Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Ordina in September naar de € 2,50

294 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 15 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Onderbouwer 1 september 2014 18:46
    Ordina houdt zich staande. Ik ben zelf voor 50% uitgestapt vorig week op 1.86. Even een ritje BAM. Ik weet niet voor hoelang. Maar ik zie daar ook kans op overname. Dus ik spreid mijn kansen. 1 ding is zeker. Na het ritje BAM kom ik weer 100% in Ordina. Dus wacht even op mij met de trein :)
  2. forum rang 4 Marinus-86 1 september 2014 19:38
    quote:

    Ach... schreef op 1 september 2014 18:27:

    Popie,nog steeds geen gefundeerde mening.
    Maar een beetje Proza kan ik sowieso altijd waarderen.
    Nu kom je wel op mijn in mijn vakgebied.
    bij hoge uitzondering zal ik er eentje prijs geven.

    Engeltjes op mijn schouder

    Een mens is niet ontworpen
    om de tijd te kunnen weerstaan.
    Soms ben ik te laat,
    dan weer te vroeg.
    Het verschijnt niet vaak,
    maar altijd op tijd.
    Uitleggen kan ik het niet'
    zelfs proberen is vergeefse moeite.
    Dit soort raadsels laat zich niet verklaren.
    Laat ik het maar zo laten,
    en koesteren.

    als deze van van je zelf is weet ik dit als geen ander te waarderen ,alleen zit ik al een tijdje op zo,n engeltje te wachten
  3. [verwijderd] 1 september 2014 20:13
    Deze is van mijzelf,anders zou ik het lef niet hebben om hem te plaatsen.
    wat betreft die engeltjes,
    die laten zich niet verklaren.
    Zoals je al zei, morgen een nieuwe dag.
    Trouwens behalve de markt waarin ik nog steeds geloof begint nu ook de wijn zijn werk te doen.
    Anders had ik dit gedicht nooit geplaatst.
    En inderdaad tussen 1,825 en 1844 zit helemaal niet zo'n verschil.
    tenzij jij er iets mee opschiet!!
    Geloof me, vroeg of laat gaat het goed komen met Ordina.
    Maar zoals ik ook zei: voor optimisme is geen enkele reden,maar zeg nou zelf, wat moet je zonder doen.
    Deze is van,een man genaamd Ernst van Altena alles je dat iets zegt!!
  4. forum rang 4 Dicall69 1 september 2014 20:40
    Heb mijn positie nu dusdanig uitgebreid, zodat ik de komende 6 tot 12 maanden mij geen enkel moment meer over de koers ga druk maken iedere positieve ontwikkeling die nu in de komende periode naar buiten komt kan een zeer positief effect teweeg brengen in de resultaten en daar wacht ik nu minimaal 6 maanden op !!!
  5. [verwijderd] 1 september 2014 21:42
    Ik zie dat Ordina zich flink aan het voorbereiden is op de positie en de daaruitvoorkomende strategische beslissingen die de overheid in het najaar zal moeten gaan nemen. Daarbij gaat het om uitwisselingen, wet-en regelgeving tav open data. Beslist de moeite waard om dit verhaal ff te lezen. Volgens mij staan ze daar trappelen om de Overheid weer te kunnen gaan faciliteren en ondersteunen. Gelet ook op de laatste alinea.

    www.ordina.nl/nl-nl/blogs/2014/august...

    Er gaat zeker weten nog veel gebeuren en veranderen bij deze van oudsher grote vis voor Ordina. En nu vangen! Eind september meer nieuws?

  6. [verwijderd] 1 september 2014 22:36
    Interview Stépan Breedveld: Leiderschap en vertrouwen zorgen voor betere projecten
    De overheid is een grootgebruiker van ICT. De ICT-projecten van de overheid trekken veel aandacht. Ze worden immers met belastinggeld betaald. Zonder ICT zou ons land echter onbestuurbaar zijn. Dankzij ICT is het mogelijk om dikwijls complexe wet- en regelgeving uit te voeren. ICT helpt daarnaast om maatschappelijke problemen het hoofd te bieden en op te lossen. Voor Nederland ICT is het dossier ICT & Overheid dan ook een belangrijk speerpunt. Binnen het bestuur is vice-voorzitter Stépan Breedveld portefeuillehouder. Hij laat in dit interview zijn licht schijnen over de rol van zowel de overheid als het ICT-bedrijfsleven.
    Stépan Breedveld is CEO van Ordina en uit dien hoofde bestuurslid van Nederland ICT sinds 2011. Zijn benoeming als vice-voorzitter ging in per 1 juli 2013, gelijktijdig met die van Bart Hogendoorn als voorzitter. “Het imago van de ICT-sector wordt sterk beïnvloed door de prestaties in de publieke sector. Als een project problemen ondervindt, duurder wordt of uitloopt haalt het steevast de krant. Dat is begrijpelijk. Het geeft wel een vertekend beeld, want er gaat juist heel veel goed. Die vertekende beeldvorming verdient dan ook bijsturing. Dat is van belang met het oog op het vertrouwen in de overheid, maar ook met het oog op het vertrouwen in ICT. Dat is één van de redenen dat ik met veel enthousiasme de rol van portefeuillehouder op me heb genomen”, verklaart Breedveld.
    www.nederlandict.nl/?id=13348

    "Leiderschap en vertrouwen" dat is waar het om gaat. Win-Win, voor beide partijen, iedereen is daar zo langzamerhand aan toe. Meer effiency en minder verspilling, betere communicatie met de klant. Dat is de duurzaamheid waar Ordina aan bouwt en het steeds over heeft. Niet vaag, juist heel concreet.
    Ik zeg: ze gaan het waarmaken daar bij Ordina. Het is alleen nog een kwestie van tijd...en politieke beslissingen die genomen moeten gaan worden.


  7. [verwijderd] 1 september 2014 23:02
    De maand begint goed met gemopper op het forum. In de 2de helft van het jaar moeten altijd de budgetten opgemaakt worden bij de overheid. Dat zou zo maar weer eens een paar cent extra voor ons kunnen betekenen.

    Als Rusland zich ook nog ffe rustig houdt, kunnen we misschien structureel boven de €2,- komen deze maand. Dan gaat voor mij de teller eindelijk lopen.

    zelf zie ik de koers niet zo maar €0.60 omhoog gaan (meer dan 30%)in een maand tijd zoals een aantal denken.
  8. [verwijderd] 1 september 2014 23:45
    Laatste post voor vandaag en voor mij , ik ben nog niet zo lang op dit Forum, heb normaal ook totaal niets met Forums. Waarom ik me de laatste tijd heb laten verleiden ; geen idee, werkelijk geen idee, ik denk tegen beter weten in. Dus ik laat jullie lekker jullie gang gaan. Maar ik zal het voortaan volgen van de zijlijn. Voor wie gelijk krijgt zeg ik nog een laatste maal ACH....
  9. forum rang 5 hvasd2 2 september 2014 09:28
    quote:

    emilio_2 schreef op 2 september 2014 08:03:

    www.telegraaf.nl/dft/nieuws_dft/23030...
    Ordina maakt saldochecker voor SNS
    Gepubliceerd op 2 sep 2014 om 09:22 | Views: 0
    ArtikelReacties

    inShare
    AMSTERDAM (AFN) - Ordina heeft in opdracht van SNS Bank een app ontwikkeld waarmee klanten van de bank hun saldo kunnen controleren op een Android smartwatch en Google Glass. Dat maakten beide bedrijven dinsdag bekend, zonder op financiële details in te gaan.
    De smartwatch wordt later dit jaar beschikbaar voor klanten van SNS Bank, de app voor Google Glass ligt ter beoordeling bij Google. SNS Bank en Ordina werken sinds begin dit jaar samen bij de ontwikkeling van mobiele applicaties.

    IEX
  10. forum rang 4 Marinus-86 2 september 2014 09:49
    Goede morgen allemaal, naar deze goede berichten te hebben gelezen toch maar besloten er wat bij te kopen deze zijn inmiddels binnen voor 184.7 hopen dat het tij gaat keren ten goede ik ben er nu toch ook wel van overtuigd dat we met een beetje geduld een leuke toekomst tegemoet gaan bij Ordina succes.
294 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 15 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium drie voorbeelden van IEX Premium: de exclusieve content op de site, de app op een smartphone en IEX Magazine.

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van IEX en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 58% korting!

Word abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links