Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Business Class & agenda

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Nick Bakker

Van je hobby je werk maken, is dat slim? Nick Bakker doet dat als Market Watcher bij IEX. Hij verzorgt dagelijks het Fondsenrondje, de Slotcall en het IEXNieuws. Daarin houdt Nick u op de hoogte van al het beursnieuws, de AEX en alles wat er maar speelt bij Nederlandse aandelen. Beleggen, stockpicken, maar ook speculeren. ...

Meer over Nick Bakker

Recente artikelen van Nick Bakker

  1. jul '18 Liveblog: Trump en BAM 3
  2. jul '18 Liveblog: Microsoft 7
  3. jul '18 Slotcall: Shell en Unies 3

Reacties

30 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 21 december 2014 17:32
    Dinsdag de tweede stempoging in Griekenland om het kabinet niet te laten vallen. Of ze slagen daar dinsdag in, of zoniet dan tijdens de laatste stempoging op 29 december.

    Als de kans op de val van het kabinet eenmaal geweken is verwacht ik vuurwerk in Europa. Kan ook dat ze er niet in slagen, maar die kans schat ik vrij laag in.
  2. pim f 21 december 2014 22:27
    Dit is toch om te huilen? Een artikel vol met fouten en spelfouten (daar voeg ik "cappuchino" maar even aan toe) over het meest stompzinnige TV-programma van Nederland, waarin de ene flapdrol de andere flapdrollen voor geld de gelegenheid geeft de ether te bevuilen. Nick Bakker is niet in staat om hier enige diepgang of toegevoegde waarde bij te leveren. Voor wie is dit flutstukje dan bedoeld??

    Hoe stuitend is dit alles...

    Tip voor Nick: lees voor de gein eens het rapport over zwakke journalistiek bij Trouw waarnaar hier word verwezen. www.elsevier.nl/Cultuur--Televisie/ac...

    Ik heb het zojuist gedaan, het heeft geen raakvlakken met jouw werk bij IEX, maar je kunt wel leren hoe gedegen journalistiek eigenlijk zou moeten werken. (dus niet: maar wat roepen om de website vol te krijgen). En de zegen van de chef zegt ook niks, lees maar in het rapport. Dieper gaan en meer focussen op kwaliteit, anders wordt 't nooit wat.
  3. B vd 22 december 2014 08:23
    @ Pim F, Mag het een tikje minder? Volgens mij is Nick aan het ontdekken of hij dit vak interessant vindt en hij zal vast fouten maken maar ik denk dat wij deze fouten ook maakte op onze leeftijd alleen dat was dan niet zo publiekelijk als hij nu doet. Ik snap je kritiek echter had het wat mij betreft wel wat opbouwender gemogen.

    Over Business Class ben ik het wel 100% met je eens, als je er met een soort van Koefnoen-bril doorheen kijkt kan het op zich wel grappig zijn.
  4. Eventus docebit 22 december 2014 09:43
    Ik had toevallig wat opties Shell op €27.50 staan, zonder te weten dat Shell in dit programma aan bod zou komen. Ik weet niet of ik het aan KoffietijdBusiness Class te danken heb, maar vanochtend waren ze binnen het half uur over de ingestelde verkoopprijs heen. Belachelijke koerssprongen, soms met zeven cent per tik omhoog. Je zou bijna denken dat ze een bron hadden aangeboord waar kant-en-klare benzine uit kwam!
  5. forum rang 7 mvliex 1 22 december 2014 10:45
    quote:

    B_B_B schreef op 22 december 2014 09:17:

    Beste stuurlui. Ik wil niet veel zeggen, maar de kwaliteit van de discussies op deze fora is dikwijls zo er dat het met woorden niet eens te beschrijven is. Kijk vooral ook eerst eens naar jullie zelf, voordat je honend met je vingertje naar anderen gaat wijzen. Zielige bedoening.
    Pot, ketel, zwart......en wat zie je?
    ;-))
  6. pim f 22 december 2014 18:37
    quote:

    B vd schreef op 22 december 2014 08:23:

    @ Pim F, Mag het een tikje minder? Volgens mij is Nick aan het ontdekken of hij dit vak interessant vindt en hij zal vast fouten maken maar ik denk dat wij deze fouten ook maakte op onze leeftijd alleen dat was dan niet zo publiekelijk als hij nu doet. Ik snap je kritiek echter had het wat mij betreft wel wat opbouwender gemogen.
    Ik denk dat een Ajax-tiener die niet goed gefocused is op zijn taak, gewisseld wordt om zich op zijn inzet te bezinnen. Ik ben natuurlijk niet zijn "trainer", maar ik ben er erg van overtuigd dat het luid en duidelijk aanspreken op missers voor iedereen "in opleiding" van toegevoegde waarde is. Ik heb er zelf vroeger wel wat aan gehad, en dat wens ik Nick Bakker ook toe. En niet te bang zijn over een zieltje dat gekwetst is, anders had Nick geen functie moeten ambiëren waarin elke pennenstreek die hij produceert, gezien zal worden door mensen met kennis en inzicht.
30 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links