Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Pharming Group AEX:PHARM.NL, NL0010391025

  • 0,881 25 apr 2024 17:35
  • -0,024 (-2,60%) Dagrange 0,875 - 0,910
  • 4.203.859 Gem. (3M) 6,9M

2 oktober 2014

230 Posts
Pagina: «« 1 ... 5 6 7 8 9 ... 12 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. MaranV 2 oktober 2014 11:54
    quote:

    Stefan S schreef op 2 oktober 2014 11:43:

    [...]

    Precies Maran en op onderbouwde bijdragen zit het gros hier niet te wachten. We vallen in de categorie azijn pissers o.i.d. Ik heb hier laatst nog een stukje gewaagd over de clutch waarin PHA mogelijk komt te zitten als een botox producent aan het wedijveren slaat met een producent van generieke OTC medicijnen om Salix over te nemen, puur voor schaalgrootte, teveel aan cash, bel. voordelen, etc. Contract zou idd intact blijven maar opgedane contact, 'rapport' en ervaring met Salix kan allemaal in de prullenbak dan. En dan maar afwachten wat de nieuwe mama vindt van piepkuiken PHA.

    Het wordt ook wel wat ingewikkeld dan. Nu is de situatie dat Ruconest het beschermde trademark is van PHA, gedistribueerd en vermarkt door Santarus dat een vol onderdeel is van Salix.

    Ik denk dat zo'n overname simpelweg slecht nieuws is. Salix (Santarus) heeft naar mijn smaak de intentie om Ruco flink in de markt te zetten, getuige de aparte website voor het middel, het prominent noemen van het middel middels diverse links etc.

    Benieuwd hoe je PBR-tjes en Vale-tjes gaan vanmiddag. Eerstgenoemde zie ik nog hard omhoog gaan (na de verkiezingen wellicht). In een maandje 35% er af, dat is best boel veel.
    Klopt, ik ben er zelf ook van overtuigd dat Salix Pharming aanhoudt vanwege de Pancreatitis behandeling. Er achter zien te komen of Allergan daar ook bereid toe is wil ik liever voorkomen.

    Salix heeft gelukkig wel ruimte om 100% meer aandelen uit te geven om een overname af te weren, maar die gaan natuurlijk niet ingezet worden als het een overeengestemde overname is.

    Bedankt, PBR is zowat een soap, redelijk geconsolideerd op 16 dollar toen de Brazilianen (en investeerders) er wel vrede mee hadden dat er geen nieuwe president zou komen. Met een kans op een nieuwe naar de 21, en nu de kans er is dat het toch dezelfde blijft terug naar 13. Lijkt een gedoodverfde koopkans maar politieke onrust kan best een weekje aanhouden, tandjes op elkaar en hopen maar ;)
  2. [verwijderd] 2 oktober 2014 12:05
    PBR komt wel goed Maran - ik volg het nauwgezet (en psssst ik ben gisteravond ingestapt - lach me niet uit). Juist vanwege de onrust want dan zie ik kansen omdat er inherent niets is veranderd in het bedrijf en de belangen simpelweg te groot zijn, zeker politiek-economisch, voor welke president dan ook. Afijn, dit was off topic, laten we het binnenkort voortzetten op dat andere draadje.
  3. [verwijderd] 2 oktober 2014 12:54
    quote:

    griepje1 schreef op 2 oktober 2014 12:52:

    Wat maakt het uit hoe lang iemand lid is. En hoe weet je of iemand daarvoor geen ander alias had. Mijn eerste alias deed het bijvoorbeeld ineens niet meer, nieuw wachtwoord werkte niet dus maar een nieuw alias gemaakt.

    Misschien wat meer nuttige info posten hier?
    Mee eens!
    Afgezien van de ongetwijfeld lage en op zich nogal irrelevante correlatie van lengte lidmaatschap met kwaliteit van inhoud van postings, heeft Maran vanzelfsprekend gelijk.
    Wellicht dat die correlatie van duur lidmaatschap en kwaliteit van inhoud van de posting in het specifieke geval van Raket niettemin toch opgaat: had hij de discussie betreffende een eventuele overname van Pharming langer gevolgd, dan had hij ongetwijfeld geweten dat Salix er op basis van het bestaande contract met Pharming nauwelijks profijt van heeft om de konijnentent over te nemen. En dat in geval van een overname van Salix door een andere partij die andere partij dan ook maar meteen Ph. zou overnemen, is me niet 1 maar een paar bruggen te ver.
    Net zoals een raketachtige overnameprijs van 1,79 waarvan Raket nog al zeker lijkt te zijn.
230 Posts
Pagina: «« 1 ... 5 6 7 8 9 ... 12 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Logische herfinanciering Pharming

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links