Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel ING Groep AEX:INGA.NL, NL0011821202

  • 15,168 18 apr 2024 17:35
  • +0,242 (+1,62%) Dagrange 14,946 - 15,168
  • 7.818.029 Gem. (3M) 11,2M

ING januari 2015

2.114 Posts
Pagina: «« 1 ... 75 76 77 78 79 ... 106 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 2012 dewegomhoog 25 januari 2015 21:16
    quote:

    altijdwat schreef op 25 januari 2015 20:57:

    Vorige week lagen Goof2 en ik ook al in de clince. Vorige week voorspelde hij een koers van 10,00 euro voor ING. Ik denk voor aankomende week het volgende : morgen gaan we zeker rood openen. De Dow was ook in mineur vrijdag dus dat is dan een normale reactie, lijkt mij. Openingskoers 11,20 euro (schat ik). In de loop van de week een low van 10,70 euro om aan het einde van de week op 11,00 euro te sluiten. Daarna op naar de jaarcijfers, mededeling dividend en dan weer "bootje varen naar het noorden" oftewel een koers 12,00 tot 12,25 euro.
    Mag het een onsje meer zijn (13 euro) ?
  2. [verwijderd] 25 januari 2015 21:44
    quote:

    2012 dewegomhoog schreef op 25 januari 2015 21:15:

    [...]

    Ik denk dat Ing bijna geen belangen heeft in Griekenland , maar weet dat niet zeker.
    Is er iemand hier op dit forum die dat wel weet.?

    B.V.D.

    Niet precies maar veel is het niet maar de tendens op de beurs zal niet al te optimistisch zijn.

    De onderhandelingen zullen zijdens de Grieken beginnen met de schuldenpositie met de helft te verminderen en voorts een eerste bijdrage van 11.9 miljard te leveren.

    En dan is er weer weken werk aan de winkel voor de trojka.

    En dat zoodje ongeregeld in Brussel of Den Haag weet van niets(geen cent meer naar de Grieken is een utopie want er uit gaan doen ze niet en te dwingen valt niet onder de regels)

    www.inmaxxa.nl/columns/saillant-europ...
  3. [verwijderd] 25 januari 2015 22:00
    quote:

    altijdwat schreef op 25 januari 2015 20:57:

    Vorige week lagen Goof2 en ik ook al in de clince. Vorige week voorspelde hij een koers van 10,00 euro voor ING. Ik denk voor aankomende week het volgende : morgen gaan we zeker rood openen. De Dow was ook in mineur vrijdag dus dat is dan een normale reactie, lijkt mij. Openingskoers 11,20 euro (schat ik). In de loop van de week een low van 10,70 euro om aan het einde van de week op 11,00 euro te sluiten. Daarna op naar de jaarcijfers, mededeling dividend en dan weer "bootje varen naar het noorden" oftewel een koers 12,00 tot 12,25 euro.
    Zeg .
    als je nu even die posting opzoekt wanneer ik de 10 voorspel dan zie je gelijk dat daar staat eind januari en als jij anders vind ga ik voor je op de knieën .

    mvrgr goof
  4. [verwijderd] 25 januari 2015 22:04
    quote:

    goof2 schreef op 21 januari 2015 10:22:

    [...]

    Ik roeptoeter niet zomaar wat meneer Altijdwat.
    Ik kom met feiten waarom je niet in de financiële sector moet gaan en als dat iemand onderbouwd ben ik het wel.
    Ik stel voor dat jij eens onderbouwd waarom ING zou moeten stijgen.
    Dan wil ik wel eens zien of je mij kunt overtuigen.
    Niet komen met gelul dat de economie weer uit het dal klimt want zelfs Jules de Korte ziet dat dat niet zo is .
    En vertel ook eens wat het nieuwe verdienmodel wordt voor ING.

    Ik zeg einde volgende week 10 euro
    Mag ik weten wat jij voorspelt.

    Ik heb hem even voor je opgezocht meneer wegomhoog
    datum 21 -1
  5. Marconosto 25 januari 2015 22:12
    In de maanden voor de Griekse verkiezingen hebben spaarders in het land in totaal meer dan 10 miljard euro van hun spaarrekeningen gehaald. Ze vrezen dat hun geld niet veilig is bij een overwinning van antibezuinigingspartij Syriza.

    Dat schrijft de Britse krant Sunday Times. Volgens de krant is de mate waarin rekeningen werden leeggehaald deze maand flink toegenomen. Zo ging het in december om slechts 3 miljard euro en in januari tot dusver om ruim 7 miljard euro.

    ZIE OOK: Syriza belooft gratis ouzo voor alle Grieken

    Een Griekse bankadviseur wist te melden dat de Europese Centrale Bank de vier grootste Griekse banken heeft opgedragen elke avond een statusrapportage af te geven.

    RTL Nieuws / ANP
  6. tedje007 25 januari 2015 22:59
    Ik denk dat het effect vd Griekse verkiezing beperkt negatief zal zijn morgen. De overwinning van de linkse naïevelingen is grotendeels ingeprijsd is mijn mijn verwachting. Iedereen had deze uitkomst kunnen voorspellen. Wat een klucht+ de lemmingen rennen allemaal van het ene naar het andere ravijn. De ellende in Griekenland zal nu alleen maar groter worden. Ze schijnen ons zat te zijn. Nou ik heb nieuws voor ze: ik ben die Grieken meer dan zat en hoop dat de meerderheid in Europa dit ook vindt zodat we het verwende jongetje van school kunnen sturen. Bij mij gaat de vlag uit op de dag dat Griekenland uit de euro stapt of gezet wordt. Liever eenmalig een verlies nemen dan voortdurend gegijzeld en gechanteerd worden door een tot op het bot verdorven natie die van lamlendigheid niets anders kan doen dan de hand ophouden, liegen en bedriegen.
  7. forum rang 4 2012 dewegomhoog 25 januari 2015 23:05
    quote:

    goof2 schreef op 25 januari 2015 22:04:

    [...]

    Ik heb hem even voor je opgezocht meneer wegomhoog
    datum 21 -1

    Bent u niet een beetje in de war met een ander forumlid , ik heb namelijk niet aan u gevraagd om iets op te zoeken.
    En het boeit me totaal niet wat u voorspeld heeft.

    En verder wens ik u een welgemeend succes met uw positie ( die u niet heeft volgens u )
  8. [verwijderd] 25 januari 2015 23:51
    quote:

    2012 dewegomhoog schreef op 25 januari 2015 23:05:

    [...]
    Bent u niet een beetje in de war met een ander forumlid , ik heb namelijk niet aan u gevraagd om iets op te zoeken.
    En het boeit me totaal niet wat u voorspeld heeft.

    En verder wens ik u een welgemeend succes met uw positie ( die u niet heeft volgens u )
    Het was @ altijdwat......
  9. [verwijderd] 25 januari 2015 23:54
    quote:

    elf schreef op 25 januari 2015 20:21:

    Hij was er bijna ingetrapt. Mathijs Bouman was even onder de indruk van Alexis Tsipras, de leider van Syriza, maar kan inmiddels maar tot één conclusie komen: het is het oude Griekse liedje.

    Alexis Tsipras is een toffe peer. De leider van de coalitie van linkse partijen in Griekenland, die onder de naam Syriza meedoet aan de komende parlementsverkiezingen, is een gewone man, met een doodnormale politieke visie waar weinig extreems aan is.

    Sommigen noemen hem uiterst links, anderen vinden hem een marxist, maar Tsipras is eigenlijk een gewone Griek die wil dat het beter gaat met zijn land en die het beste voor heeft met zijn landgenoten. Niets om bang voor te zijn.

    Dat is in elk geval het beeld dat de leider van de potentiële winnaar van de Griekse verkiezingen van 25 januari - hij staat in de peilingen op een voorsprong van ruim 3 procent - de afgelopen weken heeft willen uitstralen. Hij noemt zijn partij 'de stem van de redelijkheid'.

    Onder zijn leiding zal Griekenland niet uit de euro of de Europese Unie stappen. Andere Europese landen hoeven niet bang te zijn voor hem. Hij is een degelijke politicus met een degelijk programma, die het beste voor zijn land wil. Dat mag toch?

    Ik moet eerlijk zeggen: bijna was ik er ingetrapt. Syriza als het redelijke alternatief van Griekenland en Tsipras als de politicus die Europa een nieuwe weg uit de crisis kan leiden. Niet de weg van bezuinigingen en recessie, maar van stimulering en groei. Het klonk ook mij prachtig in de oren.

    Maar toen las ik het programma van Syriza en nu weet ik beter. Tsipras heeft geen echte antwoorden voor de Griekse problemen. Zijn oplossingen zijn van bordkarton. Hij geeft geld uit dat er niet is en er ook niet zal komen.

    De Engelstalige samenvatting op www.syriza.net.gr somt de plannen van de partij helder op. Vooral als het gaat om geld uitgeven is het programma expliciet. Syriza zal, zodra het aan de macht is, direct stoppen met bezuinigen. Eerdere verlagingen van ambtenarensalarissen worden teruggedraaid. Het minimumloon gaat per direct omhoog van de huidige 540 euro naar het oude niveau van 751 euro. WW-uitkeringen gaan omhoog. De welvaartsstaat wordt opnieuw opgebouwd, belooft Syriza.

    Arme Grieken krijgen gratis elektriciteit, voedsel en goedkope woningen. De industrie krijgt korting op de energierekening, in ruil voor meer werkgelegenheid. Belasting op stookolie en diesel gaat omlaag, net als de belastingen voor de middeninkomens en op huizenbezit. Private schulden worden gesaneerd en niemand wordt meer uit zijn huis gezet wegens wanbetaling.

    Verder komt er investeringsbank van de overheid met een startkapitaal van 1 miljard euro en een banenplan van 3 miljard, waarmee Syriza 300.000 extra banen denkt te creëren. Werknemers ontslaan wordt moeilijker, mensen aannemen makkelijker en cao’s weer allesbepalend.

    Alles bij elkaar gaan al deze plannen 11,4 miljard euro kosten, rekent Syriza voor. Dat is ruim 6 procent van het Griekse bruto binnenlands product. Ter vergelijking: de Nederlandse overheid zou 40 miljard extra moeten besteden om aan zo’n percentage te komen.

    Waar haalt Tsipras zo’n enorm bedrag vandaan? Het antwoord: nergens! De dekking bestaat uit een handvol bij elkaar gefantaseerde meevallers. Puur wensdenken.

    Zo denkt Syriza het nu eindelijk wel voor elkaar krijgen om corruptie en nepotisme bij de overheid terug te dringen. De partij belooft belastingontduiking en zwarte handel stevig aan te pakken. Ook bij het bestrijden van smokkel van sigaretten en brandstof doet Syriza wat alle voorgaande regeringen niet lukte. Dat plotselinge succes levert veel geld op. Op papier althans.

    Verder rekent Syriza op nog eens 3 miljard euro uit Brusselse subsidiepotjes, ook al belooft de partij bestaande afspraken met Europa op te zeggen. Men rekent er op dat die harde opstelling door de rest van de EU wordt beloond met extra subsidie.

    Wat er dan nog aan financiering nodig is, gaat Syriza lenen. Van wie, vraagt u zich misschien af, want de partij wil de huidige schuld niet terugbetalen. Wie wil er dan nog aan Griekenland lenen?

    Andere Grieken in het buitenland, denkt Tsipras. Er komt een speciale ‘diaspora-obligatie’, waarmee succesvolle Griekse ondernemers in den vreemde hun zuurverdiende centen in de bodemloze put van hun vaderland kunnen storten. Ik ben benieuwd hoe populair die diaspora-obligatie gaat worden.

    Syriza wil ook geld lenen via een ‘belastingobligatie’. Wat dit precies is, blijft onduidelijk, maar het lijkt erop dat de partij toekomstige belastinginkomsten als onderpand voor deze lening wil gebruiken. Dat lijkt me een schijnconstructie, want normale obligaties (die Syriza juist niet wil aflossen) zijn uiteindelijk ook niets anders dan een claim op toekomstige belastinginkomsten. Wie gaan deze fantasieobligaties van Syriza kopen? Niemand, denk ik.

    Geld uitgeven en belastingen verlagen, daar is Syriza goed in, maar de plannen zijn ongedekt. Het is de politiek van gratis ouzo voor alle Grieken en we zien wel hoe we het betalen. Tsipras wijst niet de nieuwe weg die Griekenland moet inslaan, maar juist de doodlopende weg van weleer.

    prima opsomming
    we wachten de dag van morgen rustig af
  10. [verwijderd] 26 januari 2015 08:51
    PvdA wil agressieve beleggers aanpakken ..
    Snelle winst mag niet meer.
    Geweldig om te lezen......
    Knippen en scheren stil blijven zitten..

    Ik heb het altijd al gezegd beleggen belasting vrij maken...
    En op elke transactie 10 euro belasting ...

    Vele beleggers beginnen met kopen en verkopen en doen dat bv met een ton...
    Hele jaar door agressieve inkoop en verkoop en meer als 1000 transacties...
    En het einde va het jaar staan ze nog rond de Ton of rond de 95.000...
    En geen belasting betalen....

    1000 transactie en de staat had 10.000 euro binnen kunnen halen...

    Je hebt ook beleggers die doen 1000 agressieve transacties die maken van 1 ton dan 2 ton...
    Die betalen netjes belasting ...box 3.

    Beter is beleggen belasting vrij....
    Geen gedoe meer de belasting...
    En bij elke transactie verdient de belasting 10 euro....
    Dat haalt de agressieve inkoop en verkoop wel een stuk naar beneden..

    Dus een belegger die netjes blijft zitten en 1 transactie doet en zijn aandeel maakt een winst....
    Is die 10 euro kwijt aan de transactie kosten en mag netjes het geld houden wat die met dat aandeel heeft verdient...Betaald geen belasting meer.....
    Bij elke transactie gaat geld automatisch naar de belasting ,,
    Voor de rest de belegger met rust laten en dan kan die kopen en verkopen zoveel als die wil....

  11. B vd 26 januari 2015 08:57
    quote:

    2012 dewegomhoog schreef op 25 januari 2015 21:15:

    [...]

    Ik denk dat Ing bijna geen belangen heeft in Griekenland , maar weet dat niet zeker.
    Is er iemand hier op dit forum die dat wel weet.?

    B.V.D.

    Ik had hier vorige week of de week ervoor al over gepost, er is een persbericht geweest dat ING geen directe exposure heeft aan Griekenland, echter kan indirecte exposure niet uitgesloten worden (via andere banken).

    De exposure van 8 miljard aan Rusland is een veel groter obstakel, hopen dat de economie daar aan de beterende hand raakt.
  12. [verwijderd] 26 januari 2015 08:57
    quote:

    elf schreef op 25 januari 2015 20:21:

    Hij was er bijna ingetrapt. Mathijs Bouman was even onder de indruk van Alexis Tsipras, de leider van Syriza, maar kan inmiddels maar tot één conclusie komen: het is het oude Griekse liedje.

    Inderdaad elf het oude liedje...
    vrolijke boel altijd met Griekse liedjes....

    www.youtube.com/watch?v=UhDgpXWkFHE

    Ze doen er alles aan om van de schulden af te komen...
    En elke keer krijgen ze weer wat voor elkaar..
    100 jaren plan is het..
    elke keer wat naar achter schuiven en steeds minder schuld....

    USA schopt al jaren tegen het blikje,,
    Can i kick the can..
  13. [verwijderd] 26 januari 2015 09:01
    Gezeur begint pas over een paar dagen...
    Dan maar net kijken hoe ze het op de spits drijven...

    10,75 gewoon erin als het niet te hard daalt..
    Anders ook de 10,75 overslaan...
    en pas bij 10,20 weer bijkopen dat was de stand voor het halleluja nieuws van de ECB...

    En voor het gezeur begint gaat ING nog wel op en neer.....

    ik denk rond de 10,75 mooi prijsje....
2.114 Posts
Pagina: «« 1 ... 75 76 77 78 79 ... 106 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Misplaatste reactie op cijfers ING Groep

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links