Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

"Claimemissie Imtech 0,03 euro"

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven.

Meer over ABM Financial News

Recente artikelen van ABM Financial News

  1. 13 sep Klein verlies voor AEX
  2. sep '22 'Winstwaarschuwing AkzoNobel levert nieuwe deuk op' 2
  3. mrt '22 Cabka maakt zich op voor eerste handelsdag in Amsterdam

Reacties

47 Posts
Pagina: «« 1 2 3 | Laatste | Omlaag ↓
  1. MartijnN1932 1 september 2014 17:52
    Trading mate, als de goodwill wordt afgewaardeerd dan is je bedrijf per direct ook minder waard het is op papier immers een verliespost geworden.

    dit gaat dan tenkoste van de voorzieningen, dus minder eigen vermogen. dus slechtere debtratio. Dus kans van schending bankenconvenanten etc etc..
  2. [verwijderd] 2 september 2014 10:07
    Imtech::::: de emissie die nu in gang gezet wordt zou nu door de aasgieren die het aandeel in beurswaarde hebben doen kelderen en plunderen moeten worden opgekocht Ik ben van mening dat de aasgieren dit i.o.v. de banken, hebben laten plaatsvinden en zij(banken) wassen nu hun handen in onschuld
    Als ze deze emissie voor mekaar krijgen en de gewone eerlijke belegger gaat opkopen dan zien de beide hoofdschuldigen wederom, dat hun verworven kapitaal groter wordt en zij geen risico meer lopen dat de aandelen die zij hebben waardeloos worden,wegens verkoop.
    Al met al kan imtech verder met hun oorspronkelijk doel en dat is service leveren aan klanten en nieuwe projecten uitvoeren nadat zij door de aasgieren in een failliete situatie terecht waren gekomen,het achtergehouden 1 miljard waar ter wereld het ook mag zijn,,,, wordt nu in de doofpot gestopt en de daders gaan vrijuit, de belegger gaat hiervoor opdraaien wil hij nog iets van zijn aandelen bezit continueren.
  3. [verwijderd] 3 september 2014 17:13
    De claimemissie van 600 miljoen is volledig onderschreven door de banken die meedoen, ja op 3 luttele centen zeg, wat een feest voor die gasten en het opgehaalde geld gaat linea recta terug naar de geldschieters.

    Mvg, 3 cent zou een schande zijn, die reverse split moet die belachelijke verwatering verdoezelen.

    Wederom een bewijs: BANKEN ZIJN RATTEN.
  4. aandeeltje! 5 september 2014 09:04
    Het staat je geheel vrij om in te stappen. Ik geef de banken verder geen ongelijk. Imtech voldoet al geruime tijd niet aan de covenanten en kan haar leningen niet aflossen. Aandeelhouders doen ook niets verder en lopen te mekkeren over de koers, dus wordt de boel geforceerd. Prima, risico's van het vak; iemand die leent moet de centjes gewoon terug betalen en problemen bij imtech zijn toch al enige tijd bekend.
    Als de aandeelhouder niet meedoet dan houdt ie weinig over, terecht want als geen van de aandeelhouders zou lappen was de tent failliet en dus ook niets waard. Een emissie op 1 cent maakt de kans op succes het grootst.
47 Posts
Pagina: «« 1 2 3 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links