Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Beurscompetitie Europa 2015

4.568 Posts
Pagina: «« 1 ... 38 39 40 41 42 ... 229 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 27 januari 2015 01:06
    Na vele zondag late-afternoon happy hours op Mambo beach slaat de verveling toe.

    Met mijn buurvrouw en OK assistente van het Elisabeth ziekenhuis ga ik bij een volgende avond naar Landgoed Brievengat. Ze is mijn type. Ik heb een oogje op haar. Zou ze het in de gaten hebben? We mengen ons tussen de locals. Plots komt er tijdens het dansen een knappe Antilliaanse vrouw op mij af. "Jij kunt niet dansen", roept ze in mijn oor. "Wil je dansles van mij?. De avond krijgt een totaal andere wending dan voorzien. Mijn buurvrouw en OK assistente ben ik volledig uit het oog verloren en zie ik die avond niet meer terug. De verliefdheid is over.

    Vele uren intensieve salsa les volgen - maar tevergeefs. Een Salsa King zal ik nooit worden - dat wordt al heel snel duidelijk.
    Weken later ga ik bij Lions Dive voor het eerst voor het echies dansen. Mijn salsa lerares staat op een afstandje toe te kijken en geniet. Van mijn onzekerheid. Dit is de beste manier om het onder de knie te krijgen - had zij gezegd. Met frisse tegenzin kijk ik om me heen. Ik kan niet zeggen dat ik overloop van zelfvertrouwen. Dan wordt een volslanke Antilliaanse naar voren geschoven. Met de maillot strak om haar heupen en haar niets verhullende borsten komt zij breed glimlachend op mij af. Klaar om mij te verpletteren. De angst moet in mijn ogen af te lezen zijn. Het zweet breekt mij uit. Ik hou haar op een onnatuurlijke afstand wat leiden vrijwel onmogelijk maakt. Ik heb geen idee waar mijn rechter hand uithangt. Zo maak ik mijn eerste pasjes. Ik denk vluchtig terug aan de blikjes Amstel op Mambo beach. Wat verlang ik daar naar terug. Deze dans zal ik niet snel vergeten. Mijn salsa lerares vind het allemaal prachtig. Ik maak een diepe onuitwisbare indruk op haar.

    Zij heeft het diezelfde avond nog uitgemaakt met haar vriendje. De volgende dag neem ik vrij en gaan we op jeep-safari. De rest is geschiedenis, maar niet vergeten. De heupen zitten weer vast, muurvast. Maar de herinnering is gebleven.

    www.youtube.com/watch?v=rduEOmWXqXQ&a...
  2. [verwijderd] 27 januari 2015 15:40
    Zorgendael

    Het is goed toeven op Zorgendaal. Het complex ligt net buiten Willemstad en niet ver van het vliegveld Hato. Het complex is omgeven door een hekwerk van zo'n 2 meter hoog en 's-avonds waakt een Haïtiaanse bewaker over ons. Als ik tussen de ijzeren spijlen van mijn raam door kijk zie ik hem op zijn stoel zitten, vaak met zijn hoofd vooroverhangend. Hij houdt slapend de wacht. En als ik s'morgens wakker wordt is hij weer verdwenen.

    Mijn buurvrouw links is OK assistente in het Elisabeth ziekenhuis. Ik vind haar leuk en maak vaak een gezellig praatje met haar. Om indruk te maken loop ik regelmatig bij haar voorlangs op weg naar en van ons zwembad. Als ik dan met ontbloot bovenlichaam voor haar raam langsloop, span ik altijd mijn buikspieren even extra aan. Ik weet dat ze dan beter uitkomen. Een strakke buik met door de zon glinsterende blonde haren op een licht gebronsde huid. Dat moet indruk maken, houd ik mij steevast voor.

    Daarnaast woont een expat van een van de accountancy bedrijven op het eiland en tegenover hem een computerprogrammeur van Ballast Nedam. Zij bouwen een aanlegsteiger voor passagiers schepen in Willemstad. Het jonge stel daarnaast bemoeit zich verder met niemand. Ik kan me herinneren dat ik ze 1 keer heb gesproken. Of ik mijn autoradio wat zachter wilde zetten. Dat kan kloppen want alleen zo kon ik naar Radio 101 luisteren, naar mijn favoriete muziekzender.

    Over dat stel wil het niet hebben. Wel over de bijzondere vrouw in de woning daarnaast. Het is mijn 2e buurvrouw - die aan mijn rechter zijde. Zij is Antilliaanse heeft een schattig klein dochtertje. Met de prachtige gekleurde vlechtjes in haar haren is zij de mooiste en vrolijkste verschijning van de compound.

    Over haar moeder wil ik het hebben. Zij is de dochter van een van de invloedrijkste personen op het eiland. Zij is tegelijkertijd de minnares van de adviseur van haar vader. Die haar in haar onderhoud voorziet. Elke man van enig aanzien houdt naast vrouw en kinderen er minstens een maitresse op na - is de geldende mores op het overzeese gebiedsdeel van het Koninkrijk der Nederlanden.

    Met haar drink ik thee op mijn veranda als de telefoon gaat. Verschrikt kijkt ze op en tegelijkertijd hoor ik de toegangspoort snerpen. 'Hij' is in aantocht en zij maakt dat ze weg komt. "Tot straks", roept ze nog na. En haar thee blijft half leeg gedronken voor mij op tafel staan.

  3. [verwijderd] 28 januari 2015 10:22
    quote:

    hirshi schreef op 28 januari 2015 09:36:

    Na de flippen nu ook Siemens onderuit.
    Gaat me puntjes kosten.

    Groet.
    Vond de cijfers ook niet slecht. Aantal orders valt wat tegen volgens mij. Siemens altijd links laten liggen, maar vind ze er na deze cijfers, op deze koers best aantrekkelijk uitzien.

    Groet,
    Bolo
4.568 Posts
Pagina: «« 1 ... 38 39 40 41 42 ... 229 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 870,27 -0,43%
EUR/USD 1,0718 +0,19%
FTSE 100 8.075,71 +0,44%
Germany40^ 17.886,80 -1,12%
Gold spot 2.328,93 +0,55%
NY-Nasdaq Composite 15.712,75 +0,10%

Stijgers

UNILEV...
+5,63%
RENEWI
+3,93%
Flow T...
+2,26%
B&S Gr...
+2,11%
Fugro
+2,01%

Dalers

ADYEN NV
-18,10%
VIVORY...
-8,49%
WDP
-5,24%
Alfen ...
-5,18%
HEIJMA...
-3,53%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links