Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'ECB geeft Grieken meer lucht'

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

12 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 1 april 2015 23:40
    Het heeft niet gewerkt, niet in de VS en hier in Europa zal het constant tussenkomen van de ECB niet leiden tot een gezonde economie, hier in NL of daar in Griekenland.

    Het heeft alleen gewerkt voor hen, die hebben kunnen lenen tegen 0% door bv. het opkopen van een hun eigen aandelen. En spaarders in Euro die zijn de sjaak.

    Je zou eens bij elke verontwaardiging richting Brussel een zilveren munt moeten kopen als protest aankoop. Het helpt en je hebt wat edelmetaal in je hand. Zoals vroeger met de gouden en zilveren Gulden.

    Als je dus spaart in Euro's dan stem je eigen voor de ondemocratische EU. En in dat geval mag je eigenlijk niet mopperen.
  2. Mick75 2 april 2015 01:04
    Zoals voorspeld. Alle het zogenaamde strenge toneelspel blijkt wederom nep. Onze politici gooien weer onze belastingcenten in de bodemloze Griekse put. Ondertussen gooit de Nederlandse regering haar eigen Nederlandse belastingbetalers zonder probleem een forse boete op de mat wanneer zij te laat hun aangifte doen, een monster boete wanneer zij te laat betalen en de gevangenis wanneer we belasting ontduiken. De Grieken vegen overal hun reet aan af en krijgen keer op keer weer geld toegestopt. Om woest van te worden.
  3. forum rang 7 rene l 2 april 2015 08:23
    Wanneer stopt dit geleuter over die Grieken nu eens een keer.
    Het land van amper 10 miljoen bewoners, hoeveel geld hebben ze al gehad?

    Ze hebben geen vrienden gemaakt, onze buren kregen de dikke middelvinger, gisteren schoffeerde Nikolos de Voute nog het IMF.

    Welke beloftes zijn ze de laatste jaren nagekomen, ik ken er maar één, ze hebben het gedoneerde geld werkelijk aangepakt, dat is ook het enige.

    Het blijven gewoon rare kostgangers die gek op gratis geld zijn, in het normale bedrijfsleven zou ik met z'n klant nooit geen zaken meer willen doen.
    Het volk betaalt wel d.m.v. ondoorzichtige naheffingen vanuit Brussel waarvan de nota waarschijnlijk door Dhr. Dijsselbloem in hoogsteigen persoon uitgeschreven is.
    Een vos verliest wel zijn haren, nooit zijn streken, ze zullen tot in eeuwigheid blijven zeuren om gratis geld.

    We hebben straks een lang weekend, geef de Grieken vrijdagavond nog hun laatste avondmaal en mieter ze vervolgens uit de Euro, tijd zat.
    Een goed voorbeeld doet hopelijk goed volgen, wij stappen vervolgens ook uit de Euro en gaan terug naar het Gulden Tijdperk dat zeker niet zo verkeerd was met de wetenschap van nu.

    Ik neem vandaag maar eens een gezonde dosis lachgas.
12 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links