Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Ease2pay N.V. AEX:EAS2P.NL, NL0000345627

  • 0,560 25 apr 2024 14:29
  • -0,002 (-0,36%) Dagrange 0,558 - 0,580
  • 1.350 Gem. (3M) 13,3K

Docdata: de onbekende parel met een grote toekomst

1.522 Posts
Pagina: «« 1 ... 13 14 15 16 17 ... 77 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 8 aextracker 23 oktober 2014 11:21
    Gezien de bonus regeling van de Jhr. welke deels gekoppeld is aan de beurskoers, lijkt dat "een sigaar uit eigen doos", doch welverdiend.

    Volgend jaar een AvA kijkje nemen bij dit pareltje.
    'k ga dan wel rookvrij zitten om de blik scherp te houden :).
    Hebben ze bij DD IR c.q. "open huis" dagen voor beleggers\aandeelhouders ?

    Tracker
  2. harrysnel 25 november 2014 09:18
    quote:

    babbeleguchjes schreef op 25 november 2014 09:15:

    waarom staan we 5,7% in de plus, is er nieuws?
    Via Binck:

    Docdata profiteert mee van groei Bol.com - Market Talk

    AMSTERDAM (Dow Jones)--SNS Securities verhoogt zijn ramingen voor Docdata vanwege het zeer sterke derde kwartaal en het positieve nieuws uit de beleggersdag van Ahold/Bol.com. De trading update over het derde kwartaal laat zien dat Docdata al substantieel minder afhankelijk is van Zalando vanwege de sterker dan verwachte groei bij andere klanten, waarmee de impact van de afnemende dienstverlening aan Zalando wordt gecompenseerd, zegt de SNS-analist. Even positief is volgens hem dat Bol.com, de grootste klant van Docdata in 2015, mikt op een omzet van EUR1,2-1,3 miljard in 2017, bijna een verdubbeling ten opzichte van dit jaar. Dit suggereert - samen met de verklaring van de CEO van Bol.com dat er geen synergieen worden gezocht met Ahold - sterk dat de samenwerking met Docdata na 2017 wordt voortgezet en dat Docdata mee zal profiteren van de groei van de online retailer. Het advies luidt buy met een koersdoel van EUR25,00. Maandag sloot het aandeel op EUR18,16. (BTZ)
  3. [verwijderd] 30 november 2014 20:48
    Docdata doet het goed als logistiek dienstverlener van retailers als Bol.com, Asos, V&D en Bijenkorf. Het bedrijf lift aardig mee het online succes van de grote spelers. “Het ingestorte consumentenvertrouwen heeft de traditionele detailhandel keihard geraakt, terwijl online winkelen steeds populairder is geworden. Wij plukken daar de vruchten van”, aldus Alting van Geusau van Docdata. Voor 2017 verwacht het bedrijf zelf een verdubbeling van de huidige omzet.
  4. rbal 29 december 2014 17:14
    2% er af vandaag, zit nu ook een tijdje naar het aandeel te kijken en ik denk dat het tegen huidige koers nog aantrekkelijk geprijsd is. Heb een lijstje met comparables gemaakt (even grof) en daar komt ook 23/24 uit, als deze kerst dan even goed mee zit met de omzet denk ik dat hij volgend jaar nog een mooi ritje kan gaan maken.
  5. forum rang 8 aextracker 30 december 2014 09:20
    Dat ritje kan zomaar rchting euro 23/25 volgens de analisten.
    IAI draait extreem goed en genereert stevig ebitda om verder in E-commerce te investeren.
    het wachten is nu op funding voor internationalisatie en groei van de succesformule buiten BRD, NL. Zodra de UK-deceptie en Zalando verlies door de business is verwerkt , zal er verder geinvesteerd gaan worden in de internationalisering van de succesformule.
    Nu alleen al interessant vanwege het gezonde dividend beleid en de serieuze investeerders\aandeelhouders die zich om DD heen geschaard hebben.

    Tracker
  6. forum rang 10 DeZwarteRidder 9 januari 2015 11:39
    SNS presenteert Top Picks

    Gepubliceerd op 9 jan 2015 om 09:29 | Views: 1.560

    AMSTERDAM (AFN) - SNS Securities heeft vrijdag zijn lijst met Top Picks voor de eerste helft van dit jaar bekendgemaakt. Het gaat om Arcadis, ASM International, BAM, Beter Bed, Docdata, ING, KPN en TomTom.

    Volgens SNS is de economie in Europa aan het opwarmen. Duitsland blijft volgens de bank de locomotief met zijn export gedreven economie die profiteert van de groei in de Verenigde Staten, maar bijvoorbeeld ook in China. Italië en Frankrijk blijven de zwakke broeders in de eurozone. ,,En er is geen uitzicht dat dit gaat veranderen", aldus de bank. Voor Nederland voorziet de bank een economische groei van 1,25 tot 1,5 procent, gedreven door export, een betere huizenmarkt en groeiende industriële productie.
  7. particuliere belegger 1 februari 2015 12:14
    Link is oud nieuws natuurlijk, maar geeft wel aan dat v&d klant is bij docdata.

    nu even paar opmerkingen/vragen voor jullie:
    * Huidige situatie v&d niet goed voor dd, debiteurenrisico, verlies omzet ed
    * Eventuele herstructuering/doorstart v&d meer on line gericht, goed voor dd, maar ook nieuwe voorwaarden, soort diensten, verliezen nemen oude situatie
    * hoe groot is v&d nu voor dd (% vd omzet, marges)
    * eventueel wegvallen v&d op andere bedrijven/klanten dd (bijenkorf?)

    Wie meer weet aanvullingen heeft of andere opmerkingen hoor ze graag
  8. forum rang 10 DeZwarteRidder 1 februari 2015 12:27
    quote:

    particuliere belegger schreef op 1 februari 2015 12:16:

    Nog een aanvullende vraag.

    is onderneming fysieke winkels v & d wel zelfde als on line winkel. Bij free record shop, destijds twee volledig zelfstandige ondernemingen.
    Winstgevende activiteiten zullen het eventuele faillissement overleven.
  9. [verwijderd] 8 februari 2015 22:25
    Gisteren gezien op het nieuws: Nederlandse online-winkels zijn bij de zuiderburen enorm succesvol. Zo succesvol dat Belgische internetwinkels er nauwelijks tegenop kunnen.

    Volgens de Belgische ondernemersvereniging Comeos liep België vorig jaar 2,4 miljard euro aan internethandel mis. Dat komt doordat Belgen relatief veel in het buitenland bestellen, vorig jaar zo’n 42 procent van alle online-bestedingen.

    Bij het Nederlandse Docdata – dat de distributie voor enkele grote webwinkels regelt – steeg het aandeel pakketjes voor België de afgelopen drie jaar van 4 naar 12 procent van het totaal. "Vanuit onze opslag in Waalwijk kunnen wij eenvoudig de Belgische markt bedienen”, aldus Jacqueline van den Heuvel van Docdata. "We leveren vaak sneller dan Belgische bedrijven.”
    Belgische bedrijven spreken van oneerlijke concurrentie. Werken in de avonduren is in België duurder en streng gereguleerd. De meeste online-shops werken daarom niet na 17.00 uur, terwijl de meeste bestellingen pas na 20.00 uur binnenkomen. Waarschijnlijk mooie cijfers over 2014? (ook gezien de enorme St.Nicolaas drukte bij Docdata).
1.522 Posts
Pagina: «« 1 ... 13 14 15 16 17 ... 77 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links