Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'EU komt met fonds voor risico's projecten'

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

4 Posts
| Omlaag ↓
  1. Dhrbelegger 23 november 2014 23:50
    Huppa nog meer schuld creeeren, nog meer biljetten printen.. Gaat nooit meer goed komen. Geld blijft xitten bij de banken, de consument is gelukkig slim om niet meer schulden aan te gaan maar juist af te lossen, ze kunnen daarnaast niet eens schulden aangaan want werkeloosheid is hoog en regels op extra krediet zijn verscherpt.. Ecb hoopt dat het weer op gang komt maar vergeet dat als het op gang gaat komen er hyperinflatie in het verschiet ligt. Maarja wat doen we? Gewoon doorgaan want dat is de enigte manier om het vertrouwen in papier hoog te houden.
  2. [verwijderd] 25 november 2014 09:47
    Inmiddels is wat meer bekend en het ziet eruit als het zichzelf profileren van Juncker voor de bühne. Schijnbaar had hij "actie" beloofd indien hij als voorzitter gekozen zou worden, en dit is kennelijk die "actie".

    Wat houdt het in?

    21 reeds gebudgetteerde miljarden worden voor dit project gebruikt, een sigaar uit eigen doos dus, en het project gaat 3 jaar duren. Effectief beschikbaar: 7 miljard per jaar (geen 21 dus), wat al reeds beschikbaar was gesteld maar nu een andere sticker krijgt t.b.v. het oppoetsen van Junckers imago.

    Voor elke euro die dit fonds inlegt wordt verwacht dat bedrijven 15 inleggen. Wishfull thinking. In het verleden is gebleken dat projecten met een lagere ratio (1 van de overheid en 10 van het bedrijfsleven) veelal floppen.

    Het zal ongetwijfeld wat opleveren, maar of dat de 21 miljard waard is? Mijn antwoord is nee, dit is het zoveelste geldverspillend project van de EU dus.
4 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links