Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Griekenland

6.157 Posts
Pagina: «« 1 ... 246 247 248 249 250 ... 308 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 26 januari 2015 12:16
    Putin is er als de kippen bij.

    Myroslava Petsa ?@myroslavapetsa 30 min.30 minuten geleden Vertaling weergeven
    #Putin's congratulates Tsipras, says he's confident RU,Greece will "work together effectively to resolve current European & global problems"

    Dan Bilefsky ?@DanBilefsky 48 min.48 minuten geleden Vertaling weergeven
    EU leaders are slow to congratulate Syriza. Merkel is silent. David Cameron wrote downbeat message on social media-https://euobserver.com/news/127364

    Miriam Elder heeft geretweet
    Gabriel Gatehouse ?@ggatehouse 26 min.26 minuten geleden Vertaling weergeven
    Just seen the Russian ambassador walk into Syriza HQ

    ian bremmer ?@ianbremmer 33 min.33 minuten geleden Vertaling weergeven
    "We should not accept or recognize the government of neo-Nazis in Ukraine" - Soon to be Greek PM Alexis Tsipras (May 2014)
  2. forum rang 7 ffff 26 januari 2015 15:06
    Ben

    Je krijgt verdomd al " Jojo-trekjes"

    Weet je Ben: Het mooie van een vrije wereld is nu juist dat een mens kan gaan en staan waar hij wil.

    En als hij dat dan doet en het levert wel degelijk fortuinen op, dan komt Ben niet verder dan een wat schamper " penny-wise " gedrag van de vertrekker.

    Maar ja, hij leest ook de kranten en ziet dat het over miljarden gaat en dan worden ze toch wel nerveus die echte socialisten.

    Degenen die effectief jarenlang met grote bedragen de staatsruif vulden zijn vertrokken en dat land haalt dan duizenden vreemdelingen binnen de landsgrenzen die jaarlijks honderden miljoenen kosten. Aan opvang, aan onderwijs voor de vreemdtalige kinderen.
    Tja, ze zijn lekker bezig die socialisten.

    Nog een recent getalletje, Ben: 76 Procent van alle vreemdelingen die In België in 2013 werden toegelaten heeft vandaag GEEN werk maar geniet uiteraard van de ruime voorzieningen betaald door.....

    En mensen die jaarlijks fortuinen aan belasting betaalden en op hun 67-ste nog gewoon aan het werk waren alsof er geen pensioenleeftijd bestond.... die treiteren we gewoon weg door NOG MEER van ze af te willen stropen. Door zelfs met terugwerkende kracht een kwart van de veertig jaar dat ze gewerkt hebben alsnog weg te roven. Toe maar! En dan verbaasd zijn dat die mensen het NIET accepteren dat er achteraf nog eens tien van de veertig jaar wordt weggeroofd. Pure slavernij. Zie de postings van PCRS.

    Weet je Ben: Van jullie heb ik geleerd dat het NOOIT genoeg is wat je afdraagt en als jij nu van mijn casus hebt geleerd: Er zijn mensen die de rekening opmaken en zich realiseren hoeveel ze winnen door simpelweg 150 km. ten zuiden van Maastricht te verkassen en dat dan ook doen.

    En het mooie van Europa , Ben, is.... dat jullie dat maar hebben te accepteren. Bij Hollande duurde het anderhalf jaar voordat hij zijn blunder snapte...bij jou zal het ongetwijfeld een decennium duren, maar dat heeft alles te maken met je zending.

    Grüsz Gott, Peter
  3. forum rang 10 voda 26 januari 2015 16:13
    JP Morgan: Grexit zou euro nog 10 cent kosten

    AMSTERDAM (Dow Jones)--Analisten van JP Morgan denken dat een vertrek van Griekenland uit de eurozone de Europese munt nog eens 10 cent lager zou zetten ten opzichte van de dollar, maar dat is niet het basisscenario. De bank ziet eerder een compromis tot stand komen die de Grieken binnen de muntunie houdt en blijft bij zijn koersdoel van $1,10 voor de euro-dollarkoers. Maandag rond 10.00 uur staat de Europese munt op $1,1231, een winst van 0,2% ten opzichte van vrijdag. Eerder op de dag daalde de euro tot onder de EUR1,11 vanwege zorgen over de overwinning van de Griekse linkse politieke partij Syriza. (BTZ)

    Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com


  4. forum rang 10 voda 26 januari 2015 17:57
    Griekenland krijgt geen vat op beurzen

    MAANDAG 26 JANUARI 2015, 17:50 uur | 1 keer gelezen

    AMSTERDAM (AFN) - Na een kwakkelend begin zijn de Europese beurzen maandag hoger gesloten. De verkiezingen in Griekenland, waarbij de antibezuinigingspartij Syriza als winnaar uit de bus kwam, zijn nauwelijks van invloed geweest op de financiële markten. Een verdere stijging van het Duitse ondernemersvertrouwen gaf de handel daarbij een positieve impuls.

    De AEX-index in Amsterdam sloot 1 procent hoger op 459,14 punten. De MidKap won 1,6 procent tot 672,90 punten. Slechts in de ochtendhandel leek de verkiezingsoverwinning van Syriza het sentiment op de Europese markten te drukken. De beurzen in Londen, Frankfurt en Parijs kregen er tot 1,4 procent bij.

    In Madrid en Milaan stegen de beurzen respectievelijk 1,1 en 1,2 procent. De beurs in Athene sloot 3,2 procent in de min, na een aanvankelijk verlies van circa 4 procent.
  5. forum rang 6 haas 26 januari 2015 21:37
    quote:

    haas schreef op 26 januari 2015 00:59:

    [...]

    lees de info in onderstaande link maar even door hoe het ging in 2013(!) met die goudmijn"handel "

    www.rhodes.harmbrouwer.nl/news.php?de...

    PS: Griekenland dient voor besluiten onder curatele gesteld te worden
    Is tot op de bodem en ver daaronder CORRUPT
    Een heuse goudmijn, jazeker, in Griekenland valt nog goud te delven. Die goudmijn is meer dan een half miljard waard, aldus het jaarverslag (pdf). European Goldfields Greece, de oude eigenaar van de mijnen, zat al in Nederland. Dat was geen bv maar een coöperatie (ua). Die rechtsvorm is eigenlijk bedoeld voor agrarische samenwerkingsverbanden als Campina, Avebe en Rabobank, maar wordt tegenwoordig ook veel gebruikt om dividendbelasting te ontlopen. De nieuwe eigenaar sinds 2012, het Canadese Eldorado Gold, heeft dat zo gelaten (pdf) en is ook een coöp. Hieronder valt tevens een Turkse mijn. Eldorado bezit 95% van de Griekse mijn, Qatar de overige 5%. Ook tegen dit bedrijf werd gedemonstreerd in 2012 (de Grieken hebben het druk met demo’s). Vanwege het milieu, bij de goudwinning worden chemicaliën gebruikt. In potentie valt er voor zo’n $11 miljard aan goud te delven in Noord-Griekenland.
  6. [verwijderd] 26 januari 2015 23:32
    quote:

    BEN belegt schreef op 26 januari 2015 00:41:

    Alle dingen waar op geld beluste fiscaal gevluchte huisartsen bang voor zijn kunnen op mijn warme steun rekenen.
    Helemaal eens Ben, we laten ze de hele wereld omlopen, uiteindelijk inzien alles voor niets.
    In griekenland de victorie, de menselijke maat weer terug.
  7. [verwijderd] 26 januari 2015 23:45
    Lees vandaag in de krant dat Rusland afstevent op een grote ontslaggolf. Ik begin mijn hart vast te houden wat betreft Europa. Wanneer we ieder gevoel voor collectiviteit verliezen dreigt er volgens mij een sociale ramp. Dan wordt het een maatschappij die ingericht is voor welgestelde zelfredzame D66-achtigen voor wie keuzevrijheid het hoogste goed is ( column in de Volkskrant). Beperktedijkbewaking heeft dat allemaal uitstekend verwoord in de KK.. Niets aan toe te voegen. 2015 heeft alles in zich om een rampjaar te worden.
  8. forum rang 7 ffff 27 januari 2015 13:04
    In griekenland de victorie, de menselijke maat weer terug.

    Allee, Jojo: Wat een HOLLE praat! Ik ga over mijn nek als ik de Griekse politici hoor, die stellen dat je bij bezuinigen je waardigheid verliest. Zo kun je er alles aan vastknopen. Bezuinigen is gewoon een financiële realiteit.

    Maar vandaag lees je gelukkig het ene na het andere nuchtere verhaal: Nadat de kiezers hun hart hebben kunnen luchten en uiteraard op een sinterklaas hebben gestemd...komt het ECHTE werk: Waar gaat die Sinterklaas nu het geld vandaan toveren. En gelukkig zijn er dan andere politici in Europa. De tering naar de nering zetten, beste Grieken!

    Ennuh, Jojo, JULLIE laten niemand de wereld rondlopen, maar WIJ laten jullie met jullie compleet failliete Utopia achter en zeggen met een glimlach rond de mond: Jullie weten en wisten het toch zo goed. Nu de begroting in evenwicht krijgen....met nog minder ruifvullers.

    Ik denk echt eerder Jojo....dat WIJ jullie een lesje zullen leren zoals al die Franse ondernemers met al hun fortuinen, inzet, werkkracht en initiatief uiteindelijk Hollande een lesje heeft gegeven.

    En dan wordt het hier ijzig stil.....Socialisten die hun miserabele jaloeziebeleid moeten toegeven. Dat ga je nooit meemaken. Stilletjes maar accepteren dat de maatregelen weer worden teruggedraaid en er vooral verder over zwijgen.

    Grüsz Gott
  9. [verwijderd] 27 januari 2015 13:09
    Dat lesje wat Hollande krijgt? kijk eens goe naar de koers van Arcelor die krijgen ongemerkt een lesje terug, helemaal zeker weet je het als je ook even naar Thyssenkrupp kijkt, een drama.
    Onderwijl lees je een kozijnenfabriek verhuist naar Hollande, een lesje ik zeg je fantasie is op hol.
  10. forum rang 7 ffff 27 januari 2015 13:20
    Heerlijk Jojo.....Wat zit het toch diep bij jou....

    Houd je maar vast mein Junge:

    Wel eens gekeken naar HAVAS, waarvan de eigenaar Sarkozy en zijn vrouw heerlijk liet pierevaren op de Middellandse Zee op zijn superjacht. Wel eens goed gekeken naar Havas.

    Ik heb er nog een draad over gemaakt dat al jaren loopt, maar daar zie je jou niet.

    En dan L ' Oréal Hoe was het ook al weer? Madame de echtgenote, beslist dementerend , geeft vriend Sarkozy volgens de één een juiste bewering en volgens de ander een leugen miljoenen voor zijn verkiezingscampagne. Redt het net niet omdat Hollande wat Jojo-typen en A5-typen kan lekker maken door over 75 procent belasting te beginnen.

    Maar dan dat L ' Oréal... Ik verdien er echt fortuinen aan: Staan al veel jaren in portefeuille en zie de koersstijging afgelopen 5 jaar. Ook al een draad van in de KK. Zou jij ook eens moeten doen!

    Nog een tip Jojo: De vierde rijkste familie van Frankrijk koopt zich massaal in in Carrefour. Baten o.a. AUCHAN uit dat ik vorige week in Luxemburg stad bezocht. In HEEL Nederland vind je geen zaak zo groot als Auchan. Wat verder rondkijken, Jojo: Dat doet die Franse Familie ook en investeert in...Luxemburg!

    Nog een paar super Franse andelen Jojo? Ik kan ze niet op de vingers van één hand tellen!

    Arcelor een lesje van Hollande? Waar zit je gezonde verstand? Arcelor maakt nog niet één procent van omzet....in Frankrijk. Hollande heeft vrijwel niets meer te makken bij Lakshmi Mittal! Die dacht in zijn overwinningsroes, zeer bekend bij socialisten, in DAVOS 2013 eventjes Lakshmi....OP HET MATJE te moeten reopen en kreeg toen tot zijn verbijstering te horen: Rot op joh, ik ga juist al die hoogovens en staalbedrijven bij jou sluiten. Akkoord, hij zal het veel beleefder gezegd hebben...Maar Hollande kan aan Arcelor nauwelijks iets doen.

    Nu nog de jeugd werk geven! DAT is zijn taak in plaats van demagogisch over " Liberté" te zwetsen. Tja de " Liberté" om Frankrijk te verlaten en elders wat te verdienen.

    Grüsz Gott
  11. 2008drama 27 januari 2015 13:21
    Waarom de EU naar Griekenland? Terwijl het waarschijnlijk toch echt de Grieken zijn die wat van de Eu willen... De Grieken weten dat ze het kleedje onder het loodkristal kunnen wegtrekken. Hoewel Kristal, het is al meer een Xenos setje geworden..

    Dijsselbloem met zijn broek en bretels, makkelijk om te laten zakken en voorover te buigen...

    Dijsselbloem naar nieuwe Griekse premier
    BRUSSEL -
    Minister van Financiën en eurogroepvoorzitter Jeroen Dijsselbloem gaat vrijdag naar Athene. Daar heeft hij een ontmoeting met de nieuwe Griekse premier Alexis Tsipras. Ook is er een gesprek gepland met de nieuwe minister van Financiën.
    Het gaat om een kennismakingsbezoek, zo maakte de woordvoerster van Dijsselbloem dinsdag bekend.
    Zondag ging Griekenland naar de stembus en koos massaal voor de EU-kritische links-radicale partij Syriza. Die wil een einde aan het strenge bezuinigingsbeleid dat de geldschieters Athene oplegden in ruil voor miljardensteun. Ook wil Syriza dat een deel van de schulden aan de EU-landen wordt kwijtgescholden.
    Dijsselbloem zei maandag dat hij wil dat Griekenland binnen de eurozone blijft, maar dat lidmaatschap ook betekent dat „je je houdt aan de afspraken die we met elkaar hebben”. Hij stelde ook dat voor kwijtschelding heel weinig steun is in de eurozone. Hij zei er naar uit te kijken om te praten met de Grieken „om te werken aan het sterker maken van de Griekse economie”.
6.157 Posts
Pagina: «« 1 ... 246 247 248 249 250 ... 308 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 872,37 -0,19%
EUR/USD 1,0717 +0,19%
FTSE 100 8.076,11 +0,44%
Germany40^ 18.003,10 -0,47%
Gold spot 2.322,44 +0,27%
NY-Nasdaq Composite 15.712,75 +0,10%

Stijgers

UNILEV...
+4,54%
Fugro
+2,27%
Flow T...
+2,10%
NX FIL...
+1,54%
Akzo N...
+0,96%

Dalers

ADYEN NV
-14,76%
VIVORY...
-9,50%
BESI
-4,82%
WDP
-4,77%
IMCD
-2,34%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links