Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Rajoy voert 'oorlog tegen werkloosheid' op

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

8 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 1 september 2014 08:49
    Ik herken wat jojo3 zegt (ik woon in Spanje). Dit is pure verkiezingspraat van Rajoy. Met zijn beleid heeft Spanje nu de allerhoogste jeugdwerkloosheid van Europa. Werkgevers krijgen nu (uit de EU-pot) subsidies als ze jonge ww'ers een contract aanbieden, 6 maanden later worden ze ontslagen om wederom met EU-subsidie ww'ers aan te nemen om ze weer te ontslaan). Jeugdww is dramatisch, jongeren lopen al 2 jaar stage (!!) tegen hooguit 70% van het loon en worden daarna gedumpt. De algemene werkloosheid is alleen gedaald omdat de beroepsbevolking is gedaald, mensen vertrekken om elders een baan te vinden.

    Maak me ook zorgen dat Merkel De Guindos steunt als voorzitter Eurogroep. De Guindos is een bankman uit het failliete Lehman Brothers. Baantjes als vriendendienst zijn hem niet vreemd, zijn broer kreeg zo'n baan als hoofd veiligheid in Madrid en wordt nu door justitie onderzocht wegens de dood van 3 tieners. Laat werkloze politici alsjeblieft geen verantwoordelijke functies invullen, verantwoordelijkheid houdt ook wat in en is niet alleen een middel om veel te verdienen zonder niets te doen.

    Verder wordt Spanje (Valencia) nu door de EU onderzocht vanwege het oppoetsen van cijfers, dit zou betekenen dat ze hetzelfde als Griekenland hebben gedaan. En dan gaat Merkel deze kandidaat steunen. Welke concessies heeft Rajoy haar met publiek geld gedaan in ruil voor deze vriendendienst?
  2. [verwijderd] 2 september 2014 14:06
    Kleine update: werkloosheid in Spanje TOEGENOMEN in augustus.

    Middenin het hoogseizoen zijn er meer werklozen in Spanje bijgekomen dan dat mensen een baan hebben gevonden.

    Tot zover dus de oorlog tegen werkloosheid van Rajoy...

    De enige oorlog tegen werkloosheid die hij voert is tegen de aanstaande werkloosheid in eigen kringen nadat hij de verkiezingen verliest, ben benieuwd welke andere Spaanse ministers Rajoy voor EU-baantjes zal aandragen als alternatief voor achter de geraniums zitten.
8 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links