Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Doorstart Halfords in eindfase

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

7 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 4 Nel 22 november 2014 09:42
    Macintosch heeft bij de uitstaande lening het pandrecht als het niet door gaat nu de winkels nog steeds open zijn richting de feest dagen is gunstig voor het bedrijf.
    Als beleggers gaan inzien dat die 6,5 mln gewoon terug komt en dat er meer waarde in Halfotds zit zal elke euro meer toegevoegde waarde hebben:-)
  2. forum rang 4 Nel 22 november 2014 10:50
    Koers is met zeer weinig stukken op deze low gezet door twijfel op de huidige koers is er veel ruimte omhoog en elke euro die binnen komt is gunstig voor de balans
    Door de Free float die laag is kan de koers met enige koop druk richting ING koop advies van 9,5 euro gaan:-)
    Dus op de huidige koers is door twijfel de koers dus op dit punt neergezet en zal bij andere partijen de kans bestaan dat een prooi is geworden.
    Eigenlijk gek dat men pas maandag avond de doorslag geeft als je weet dat het personeel staat te springen op duidelijkheid
    Zal wel te maken hebben met de notering van macintosch?
  3. forum rang 4 Nel 22 november 2014 12:33
    Eventuele doorstart Halfords loopt vertraging op

    vrijdag 21 november 2014, 21:47 update: vrijdag 21 november 2014, 22:10

    Een eventuele doorstart van het failliet verklaarde Halfords loopt vertraging op. Dat blijkt uit e-mails die de curatoren de afgelopen dagen hebben verstuurd aan de verschillende vestigingen van het bedrijf.

    Vorige week meldden de curatoren dat een akkoord over een doorstart op hoofdlijnen nabij was. Met welke partij wordt onderhandeld, werd niet bekend gemaakt. In een mail die afgelopen donderdag werd verstuurd aan de werknemers, staat dat het proces spijtig genoeg langer duurt dan verwacht. De oorzaak is dat er veel belanghebbenden bij het proces betrokken zijn en dat er dus veel overleg over details en zekerheden nodig is.

    Nog geen groen licht

    In een vrijdagavond verstuurde mail voegen de curatoren daaraan toe dat er nog steeds aan een doorstart wordt gewerkt, maar dat ze nog geen groen licht kunnen geven. In een kort persbericht laten de curatoren weten dat komende maandag om 20.00 uur bekend wordt gemaakt of de onderhandelingen met de eventueel doorstartende partij succesvol zijn afgerond of niet. Aan het personeel schrijven de curatoren dat de winkels in ieder geval tot en met aanstaande maandag open blijven.

    Een bron bij Halfords meldt dat de bijeenkomst maandag plaatsvindt, omdat komende dinsdag de contracten van de winkelmedewerkers aflopen. Dinsdag is het precies zes weken geleden dat Halfords failliet werd verklaard. Dat is de maximale termijn dat het UWV na een faillissement nog de lonen van werknemers doorbetaalt.

    Beste manier om van personeel af te komen en daarna een doorstart:-) :-) :-)
7 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links