Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel KPN Koninklijke AEX:KPN.NL, NL0000009082

  • 3,410 24 apr 2024 09:52
  • +0,015 (+0,44%) Dagrange 3,340 - 3,410
  • 1.874.552 Gem. (3M) 13,7M

KPN 24 - 31 MEI - SLIM(ME) ROLLERCOASTER RIDES.

275 Posts
Pagina: «« 1 ... 3 4 5 6 7 ... 14 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 26 mei 2015 17:25
    quote:

    Digigêne schreef op 26 mei 2015 16:31:

    [...]

    Heer Jager, is het ook mogelijk in euro's goud of zilver te kopen ? Ik geloof dat jij dit in dollars doet. Voor mij (atm) niet zo handig.
    Klopt, ik beleg in Amerikaanse goud en zilverfondsen via DeGiro. Natuurlijk kun je ook in Nederland je euro's kwijt bij o.a. het fonds van Willem Middelkoop en vele anderen. Via google kun je makkelijk achter de namen van de fondsen komen. Je broker kan je natuurlijk ook verder helpen. Verder kun je natuurlijk ook fysiek goud of zilver kopen.
  2. [verwijderd] 26 mei 2015 17:29
    quote:

    Jager63 schreef op 26 mei 2015 17:25:

    [...]
    Klopt, ik beleg in Amerikaanse goud en zilverfondsen via DeGiro. Natuurlijk kun je ook in Nederland je euro's kwijt bij o.a. het fonds van Willem Middelkoop en vele anderen. Via google kun je makkelijk achter de namen van de fondsen komen. Je broker kan je natuurlijk ook verder helpen. Verder kun je natuurlijk ook fysiek goud of zilver kopen.
    Merci. Huiswerk doen vanavond!

    Edit: Quote Jager: Bedenk wel dat goud en zilver geen veilige haven is!
    Uiteraard. Maar weer wat nieuws bekijken houdt de bovenkamer scherp.
  3. [verwijderd] 26 mei 2015 17:42
    Yes, here we are .... with 'aex' testing the support at ~495 just slightly ahead of the 'pattern' schedule/timing (see last week & morning posts for the probs & details)

    As for 'kpn', at ~3.33 it's testing the lower pattern-edge that coincides today with the "rising-bottom-line" since Apr 29 (see morning post)... So, nothing unusual...., well expected (take a look at the last week posts on "conditional timing" for technical st-retreat).

    PS. Take care of (principle) diff correlations between aex & eur/usd rates (see old posts for comparisons), reflecting well expected (principle) changes in underling mechanisms...(you know what it means)
  4. [verwijderd] 27 mei 2015 08:36
    wo 27 mei 2015, 05:30
    'KPN op termijn interessant voor Altice'
    door Sonny Duijn
    Voor de tweede keer in korte tijd troeft de Amerikaanse kabelkoning John Malone zijn Franse evenknie Patrick Drahi (Altice) af met een overname.
    John Malone speelt een sleutelrol in de mega-overname in de VS. Hij is de grote man achter Liberty Broadcasting, de 26%-aandeelhouder van kabelbedrijf Charter Communications. Die onderneming biedt consumenten televisie, telefonie en internet en boekte vorig jaar een omzet van $9,1 miljard. Charter Communications neemt nu het grotere Time Warner Cable (jaaromzet $22,8 miljard) over.
    De nummer vier en twee van de Amerikaanse kabelmarkt krijgen gezelschap van de kleinere branchegenoot Bright House Networks, waar Charter Communications $10,4 miljard voor betaalt. Daarmee is de waarde van de transactie in totaal $78,7 miljard en ontstaat een gigant met ongeveer 24 miljoen klanten.
    Snoeiharde tik
    Malone deelt zo een snoeiharde tik uit aan Patrick Drahi, eigenaar van het aan de beurs van Amsterdam genoteerde Altice. Het Franse bedrijf is zeer succesvol met het bouwen van een telecomimperium, waarbij overnamen steevast worden gefinancierd met een stroom aan (van obligatiebeleggers) geleend geld.
    Een overeenkomst is dat beide een link met Nederland hebben: Altice heeft een notering aan Beursplein 5, John Malone is via Liberty Global eigenaar van Ziggo en heeft zo 90% van de Nederlandse kabelmarkt in handen. Noemenswaardig detail daarbij is dat Altice in Dennis Okhuijsen een Nederlandse cfo heeft, die het vak geleerd heeft van John Malone in zijn jaren bij Liberty Global.
    Interessante prooi
    Mogelijk wordt Altice in de toekomst ook in ons land actief. Volgens een bron rond het bedrijf is KPN op termijn een interessante prooi.
    -----
    edit

    en jahoor t terugkerende overname verhaaltje dat om de zoveel tijd weer verschijnt:-)
275 Posts
Pagina: «« 1 ... 3 4 5 6 7 ... 14 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links