Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Druk wordt groter

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Bas Heijink

Technisch analist Bas Heijink schrijft iedere dag een update over de AEX. Senior Technisch Analist Bas Heijink houdt zich binnen de ING Investment Office van ING Bank bezig met Technische Analyse. Heijink let vooral op de kansen die hij ziet in de markt om op korte termijn een goed absoluut rendement te behalen. H...

Meer over Bas Heijink

Recente artikelen van Bas Heijink

  1. jun '17 TA Arcelor Mittal: Buy the dip 12
  2. jun '17 TA: Bedankt! 411
  3. jun '17 TA: Van lang naar kort 425

Reacties

795 Posts
Pagina: «« 1 ... 30 31 32 33 34 ... 40 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 23 november 2014 11:28
    quote:

    shorter6 schreef op 23 november 2014 10:35:

    us trader. kun je dat beleggingsfonds nog eens herhalen.. volgens mij staat ie bij de giro bij de trackers/etfs.

    vanguard us opportunities fund acc

    Wel uitkijken als er een crash komt op de beurs met dit fonds.

    PS: Ga komende weken heel wat beleggingsfondsen onder de loep nemen omdat ik ga instappen in fondsen. Heb al een lijstje.

  2. [verwijderd] 23 november 2014 11:32
    quote:

    US Trader schreef op 23 november 2014 11:28:

    [...]

    vanguard us opportunities fund acc

    Wel uitkijken als er een crash komt op de beurs met dit fonds.

    PS: Ga komende weken heel wat beleggingsfondsen onder de loep nemen omdat ik ga instappen in fondsen. Heb al een lijstje.

    uiteraard, dat spreekt voor zich, nogmaals bedankt. dump je lijstje eens?
  3. [verwijderd] 23 november 2014 12:02
    On ge loof-e-lijk. De hele tijd werdt er geklaagd dat er op grote schaal belastingontwijking plaats vindt doordat geld in belastingparadijzen verdwijnt en niet in de economie terechtkomt. Nu willen zij nog eens 300miljard erin blazen terwijl de gaten nog steeds wagenwijd open zijn en structurele problemen gewoon genegeerd worden.
    Dat gaat gruwelijk mis.
  4. forum rang 6 Koffiezondersuiker 23 november 2014 12:24
    quote:

    shorter6 schreef op 23 november 2014 12:15:

    [...]

    jappen zijn dicht iig.
    Ik heb Brent openstaan op plus500.
    Was niet de bedoeling.
    Ik sluit vannacht op 81.00-81.10 mocht het daar hopelijk heen gaan.

    Morgen eens kijken of er nieuwe Turbo Longs AEX geplaatst worden die dichtbij tussen de 410 en 415 een SL hebben want op dit moment is de eerste SL 408 meen ik bij DG.

    Ik durf wel long te gaan nu omdat de AEX wel hoger gaat komen de komende weken.

  5. [verwijderd] 23 november 2014 12:26
    neem wel veilige, duurdere longs dan, morgen kan het eventueel beetje naar beneden zakken om di/woe weer up te gaan ( zoek maar eens op google thanksgiving s&p 500 historically ). pak ze dus niet te strak. China heeft een gap open. Die zal wel geclosed worden. Olie denk ik down maar we zullen zien. is beetje 50/50 olie. ligt eraan of de beleggers zich gerealiseerd hebben dat draghi eigenlijk nog niks heeft gedaan en/of china economie nog verder afkoelt. of dat ze zich realiseren dat boc ook hun back heeft en dus economie wel up zal gaan in toekomst. China verder afkoelen = minder vraag. ik heb mijn daling verwachting nu vlak achter thanksgiving gezet. Over 8 dagen dus. ietsjes naar voren gehaald.
  6. [verwijderd] 23 november 2014 12:50
    Morgen zal de besluit zijn (formeel zo het lijkt) voor een 300miljard-pakketje waar al een tijdje sprake van is en op Woensdag gaat het dan en detail openbaar gemaakt. En nu zijn er al geluiden die 700miljard als richtpijl willen zien. Maar, het mag natuurlijk niets kosten (?) en men wil hier vooral prive-investeerders lokken en maar 10% rechtsstreeks voor - oh, natuurlijk - een fonds berappen - bovendien met alle garantien voor investeerders en een redelijke rente en wat inspraak mbt de bestedingen. In het blauwe zal ik denken dat Blackrock (et al zo als Vanguard?) hier al weer de handen in de pap heeft. Het eindspel is begonnen en de losers staan al vast.
  7. [verwijderd] 23 november 2014 13:50
    Goedemiddag!

    China's leadership and central bank are ready to cut interest rates again and also loosen lending restrictions, concerned that falling prices could trigger a surge in debt defaults, business failures and job losses, said sources involved in policy-making.

    En zo laag staat die rente nog niet....ruimte genoeg.

    Ghe....ghe...
  8. [verwijderd] 23 november 2014 13:57
    ja had het gezien, baal al weer. dat cnbc. is nog niet trending.

    laat ik er wat tegenover zetten dan ( wel trending ):

    China's economy is slowing faster than you think: CFO

    The Chinese economy is slowing even faster than indicated by the People's Bank of China's surprise interest rate cut on Friday, said Peter Baum, a former Asian sourcing executive.

    China has too much manufacturing capacity for current levels of global demand, which has not adequately recovered from the financial crisis, the COO and CFO of Essex Manufacturing told CNBC's "Power Lunch" on Friday.

    "As an example, I was just back. We have plants that we run where they used to have 500, 1,000 workers. They're down to 200," Baum said

    iaw zolang als de economie blijft kwakkelen in europa, rusland en andere slecht performende economieen gaat het ook niet goed met china ( export ). Ze proberen de binnenlandse markt aan te zwengelen ( rate cuts )... maar of dat gaat lukken? nog even afwachten. Iedereen probeert amerika na te doen... ik weet niet hoeveel % gdp export is.
  9. [verwijderd] 23 november 2014 14:07
    ja misschien maar voor een euro of 25k long gaan. maar nu instappen is mij te link. ik wacht even op het dip(je). instappen op ath is dwaas. shorts gaan eruit iig ( voor ma 1430 ). ik verwacht maandag aan de start wel even een down. maar dat is puur gevoelskwestie nu, kan het niet backuppen met nieuws. behalve dan dat er enorm veel puts worden gekocht... en dat er meer dalers dan stijgers waren ( mogelijke topvorming ).
  10. [verwijderd] 23 november 2014 14:09
    Van Gaal blijft Engelse taal verrijken

    Van onze Telesportredactie
    Louis van Gaal blijft de Engelse taal maar verrijken met zijn zelfbedachte uitdrukkingen. De coach van Manchester United keek na de zege op Arsenal (1-2) op zijn eigen wijze vooruit.
    "We moeten zorgen dat we ook de komende twee thuiswedstrijden winnen", aldus Van Gaal. "Dan kunnen we zeggen, ok, we zijn op de goede weg en we kunnen nu naar upstairs en niet meer naar downstairs kijken."
    Eerder had de voormalig bondscoach het al over 'different cook', 'another biscuit', 'the points are inside' en 'It's a question of time...'
    In zijn tijd bij Bayern München maakte hij onder andere indruk met 'Ich schlafe immer löffel an löffel' en ' Der Tod oder die Gladiolen".
  11. [verwijderd] 23 november 2014 14:10
    quote:

    shorter6 schreef op 23 november 2014 14:07:

    ja misschien maar voor een euro of 25k long gaan. maar nu instappen is mij te link. ik wacht even op het dip(je). instappen op ath is dwaas. shorts gaan eruit iig ( voor ma 1430 ). ik verwacht maandag aan de start wel even een down. maar dat is puur gevoelskwestie nu, kan het niet backuppen met nieuws. behalve dan dat er enorm veel puts worden gekocht...
    Tja, ik hoop ook nog even een dipje te zien om die calls 430 te kopen.
795 Posts
Pagina: «« 1 ... 30 31 32 33 34 ... 40 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links