Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel SBM Offshore AEX:SBMO.NL, NL0000360618

  • 14,100 25 apr 2024 17:35
  • -0,180 (-1,26%) Dagrange 14,060 - 14,360
  • 379.487 Gem. (3M) 543,4K

SBM Offshore - on topic - april 2015

1.151 Posts
Pagina: «« 1 ... 53 54 55 56 57 58 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 24 april 2015 08:04
    Enkele maanden geleden keek ik nog graag af en toe op dit forum ivm bezit aandelen SBMO. Laatste tijd zie ik helaas heel veel berichten die ofwel getuigen van onfatsoenlijkheid ofwel van domheid. Ik hoop dat dit forum zuiver kan blijven zodat iedereen er wat aan heeft en er niet telkens met capslock aan niet interessante en schofferende berichten worden geplaatst. Bvd.
  2. Independent trader 24 april 2015 12:26
    quote:

    WA1985 schreef op 24 april 2015 12:13:

    [...]

    Een apart verloop van de koersen. Zowel SBM als Fugro liggen er slecht bij vergeleken met de olie standen. Speelt er nog iets in de markt wat wij niet weten?
    moet je eens kijken naar de volumegrafiek van vandaag op bijvoorbeeld fd.nl De koers wordt vandaag paar keer met dump(jes) omlaag gezet. Goedkope winst voor de shorts. Onvoorstelbaar dat AFM dit toelaat.

    Zie ook artikel vandaag over manipulatie in fd.

    fd.nl/beurs/1101530/flitsjongen-sarao...

    en eerlijk is eerlijk. Olie doet inmiddels ook niet goed meer (maar toen stond SBM reeds 2% in de min)
  3. WA1985 24 april 2015 13:15
    quote:

    Independent trader schreef op 24 april 2015 12:26:

    [...]

    moet je eens kijken naar de volumegrafiek van vandaag op bijvoorbeeld fd.nl De koers wordt vandaag paar keer met dump(jes) omlaag gezet. Goedkope winst voor de shorts. Onvoorstelbaar dat AFM dit toelaat.

    Zie ook artikel vandaag over manipulatie in fd.

    fd.nl/beurs/1101530/flitsjongen-sarao...

    en eerlijk is eerlijk. Olie doet inmiddels ook niet goed meer (maar toen stond SBM reeds 2% in de min)
    Kun je het artikel posten. Heb geen FD abo :))
  4. [verwijderd] 24 april 2015 14:54
    weer thuis.
    olie doet het lekker hoor: 65,74, vooral na sluiting stigt die meestal en wanneer s-arabie weer wat knallers afgooit helemaal, hopen dat de jemenieten goed sterk zijnen ook 's een bommetje naar een tanker gooit en we zitten op rozen.

    manipulatie koersen lijkt me ook overduidelijk: AFM heeft nieuwe CEO en het toezicht was een zooi die onder toezicht staat:ze waren te bedrijfsvriendelijk, zouden nu wat meer luisteren naar de consument. Tja, eerst zien.

    een van die hedgefunds heeft iig meer dan 25 miljard $ in kas........

    beetje topic beetje niet, dat lees lekkel :))
  5. [verwijderd] 24 april 2015 15:21
    quote:

    Kopermans schreef op 23 april 2015 18:45:

    [...]
    Niet om wijsneus te zijn, boedeba, maar dit jaar is wel 29 mia $ aan investering voorzien. Scheelt een slok op de borrel. In 2016 gaat het dan om 25 mia $. Tenzij de olieprijs verder herstelt natuurlijk :-)
    Als er meer mia $ is voor invest. zal ik nooit tegen zijn :-) 9met griep foutief gemeld)
    En nog bedankt voor de schade uitpluizen(had ongetwijfeld niemand tijd en kundigheid voor gehad dat met een ervaren ogen vrij zeker te durven plaatsen hier)
  6. [verwijderd] 24 april 2015 15:33
    quote:

    Independent trader schreef op 24 april 2015 10:23:

    CPI emmert nog wat na:

    translate.google.nl/translate?hl=nl&a...

    Maar zelfs politieke vleugel onderzoek wil eerst documenten van Taylor nog eens goed bestuderen voor ze het vliegtuig naar Londen pakken..
    Ik meen dat die politieke partijen daar eerst eens even hun fraude-geld moeten terugboeken naar Petrobras , voor zij met een mening komen. Dat geld zal wel als afgeschreven worden beschouwd omdat politieke partijen nooit winst maken maar wel fkink verbruiken. TERUG met de poet !
  7. [verwijderd] 24 april 2015 17:18
    Sbmo wederom bij de dalers nadat deze zo fijn gestegen waren richting 12 euro Het merkwaardige is echter dat je aan de benzine pomp niets merkt ervan En sterker nog ze verhogen de prijs telkens en iedere dag weer Het is mij dan ook duidelijk dat shorters en ander boeventuig de de fondsen doen laten kelderen en dat terwijl de vooruitzichten op een olieprijsstijging er weer zit aan te komen Tenminste als je die verhalen hoort over slinken van de voorraad en oorloggebieden die de winning in de weg staan
    Ik kan er eigen om lachen natuurlijk dat mensen toch hun oliefondsaandelen verkopen op zulke berichten en dan ook nog met flink verlies.Vanmorgen heb ik KPN verkocht althans een gedeelte ervan maar daar heb ook te vroeg gehandeld met de verkoop maar wel met een leuke winst!
  8. [verwijderd] 24 april 2015 17:41
    quote:

    gors schreef op 24 april 2015 17:25:

    Carson je hoeft niet iedere dag hetzelfde verhaaltje te vertellen.
    Dat is wel waar,,, maar zoals je ziet blijft sbmo en andere oliefondsen telkens weer de gebeten hond op de beurs Het is dan ook goed dat men reageert op de misvattingen dat olie niet meer nodig is en dat beleggers gevoeliger zijn geworden op de vroegere parel op de beurs namelijk.... olie die door verkeerde beursbendes wordt getorpedeerd,tot nietszeggend aandeel.....
  9. [verwijderd] 24 april 2015 19:13
    quote:

    carson kid schreef op 24 april 2015 17:41:

    [...] Dat is wel waar,,, maar zoals je ziet blijft sbmo en andere oliefondsen telkens weer de gebeten hond op de beurs Het is dan ook goed dat men reageert op de misvattingen dat olie niet meer nodig is en dat beleggers gevoeliger zijn geworden op de vroegere parel op de beurs namelijk.... olie die door verkeerde beursbendes wordt getorpedeerd,tot nietszeggend aandeel.....
    Er is hier al dagen/weken/maanden? niemand die dat gepost heeft.
  10. Alles kwijt 25 april 2015 03:39

    Hierboven lees ik dat een poster op dit draadje zich ergert aan domme en onfatsoenlijke bijdragen, hier op het SBM-O -forum. Eigenlijk wilde ik juist iets schrijven, maar ik voel me afgeremd. Daarom laat ik het hier even bij.
    (Ik stond op het punt om iets onfatsoenlijks te schrijven over de koers. Maar nu durf ik niet meer. Dit komt wellicht dom over, maar dat moet dan maar, het is niet anders).

  11. [verwijderd] 27 april 2015 10:12
    overaanbod speelt nog wel maar "mensen" willen toch de prijs omhoog. Tja...

    onverwachte nieuws uit Rusland dat Moskou de productie verhoogt op de olieprijs drukte.Daarnaast werkt Noorwegen aan de goedkeuring van een project van $15 miljard
    op de Noordzee

    Signalen eerder in de maand dat Saoedi Arabie tevens zijn productie verhoogt drukken op de olieprijs, aldus Andy Lipow van Lipow Oil Associates in Houston.

    "De markt is in een delicate balans op dit moment", aldus Kilduff. "Deze marginale stijgingen kunnen de markt uit balans doen raken.

    Beleggers negeerden het risico dat Iran en Libie mogelijk terugkeren naar de oliemarkt. Als beide landen hun respectievelijke productie van voor de crisis hervatten
    zou dit een stijging van de productie met 2 miljoen vaten betekenen, waarmee de groei van de wereldwijde vraag wordt gecompenseerd in de komende twee jaar en het
    overaanbod verhoogt

    Societe General meldde bewijs te zien dat het wereldwijde herbalanceringsproces eindelijk is begonnen, eraan toevoegend dat de olieprijs in mei en juni nog steeds
    onder druk zal staan vanwege de stijgen Amerikaanse olievoorraden met 1,9 miljoen vaten per dag in het tweede kwartaal
1.151 Posts
Pagina: «« 1 ... 53 54 55 56 57 58 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Hoog dividendrendement SBM Offshore oogt aanlokkelijk

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links