importance of this test for urologists and their patients."

    Als ik dan in onderstaan document lees waarin Palmetto verklaart dat (zie punt 4);
    "expects that preliminary interim analysis of the PASCUAL trial results will become available 2 years from the beginning of the trial." Dan denk ik eerder aan "interim analysis" einde 2016 of zelfs H1 2017.
    med.noridianmedicare.com/web/jea/poli...

    En zoals jullie zelf aangeven moeten deze resultaten de trigger worden voor "expanded Medicare coverage""

    Veel aandeelhouders verwachten info in 1 H 15 (dus binnen uiterlijk een maand).. Uiteindelijk hebben we wel recht te weten of door bepaalde redenen dit misschien veel later te verwachten valt..

    Hopende op verdere verduidelijking, vriendelijke groeten;"
  9. [verwijderd] 26 mei 2015 20:37
    Mijn idee ook stappa, is een bs antwoord met een heel andere ondertoon dan reeds gegeven.

    -> In september klonk het dat de "completion of interim analysis " verwacht wordt in H1.

    Nu de "start van de interim-analysis" => Compleet anders, en de vervolgvraag van hoe lang het veracht wordt voor de analyse is uitgevoerd, dringt zich toch wel op.

    -> Verder stoort het mij dat ze zoals stappa aanhalen bij de aankondiging van de test over completion van interim analysis in H1 melden, en dan nu recentelijk eind maart de volledige enrollement hebben gedaan en dus VOOR zijn op schema zoals ze zelf wereldkundig maken.

    Indien ze nu al de timing van de interimresults nog gaan afzwakken met de extra " min of meer van uitgaan ", dan wisten ze in september eigenlijk donders goed dat er zeker geen "completion of interim results PASCUAL" zouden zijn die "possibly could trigger boosting sales of confirmmdx".

    Dat noem ik toch wel een beetje de belegger op het verkeerde been zetten.

    Op LT komt het wel in orde, maar met de Griekenland crisis kunnen de beurzen de komende week/maand serieus corrigeren en zonder de aangekondigde interimresults zie ik niet direct catalysatoren om een serieuze terugval met test van de 4,6 gaan vermijden.

    Als ze dan nu als eerste nieuws met een KV aankomen vooraleer ze interimresultaten PASCUAL publiceren of Q2 resultaten annonceren kan het zijn dat longs voor moeilijke tijden staan.
    Ik ben zelf nog steeds zeer positief over de LT van het aandeel, maar zit naast een gedeelte longaandelen nog met een deel cash om bij te kopen. Maar ik had liever gehad dat ik hoger dan lager dan mijn gemiddelde kon bijkopen wat nu meer onwaarschijnlijk wordt als de beurzen verder corrigeren.
    Met een betere IR zou dit aandeel mijns inziens veel hoger gewaardeerd staan dan dat het is, hoe goed ze op wetenschappelijk gebied ze volgens mij mogen zijn, hoe amateuristisch ze het op IR gebied doen.

    Want laat ons eens inschatten wat de markt zal doen wanneer dit nieuws bekender wordt en we eind juni passeren zonder info ?

    Want wat ik mij al altijd heb afgevraagd : de PASCUAL studie betreft patienten die 24 maand gevolgd worden.
    Verder dacht ik toch dat men pas resultaten kan geven nadat de resultaten van de laatste patient binnen de studie bekent zijn, dit is dus ofwel rond 4 november toen 50 % van de patienten gerecruteerd waren ofwel in april toen het volledig aantal patienten was gevonden.
    Maar ik dacht dat de PASCUAL studie toch betrekking heeft op het op termijn opvolgen van de testsubjects, hoe kan je dan al interim resultaten geven vrij kort na het beeindigen van de recrutering, heb ik altijd raar gevonden, graag opinies hieromtrent ???

    Als je bv andere studies ziet die 12 of 24 maand duren zie je dan interim results na 24 of 52 weken na het beeindigen van de recrutering. Daarom dat ik denk dat als vervolgvraag aan MDXH misschien ook ook klaarheid kan komen in het volgende :

    clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT022503...

    "Detailed Description:
    The results of the study will reveal the clinical utility of this test by analyzing the physicians' use of negative or positive assays compared to patients managed using SOC methods without assay findings. The repeat biopsy rate at 12 months from study entry will be used for the primary endpoint analysis. All patients will be followed for 24 months from the date of the previous negative biopsy to evaluate an extended period of observation to track repeat biopsies and cancer detection.

    The primary objective of this study is to demonstrate a lower repeat biopsy rate by using the negative results of ConfirmMDx for Prostate Cancer in practice rather than current SOC. All patients will have the tissue from their previous negative biopsy tested with the assay. Only data from Cases (informed of ConfirmMDx assay results) and Controls (blinded of the ConfirmMDx assay result) patients with negative test results will be used for the primary objective."

    Moeten we dan hieruit opmaken dat interim results rond maart 2016 moeten komen, of hebben die interim resultaten betrekking op secondary endpoint analysis of iets dergelijks waarbij het niet gaat om repeat biopsies opvolging?

    Dacht ergens anders gelezen te hebben dat het rond sept 2016 zou zijn dat ze uitkomen.

    Ik weet het even niet meer. Maar vaststaat is dat onzekerheid nooit goed voor beurskoersen zijn. Als ze niet snel gaan stijgen worden ze een te goedkope overnameprooi en is de kans op ontbolstering van het LT potentieel verkeken.


  10. [verwijderd] 26 mei 2015 20:49
    Ah, zie dat je het al verwerkt hebt in een vervolgvraag, want mijn redenering was :

    Q1 : 2700 stuks verkocht

    Q2 : ergens tussen de 3300 & 3700 stuks schat ik nu.

    Dan interimresultaten PASCUAL, met bv 4500 tests gemiddeld voor Q3 & Q4.

    Dacht dat dit de manier kon zijn om de minimum guidance van aantal tests van 15000 stuks in 2015 te halen.

    Als het waar is dat interimresultaten misschien maar na maart 2015 kunnen komen, kan dit betekenen dat het aantal tests misschien wel een pak onder de guidance range ( die toch conservatief leek ) komt te liggen.

    Een andere katalysator is wanneer ze in de guidelines zouden worden opgenomen, zou ook een sales boost kunnen opleveren, maar mijns inziens bijlange na niet zo groot als PASCUAL interim resultaten zullen doen
  11. J_2000 26 mei 2015 20:55
    quote:

    NielsjeB schreef op 26 mei 2015 19:48:

    Voor de geïnteresseerden, de presentatie van $EXAS op de UBS Global Healthcare Conference van 19 mei over Cologuard:

    Audio: cc.talkpoint.com/ubsx001/051815a_ae/?...
    Slides: cc.talkpoint.com/ubsx001/051815a_ae/c...

    De slides zijn overigens grotendeels hetzelfde als de Q1 2015 Earnings Call.
    Dank je voor deze bijdrage..
    Vooral slide 15 is interessant; Ze hebben zelf aangegeven dat A of B-rating tussen juli en september verwacht wordt (cfr hun webinar nav hun Q1-cijfers). Dan zullen ook de overige verzekeraars moeten tussenkomen.
    Ondertussen gaat koers Exact Sciences rustig hoger terwijl de VS-beurzen een tik krijgen.

    Vergeet onderstaande vergelijking niet.. Ze is misschien niet 100% perfect maar geeft wel idee..
    "Thus the public market value of MDX's royalty stream from ColoGuard should be approximately 15% of the market capitalization of EXAS"
    seekingalpha.com/article/3118556-mdxh...

    Dus moraal van het verhaal.. Voor ConfirmMDx zullen we misschien net iets meer geduld moeten hebben, al geloof ik wel in goede afloop. Anderzijds heeft Cologuard alleen al het potentieel om de koers van MDxHealth veel hoger te tillen..
  12. [verwijderd] 26 mei 2015 21:13
    quote:

    J_2000 schreef op 26 mei 2015 20:28:

    [...]

    Stappa, je hebt gelijk. Ik heb je opmerkingen mee verwerkt in vervolgmail naar MDx toe..

    "Als ik in jullie officieel Q3-2014 rapport lees, dan staat er letterlijk
    "completion of interim analysis of the PASCUAL study, as outlined in the Medicare LCD, is expected in the first half of 2015, potentially triggering expanded Medicare coverage".

    Vervolgens lees ik in een persbericht van 20 april jl. ""We are pleased with the rapid enrollment of patients into the PASCUAL study" "Completing enrollment of the study ahead of schedule is an early indication of the importance of this test for urologists and their patients."

    Als ik dan in onderstaan document lees waarin Palmetto verklaart dat (zie punt 4);
    "expects that preliminary interim analysis of the PASCUAL trial results will become available 2 years from the beginning of the trial." Dan denk ik eerder aan "interim analysis" einde 2016 of zelfs H1 2017.
    med.noridianmedicare.com/web/jea/poli...

    En zoals jullie zelf aangeven moeten deze resultaten de trigger worden voor "expanded Medicare coverage""

    Veel aandeelhouders verwachten info in 1 H 15 (dus binnen uiterlijk een maand).. Uiteindelijk hebben we wel recht te weten of door bepaalde redenen dit misschien veel later te verwachten valt..

    Hopende op verdere verduidelijking, vriendelijke groeten;"
    beste j_2000, heb jij ook al gezien wat op de Noridion link staat als antwword op comment 7 ?:

    "Response: Expansion of physician participation in CTR and/or the CTR program after a favorable interim analysis of the PASCUAL trial does not require re-opening of the LCD. Reimbursement may be suspended from the end of the trial and reinstated after "acceptance" of the PASCUAL trial publication."

    zou ook wel eens willen wetenhoe lang die suspension kan duren dan, en van wat dat afhangt ???

8.763 Posts
Pagina: «« 1 ... 221 222 223 224 225 ... 439 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links