Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

POET Technologies Inc.

3.207 Posts
Pagina: «« 1 ... 49 50 51 52 53 ... 161 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 24 april 2014 07:27
    quote:

    sevenOdouble schreef op 23 april 2014 22:46:

    Ik ben fel op Stockhouse tegen bashers die er enkel op uit zijn om 't aandeel naar beneden te praten. Sommige zijn daar goed in en kunnen heel makkelijk de aandelen stelen van minder ervaren traders die al die onzin geloven & verkopen in paniek... En na jaren om te gaan met dit soort van rifraf (tuig) heb ik hier geduld noch compassie mee. Zachte heelmeesters stinkende wonden...

    Als jullie dan toch SH lezen waarom maak je geen account aan & verdedig je investering?
    Schorriemorrie is het!

    Ik zit op SH en ik post er ook.
  2. [verwijderd] 24 april 2014 22:14
    Ik zit ook bij Binck en ondanks ik tevreden ben over hun service kun je geen Real Time data verkrijgen voor TSX.V & OTC aandelen. Maar je kan ze wel aan- & verkopen. Tikkie duur ja! Ik heb onlangs L2 aangeschaft bij StockWatch maar ben daar niet zo tevreden over. Het is ten eerste een flink pak duurder, en m'n L2 (Orderboek) toont maar 5 rijen diep. Voor 't pakket dat ik heb betaal ik $74/maand & en als je meer info wil opvragen wordt je per aandeel nog 'ns aangerekend, dus kan ik die niet warm aanbevelen.

    Als je L2 wil hebben voor zowel de OTC als de TSX.V raad ik je aan om eens bij QuestTrade te kijken. Voor 't zelfde bedrag per maand heb je L2 voor beide markten.

    Of je kunt 'ns kijken bij Interactive Brokers, NinjaTrader, Quote Media etc. Keuze genoeg eigenlijk, maar verdiep je eens goed in hun tarieven, en informeer je afdoende vooraleer je een verbintenis aangaat. Ik zou aanraden om ALLES te lezen op de website van de Broker & neem ook eens contact met ze op om te zien hoe snel ze reageren. Je zal ongetwijfeld vragen hebben en dan kun je de kwaliteit van hun antwoorden beschouwen als een soort van test.
  3. [verwijderd] 25 april 2014 21:34
    Bedoel je die SBIR grants van de NASA, DoD, Navy etc?
    POET heeft daar gebruik kunnen van maken, en maar goed ook want anders was de OS 50 to 100 mil aandelen groter. Momenteel is de laatste SBIR grant opgebruikt, die met de NASA van $750k, geëindig op 16 April. Misschien dat we nog een klein beetje "inkomsten" zien in 't 2de Q hiervan, maar daarna is het gedaan en is het wachten op echte inkomsten, op basis van verkochte goederen. Niettemin geven die SBIR grants meer inzicht in welke producten POET zal maken & is 't inderdaad interessant om te lezen. Ik heb een lijst met alle SBIR grants in m'n DD collectie. investorshangout.com/post/view?id=141...
  4. [verwijderd] 26 april 2014 14:59
    Hier is de link Maestro www.empireclub.org/events/poet-techno...

    Dit is een event georganiseerd door IBK Capital, zij hebben al voor ruim $40 mil geïnvesteerd in PTK sinds 't ontstaan van het bedrijf. De presentatie van POET wordt gedaan door de CEO Peter Copetti & Dr Taylor voor een zaal vol investeerders. Ik denk dat er toch zeker 200 mensen aanwezig zullen zijn. Het zal een eclectische mix zijn van huidge- & potentiële aandeelhouders, kleine en grote investeerders & hopelijk de media ook! Als ze een goeie presentatie neerzetten kan dit een gunstig effect hebben op de SP. Huidige aandeelhouders kunnen onmiddellijk bijkopen als de presentatie hun bevalt. Zij hoeven geen DD meer te doen, want ze kennen het bedrijf al. Voor potentiële aandeelhouders kan deze presentatie het startschot zijn om hun onderzoek te starten & 't zelfde geldt voor kapitaal krachtige investeerders... Hopelijk zitten er ook Hedge Funds & andere investeringsgroepen tussen. Eenmaal die aandelen beginnen op te kopen kan 't aandeel serieus beginnen stijgen. Althans dat hoop ik toch!

    De timing is echt perfect IMO.
    PTK doet deze presentatie net voor het belangrijke Pellegrino report uitkomt, en net voor MS8. Dus je kan je inbeelden als je eerst een schitterende presentatie geeft en dan enkele dagen daarna, of een week, met nieuws uitpakt die de prijs sowieso doet opdrijven. Degene die net het bedrijf leren kennen zullen geneigd zijn om snel in te stappen als ze de prijs zien omhoog schieten. Wat op zich nog meer kopers kan aantrekken. Het gevoel dat je de boot zal missen kan een sterke motivator zijn om impulsief te handelen, en dat is precies wat ze beoogen met deze presentatie. Althans dat hoop ik toch ;)
  5. [verwijderd] 26 april 2014 18:42
    SevenO ik hoop dat je online bent. Gezien wat een zekere robspoelstra op SH beweert?

    Jaw dropping news on deal with AAPL

    Buy at the open if you can under 3,75

    Wishful thinking volgens mij. Dit is nog veel te vroeg. Al had Copetti naar mijn idee wel heel veel rust en overtuiging in zijn interview met Midas Letter...
3.207 Posts
Pagina: «« 1 ... 49 50 51 52 53 ... 161 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 874,02 0,00%
EUR/USD 1,0716 +0,17%
FTSE 100 8.040,38 0,00%
Germany40^ 18.056,30 -0,18%
Gold spot 2.318,51 +0,10%
NY-Nasdaq Composite 15.712,75 +0,10%

Stijgers

AALBER...
0,00%
ABN AM...
0,00%
Accsys
0,00%
ACOMO
0,00%
ADYEN NV
0,00%

Dalers

AALBER...
0,00%
ABN AM...
0,00%
Accsys
0,00%
ACOMO
0,00%
ADYEN NV
0,00%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links