Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

USG People ziet winst en omzet stijgen

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

13 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 31 oktober 2014 13:56
    Revolutie tegen de witteboord criminelen die langzaam van de gewone mens weer slaven tracht te maken, overheden werken er gewoon aan mee en faciliteren deze lieden hun smerige zaakjes te doen.

    Ongekend wat er momenteel met de keors gebeurd bij een bedrijf dat beter dan verwacht heeft gepresteerd en flink achterloopt op de peers!!!
  2. [verwijderd] 31 oktober 2014 13:57
    Winstgevendheid sterk verbeterd
    Resultaten derde kwartaal 2014
    Almere, 31 oktober 2014
    Kernpunten derde kwartaal 2014
    • Omzet steeg naar € 623,8 miljoen (3e kwartaal 2013: € 599,4 miljoen); omzet per werkdag steeg met 5%
    • Onderliggende operationele kosten werden verder verlaagd met 4% ten opzichte van vorig jaar
    • Onderliggende EBITA steeg met 25% naar € 28,8 miljoen (onderliggende EBITA 3e kwartaal 2013: € 23,1 miljoen); onderliggende EBITA-marge: 4,6% (3e kwartaal 2013: 3,9%)
    • Onderliggend nettoresultaat verdubbelde naar € 17,7 miljoen (3e kwartaal 2013: € 8,9 miljoen)
    • Netto schuld omlaag naar € 189,3 miljoen (2e kwartaal: € 205,8 miljoen); leverage ratio verbeterde naar 1,9

    “Wij hebben een robuust resultaat gerealiseerd over het derde kwartaal”, zei Rob Zandbergen, CEO van USG People. “De omzet per werkdag groeide met 5% en de EBITA-marge is gestegen naar 4,6%. De winstmarge evolueert richting onze strategische target. De omzetgroei zwakte gedurende het derde kwartaal wat af. De kosten werden in het derde kwartaal verder verlaagd en lagen € 4 miljoen onder het niveau van vorig jaar. Ondanks de minder voorspelbare economische groei gaan wij ervan uit dat het herstel in onze markten aanhoudt en blijven we onze aandacht richten op het verder verbeteren van de winstgevendheid en het bieden van de juiste oplossingen voor een optimale facilitering van de groei bij onze klanten.
  3. [verwijderd] 31 oktober 2014 14:01
    AMSTERDAM (Dow Jones)--USG People (USG.AE) presteerde over het derde kwartaal van 2014 iets beter dan verwacht, aldus analist Marc Zwartsenburg van ING. De omzet over de verslagperiode werd beinvloed door faseringseffecten bij contracten, "en gecorrigeerd daarvoor ziet de omzet er bij USG niet slecht uit", aldus Zwartsenburg. De brutomarge van 20,7% beoordeelt Zwartsenburg als goed. ING heeft USG op een buy staan met een koersdoel van EUR14,50. Het aandeel USG sloot donderdag op 8,94. (ANS)
  4. [verwijderd] 31 oktober 2014 14:43
    Je kunt zeggen wat je wilt maar deze daling na beter dan verwachte cijfers is wel heel erg overdreven,wat ik niet begrijp is dat het bedrijf USG door vele speculanten en shorters wordt misbruikt en Rob Zandbergen had kunnen weten wat zijn woorden voor een mogelijk effect zouden kunnen hebben.

    Je zou bijna gaan denken dat hij bewust voor huidige woordkeuze heeft gekozen om de koers lager te krijgen met als doel .....(overname)??????
  5. [verwijderd] 31 oktober 2014 14:44
    USG verklaart de daling bij het Nederlandse uitzendbedrijf uit een 'lacune' tussen de beeindiging van een aantal contracten en de latere start van een aantal nieuwe contracten van ongeveer gelijke omvang. Gecorrigeerd voor de beeindigde contracten zou de omzet bij uitzenden in het derde kwartaal met 4% zijn gestegen.
13 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links