Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel KPN Koninklijke AEX:KPN.NL, NL0000009082

  • 3,426 25 apr 2024 17:12
  • +0,009 (+0,26%) Dagrange 3,400 - 3,451
  • 6.665.714 Gem. (3M) 13,8M

!! KPN zakelijk - plaats hier recent nieuws mbt KPN !!

262 Posts
Pagina: «« 1 ... 9 10 11 12 13 14 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 15 april 2014 08:40
    Telefonica bereid concurrent te creeren in ruil voor goedkeuring - media

    AMSTERDAM (Dow Jones)--Telefonica sa (TEF) biedt aan een concurrent in Duitsland te creeren in een poging de toezichthouders te verleiden de overname van E-Plus, de Duitse dochter van Koninklijke KPN nv (KPN.AE), goed te keuren, meldt The Financial Times op basis van een vertrouwelijk document.

    Telefonica biedt onder meer aan een klein deel van het hoge frequentie spectrum te leasen aan een concurrent die E-Plus vervangt, als onderdeel van een voorstel aan de mededingingswaakhonden, weet de zakenkrant.

    Momenteel ligt het overnamedossier bij de toezichthouders is Brussel. Wanneer E-Plus en Telefonica Deutschland fuseren, neemt het aantal mobiele telecomaanbieders binnen Europa's grootste markt af naar drie van vier.

    De sterk in de belangstelling staande deal, die in juli werd aangekondigd, zou in aantal klanten Duitslands grootste draadloze telecomaanbieder opleveren.


    Vertaald en bewerkt door Ben Zwirs, Dow Jones Newswires; +31 20 571 52 00; ben.zwirs@wsj.com


    (END) Dow Jones Newswires

    April 15, 2014 02:36 ET (06:36 GMT)

    *Binck is niet aansprakelijk voor informatie verschaft door derden
  2. Koekke 16 april 2014 08:37
    Fitch bevestigt beoordeling KPN
    WOENSDAG 16 APRIL 2014, 08:28 uur | 1 keer gelezen
    Fitch bevestigt beoordeling KPN
    LONDEN (AFN) - KPN blijft stappen zetten in het versterken van zijn positie in thuismarkt Nederland. Dat constateert kredietbeoordelaar Fitch woensdag. De firma bevestigde de beoordeling BBB- met stabiele verwachting voor het telecombedrijf.
    Volgens Fitch blijft KPN's thuismarkt wel uitdagend, en moet het concern duurzame en verbeterde financiële prestaties nog demonstreren. De verkoop van E-Plus aan Telefónica Deutschland zal volgens Fitch positief zijn, omdat de opbrengst de balans van KPN versterkt. “Het belang van 20,5 procent dat KPN in het gecombineerde bedrijf zal houden heeft KPN de blootstelling aan een operator met een sterke competitieve positie in de Duitse markt”, aldus Fitch.
    Reactie plaatsen

    Bron: www.beursduivel.be/nieuws/2649295/fit...
  3. [verwijderd] 16 april 2014 10:28
    'Snel nieuw bod AMX op KPN onwaarschijnlijk'
    WOENSDAG 16 APRIL 2014, 10:01 uur | 1 keer gelezen
    AMSTERDAM (AFN) - Het staat América Móvil (AMX) weer vrij om een bod uit te brengen op KPN, maar de kans dat dit op korte termijn gebeurt is klein. Dat schrijft SNS Securities woensdag in een commentaar.
    De Mexicanen mochten na het afketsen van hun overnamepoging afgelopen najaar een halfjaar lang geen nieuw bod doen. In de tussentijd hebben zij evenwel hun belang in KPN verkleind. AMX heeft via Austria Telekom nog een tweede optie om voet aan de grond te krijgen in Europa. Bovendien staat de winstgevendheid in eigen land onder druk door aangescherpte tariefregels.
    Positief nieuws over KPN is dat het bedrijf op 8 april zijn 4G-netwerk landelijk dekkend heeft gekregen. Het razendsnelle mobiele internet is volgens de bank essentieel voor het herstel van de winstgevendheid van het telecombedrijf, omdat het daarmee meer klanten in zowel de particuliere als de zakelijke markt aan zich kan binden met alles-in-eenpakketten inclusief mobiel (quadruple play).
    Deal
    SNS wijst verder op een bericht in Financial Times waarin staat dat Telefónica Deutschland bereid is frequenties af te staan aan een nieuwe speler op de Duitse markt, om toestemming te krijgen voor de overname van KPN-dochter E-Plus. Die ontwikkeling is in lijn met de eigen verwachting dat die deal onder voorwaarden wordt goedgekeurd, aldus de bank.
    Tenslotte gaat SNS in op de resultaten van KPN-concurrent Ziggo. Het positieve nieuws daarin is dat Ziggo televisieklanten verliest terwijl KPN in dat segment groeit. SNS stelt verder vast dat Ziggo sterk focust op omzetgroei en daarvoor marge opoffert, terwijl KPN in zeker zin het tegenovergestelde doet.
    SNS heeft een koopadvies voor KPN. Het aandeel stond woensdag na ruim drie kwartier handel op de beurs in Amsterdam 1,2 procent hoger op 2,39 euro in een 0,2 procent hogere AEX.

    Bron: Belegger.nl
  4. [verwijderd] 16 april 2014 19:23


    Nieuws

    KPN krijgt boete 14.000 euro van ACM

    18:25 16-4-2014
    DEN HAAG (AFN) - De Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft KPN een boete van 14.000 euro opgelegd omdat het telecombedrijf zakelijke klanten te hoge tarieven berekende voor mobiel bellen in het buitenland.
    KPN kon nog bij de ACM bezwaar maken tegen het boetebesluit maar gaat de boete betalen, aldus een woordvoerder.

    De toezichthouder stelde woensdag bij de bekendmaking van de boete dat de overtredingen van de zogeheten Europese Roaming Verordening plaatsvonden tussen 2010 en 2012. KPN, dat de benadeelde klanten inmiddels schadeloos heeft gesteld, zou ook bij een groep zakelijke klanten kosten in rekening hebben gebracht voor het ontvangen van voicemailberichten in het buitenland. Ook dat is een overtreding van de Europese regels.

    ACM vindt het gepast om een boete op te leggen hoewel het om een kleine groep klanten ging. Volgens de toezichthouder vormen de door KPN overtreden tariefverplichtingen de kern van de verordening en had het telecombedrijf geen ,,deugdelijk intern controlesysteem om de geconstateerde overtredingen te voorkomen.'' Volgens de zegsman van KPN konden de overtredingen plaatsvinden door een operationele, menselijke fout. ,,Wij hebben de processen aangescherpt.''

    (Bron beursgorilla)
  5. [verwijderd] 20 april 2014 14:50
    América Móvil brengt belang in KPN terug

    14:13 20-4-2014
    AMSTERDAM (AFN) - Grootaandeelhouder América Móvil, het bedrijf van miljardair Carlos Slim, heeft zijn belang in KPN verkleind. Dat bleek dit weekeinde uit een melding van de Autoriteit Financiële Markten (AFM).
    Het aandeel van América Móvil (AMX) staat nu op 24,83 procent met een overeenkomstig stemrecht. Bij de vorige melding op 21 maart was het belang nog 26,69 procent met dito stemrecht. Eind 2013 stond het belang nog op bijna 30 procent.

    AMX, dat in 2012 en 2103 zijn aandeel in KPN gestaag had uitgebreid, zag zijn poging om het Nederlandse telecombedrijf over te nemen afgelopen najaar mislukken. Daarna bracht de onderneming van Slim zijn belang geleidelijk weer wat terug.

    (Bron beursgorilla)
  6. [verwijderd] 22 april 2014 08:39
    Telefónica klaagt over America Móvil

    07:21 22-4-2014
    MEXICO-STAD (AFN/BLOOMBERG) - Telefónica heeft de Mexicaanse telecomautoriteiten gevraagd op te treden tegen America Móvil omdat dat bedrijf de regels niet zou nakomen.
    Volgens Telefónica houdt America Móvil zich niet aan de regels over het delen van netwerken en weigert het bedrijf informatie te geven over de netwerkinfrastructuur. Er is daarom een klacht ingediend bij de Mexicaanse telecomautoriteit IFT om America Móvil te dwingen de regels na te leven of om bezittingen af te stoten. De toezichthouder legde de eisen eerder dit jaar op aan America Móvil omdat het bedrijf een te dominante marktpositie zou hebben in Mexico.

    Het Spaanse Telefónica heeft ongeveer 20 procent van de mobiele klanten in Mexico, terwijl America Móvil, grootaandeelhouder van KPN, 70 procent in handen heeft.

    (Bron beursgorilla)
  7. [verwijderd] 22 april 2014 09:13
    Koersdoel verhoogd naar 3 euro.
    Société Générale heeft het advies voor KPN verhoogd van Houden naar Kopen en het koersdoel opwaarts bijgesteld van 2,30 euro naar 3,00 euro.

    Volgens de analisten is Fiber To The Home, FTTH ofwel glasvezel, aantrekkelijker voor KPN dan voor andere Europese sectorgenoten, vooral dankzij het controlerende belang van KPN in Reggefiber. Met glasvezel heeft KPN een sterk totaalaanbod richting de klant waarvan ook de mobiele activiteiten profiteren.

    Daarnaast zal de koers volgens Société Générale profiteren van de 5 miljard euro aan opbrengsten als gevolg van de verkoop van E-Plus.

    KPN sloot donderdag 2,5 procent hoger op 2,47 euro.

    Door: ABM Financial News.
    Info@abmfn.nl
    Hoofdredactie: +31(0)20-737 17 42
    Redactie: +31(0)20-262 29 78

    www.deaandeelhouder.nl/news/2014/4/22...

  8. Forecast2006 22 april 2014 15:53
    KPN kan ook zeker hoger met een toenemend aantal klanten op glasvezel via het netwerk van Reggerfiber en vergeet niet TV via DiGiTenne is een flinke concurrent voor de kabelaars. Daarnaast de uitrol voor 4G bij mobiel gereed voor de toekomst.
    Lekker naar de drie Euro.

    Kind regards,

    Forecast.
  9. [verwijderd] 22 april 2014 17:34
    Verdere omzetdaling verwacht bij KPN

    14:14 22-4-2014
    AMSTERDAM (AFN) - KPN heeft de omzet naar verwachting in het eerste kwartaal verder zien afnemen tot net geen 2 miljard euro. Dat blijkt uit een rondgang langs analisten door Bloomberg. Het telecomconcern publiceert de kwartaalcijfers vrijdagochtend
    Een jaar eerder lagen de inkomsten bij KPN nog ruim 900 miljoen euro hoger, maar toen werd de omzet van de Duitse dochter E-Plus nog meegeteld. Die wordt verkocht aan Telefónica Deutschland, mits de Europese Commissie toestemming verleent. E-Plus had vorig jaar in het eerste kwartaal een omzet van 760 miljoen euro.

    De verkoop van het Duitse onderdeel is momenteel een van de belangrijkste thema's bij KPN. Het bedrijf heeft de opbrengst van ruim 8,6 miljard euro, waarvan 5 miljard in contanten wordt voldaan, hard nodig om de balans te versterken. Als de deal afketst, zal het dat op een andere manier moeten doen.

    Topman Eelco Blok zei bij de publicatie van de jaarcijfers dat KPN dit jaar de resultaten verwacht te kunnen stabiliseren. Aan het verlies van klanten en marktaandeel is volgens hem een einde gekomen, mede dankzij de forse investeringen die het bedrijf de laatste jaren heeft gedaan in zijn netwerk en producten.

    (Bron beursgorilla)
  10. [verwijderd] 24 april 2014 15:34
    Carlos Slim slaat slag in Oostenrijk

    10:28 24-4-2014
    WENEN (AFN) - América Móvil heeft woensdagavond een overeenkomst getekend met de Oostenrijkse overheid die de twee partijen controle geeft over Telekom Austria. Miljardair en eigenaar van het Mexicaanse belbedrijf Carlos Slim kwam na de ondertekening met een bod op de stukken van minderheidsaandeelhouders.
    De Oostenrijkse overheid hield een belang van 28,4 procent in Telekom Austria via het staatsinvesteringsfonds Österreichische Industrieholding AG (ÖIAG), América Móvil bezit 26,8 procent van de aandelen. In de overeenkomst, die voor 10 jaar geldt, is vastgelegd dat het staatsbelang zakt tot 25 procent plus 1 aandeel. Wenen krijgt ook het recht om de topman van het belbedrijf te benoemen.

    Slim biedt 7,15 euro per aandeel om de resterende stukken in handen te krijgen. Telekom Austria sloot woensdag op 6,65 euro. Het is het eerste succes voor Slim in Europa na het afketsen van zijn poging, vorig jaar, om KPN in te lijven.

    (Bron beursgorilla)
  11. [verwijderd] 25 april 2014 08:25
    Winst KPN verdampt in eerste kwartaal

    07:58 25-4-2014
    DEN HAAG (AFN) - KPN heeft de winst in het eerste kwartaal bijna geheel zien verdampen. Het telecomconcern hield onder de streep 3 miljoen euro over, tegen 152 miljoen euro een jaar eerder. De omzet, exclusief die van de Duitse tak E-Plus die KPN binnenkort hoopt te verkopen, nam met ruim 8 procent af tot iets minder dan 2 miljard euro. Dat meldde de onderneming vrijdag.
    Het bedrijfsresultaat, aangepast voor sommige eenmalige posten, daalde met ruim een vijfde tot 621 miljoen euro. De winst voor rente en belastingen halveerde tot 179 miljoen euro. KPN handhaafde zijn verwachtingen voor heel 2014, wat wil zeggen dat het nog steeds denkt dat de resultaten tegen het einde van dit jaar zullen stabiliseren.

    De investeringen zullen zoals eerder al gemeld dit jaar onder de 1,4 miljard euro blijven. Voor volgend jaar voorziet het bedrijf een beperkte toename, tot maximaal 1,5 miljard euro.

    (Bron beursgorilla)
  12. [verwijderd] 25 april 2014 08:40
    Mobiele klantenbestand Tele2 groeit

    08:19 25-4-2014
    STOCKHOLM (AFN) - Telecombedrijf Tele2 heeft in het eerste kwartaal in Nederland meer mobiele klanten aan zich weten te binden. Het van oorsprong Zweedse bedrijf kreeg er 47.000 bij, waarmee het totaal aantal Nederlandse mobiele klanten kwam op 741.000. Een jaar geleden waren dat er na het eerste kwartaal nog 535.000. Dat maakte de onderneming vrijdag bekend bij de presentatie van de cijfers over de eerste drie maanden van dit jaar.
    De Nederlandse concurrent Ziggo meldde vorige week dat zijn mobiele klantenbestand in het eerste kwartaal was verdubbeld tot bijna 63.000. Ziggo is overigens anders dan Tele2 een nieuwkomer op de markt voor mobiele telefonie in ons land. Het bedrijf is er pas een jaar actief mee.

    De Nederlandse klanten die mobiel bellen met Tele2 leverden het bedrijf 273 miljoen Zweedse kroon (circa 30 miljoen euro) aan omzet op. Dat is 39 procent meer dan in het eerste kwartaal 2013.

    Nederland is na Zweden de grootste markt voor Tele2, dat ook actief is als aanbieder van vaste telefonie, internet en televisieaansluitingen. De gehele omzet in Nederland bedroeg het afgelopen kwartaal 1,32 miljard kroon, 5 procent minder ten opzichte van een jaar geleden. De operationele winst ging met 22 procent harder achteruit en kwam uit 257 miljoen kroon.

    (Bron beursgorilla)
  13. [verwijderd] 25 april 2014 11:52


    Nieuws

    Gemengde reacties op cijfers KPN

    10:02 25-4-2014
    AMSTERDAM (AFN) - De reacties van analisten op de eerstekwartaalcijfers van KPN liepen vrijdag uiteen. Gemene deler was wel dat de onderliggende brutowinst (ebitda) van 621 miljoen euro tegenviel. De omzetdaling van 8 procent tot bijna 2 miljard euro was min of meer in lijn met de verwachtingen.
    ING sprak verder evenwel van goede operationele prestaties, behaald in moeilijke economische omstandigheden en een sterk concurrerende markt. De tegenvallende ebitda is volgens analist Emmanuel Carlier vooral toe te schrijven aan de zakelijk divisie en het netwerkbedrijf. Het consumentensegment leverde juist meer winst op dan verwacht. ING heeft een koopadvies met een koersdoel van 2,51 euro.

    Rabobank daarentegen stelt vast dat de stabilisatie van de resultaten die KPN voor later dit jaar belooft, nog ver te zoeken is. De analisten van de bank waren voorbereid op een zwak eerste kwartaal, maar werden naar eigen zeggen weer in negatieve zin verrast. Zij wijzen er met name op dat de aangepaste ebitda met maar liefst 21 procent is weggezakt. Hun advies blijft hold bij een koersdoel van 2,60 euro.

    Vertrouwen

    SNS Securities blijft positief over KPN. Het bedrijf houdt vertrouwen in een goede afloop van de verkoop van E-Plus, die voor financiële ademruimte zal zorgen. Het sterke netwerk, inclusief 4G, zal KPN helpen klanten vast te houden met een stabielere omzet als gevolg. Kostenbesparingen zullen verder helpen de kasstroom te verbeteren.

    Wel moet volgens SNS worden aangenomen dat América Móvil zijn belang in KPN verder zal afbouwen, nu het door de geplande overname van het Oostenrijkse Telekom Austria al voet aan de grond krijgt in Europa. Dat kan het aandeel onder druk zetten. De bank handhaaft zijn koopadvies.

    Het aandeel KPN zakte vrijdag in het eerste handelsuur op de beurs in Amsterdam 1,4 procent in waarde tot 2,48 euro. De AEX daalde 0,7 procent.

    (Bron beursgorilla)
  14. [verwijderd] 25 april 2014 11:53


    Nieuws

    Ook KPN kent plannen Carlos Slim niet

    10:54 25-4-2014
    DEN HAAG (AFN) - Het is ook KPN zelf niet duidelijk wat grootaandeelhouder América Móvil van plan is met zijn belang in het telecombedrijf nu het Mexicaanse concern overeenstemming heeft bereikt over een overname van Telekom Austria. Dat zei topman Eelco Blok vrijdag in een toelichting op de kwartaalcijfers.
    Blok liet weten de ontwikkelingen rond de Oostenrijkse branchegenoot ,,met interesse'' te hebben gevolgd. Hij stelde vast dat het bedrijf van miljardair Carlos Slim in Oostenrijk een ,,andere benadering'' heeft gekozen dan in Nederland. Daar zag het vorig jaar een poging om KPN geheel in te lijven stranden op een beschermingswal, die werd opgetuigd om de onafhankelijkheid van 's lands grootste telecomnetwerk te waarborgen.

    América Móvil stapte 2 jaar geleden in bij zowel KPN als Telekom Austria om voet aan de grond te krijgen in Europa. Nu het bedrijf van Slim definitief heeft toegeslagen in Oostenrijk, denken veel analisten dat de interesse in KPN weleens zou kunnen vervagen. Het belang is al verkleind van bijna 30 procent tot minder dan een kwart.

    Halverwege april verstreek de periode waarin América Móvil volgens de Nederlandse beursregels geen nieuw bod mocht uitbrengen op KPN. Blok zei dat er sindsdien wel ,,constructieve gesprekken'' zijn geweest met de Mexicanen via hun twee vertegenwoordigers in de raad van commissarissen, maar dat het daarbij alleen over de operationele resultaten ging. ,,Ik heb geen idee van wat hun intenties zijn'', zei de topman.

    (Bron beursgorilla)
  15. [verwijderd] 26 april 2014 15:06
    Boete América Móvil voor bellen contact klant

    11:14 26-4-2014
    MEXICO-STAD (AFN/BLOOMBERG) - América Móvil (AMX), het telecomconcern van miljardair Carlos Slim, is in thuisland Mexico beboet voor het bellen en sms'en van de contactpersonen van een klant, zonder dat die daarvoor toestemming had gegeven. AMX wilde de kennissen op de hoogte stellen van de betalingsachterstand van de betreffende klant, in de hoop via hen een oplossing te vinden voor het betalen van de schuld.
    Het Mexicaanse instituut voor informatiebescherming IFAI legde vier boetes op van in totaal 9,9 miljoen peso's (ongeveer 545.000 euro) omdat AMX ongevraagd de naam van de klant en haar telefoon- en rekeningnummer deelde met de contacten. Een woordvoerder van AMX was niet bereikbaar voor commentaar.

    (Bron beursgorilla)
  16. [verwijderd] 28 april 2014 18:20

    Beursblik: Nomura verlaagt koersdoel KPN

    Redactie ABM Financial News - 28 april 2014, 07:14
    Koersdoel verlaagd naar 2,50 euro.

    Nomura heeft het koersdoel voor KPN verlaagd van 2,60 euro naar 2,50 euro bij een onveranderd Neutraal advies.



    Analisten van Nomura menen dat beleggers in KPN over een lange adem moeten beschikken, hoewel de cijfers over het eerste kwartaal wat eerste tekenen van operationele verbetering gaven.



    De besluiteloosheid van América Móvil doet de zaak volgens de analisten eveneens geen goed, hoewel Nomura ondanks de interesse van de Mexicanen voor Telekom Austria niet uitsluit dat er een nieuw bod komt op KPN.



    Verder is er nog slechts beperkt opwaarts potentieel bij goedkeuring door Brussel voor de verkoop van E-Plus, terwijl de koers volgens Nomura tot onder de 1,90 euro terugvalt als er geen goedkeuring komt.



    KPN sloot vrijdag 1,9 procent lager op 2,46 euro.



    Door: ABM Financial News.
    Info@abmfn.nl
    Hoofdredactie: +31(0)20-737 17 42
    Redactie: +31(0)20-262 29 78

    www.deaandeelhouder.nl/news/2014/4/28...
  17. [verwijderd] 30 april 2014 09:02
    América Móvil voelt lastige thuismarkt

    07:06 30-4-2014
    MEXICO-STAD (AFN) - Telecomreus América Móvil (AMX) blijft last ondervinden van stevige concurrentie en overheidsmaatregelen op thuismarkt Mexico. Daarentegen werden goede zaken gedaan in de op een na grootste markt Brazilië, zo bleek woensdag uit een kwartaalupdate van het concern.
    De grootaandeelhouder van het Nederlandse KPN heeft in Mexico last van moeizame economische omstandigheden en versterkt overheidstoezicht op de telecomsector. Ook heeft de overheid AMX verplicht om netwerkinfra open te stellen voor andere partijen. De ontwikkelingen in Mexico leggen meer druk op markten als Brazilië, waar AMX wist te groeien. Het land is inmiddels verantwoordelijk voor 25 procent van alle mobiele telefoonklanten, tegen 27 procent uit Mexico.

    Het bedrijf van multimiljardair Carlos Slim zag de winst in het eerste kwartaal bijna halveren tot 13,9 miljard peso (zo'n 770 miljoen euro). Dat kwam onder meer omdat positieve wisselkoerseffecten een jaar eerder veel groter waren. De winst voor belasting steeg tot 64,9 miljard peso, meer dan marktkenners hadden voorzien. De opbrengsten kwamen met ruim 195 miljard peso in lijn met de prognoses uit.

    (Bron beursgorilla)
  18. [verwijderd] 30 april 2014 16:59

    AMX wil belang KPN boven 20 procent houden

    16:50 30-4-2014
    MEXICO-STAD (AFN/BLOOMBERG) - América Móvil (AMX) wil zijn aandelenbelang in KPN boven de 20 procent houden. Dat heeft bestuursvoorzitter Daniel Hajj van AMX woensdag gezegd in een toelichting op de kwartaalcijfers van het Mexicaanse telecombedrijf.
    Bij de jongste melding bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) bezat AMX nog een belang van 24,83 procent in KPN, met een gelijk stemrecht. Eind vorig jaar had het bedrijf van Carlos Slim nog bijna 30 procent van KPN in handen. Vorig jaar zag AMX een poging om KPN over te nemen mislukken, waarna het belang geleidelijk werd afgebouwd. Hajj had eerder ook al gezegd het belang in KPN boven de 20 procent te willen houden.

    Volgens Hajj heeft het afbouwen van het belang in KPN voor liquiditeit gezorgd die AMX nodig had om samen met de Oostenrijkse overheid de controle te krijgen over Telekom Austria. Dat was het eerste succes voor Slim in Europa na het afketsen van zijn poging om KPN in te lijven.

    (Bron beursgorilla)
  19. [verwijderd] 1 mei 2014 21:41

    Concessies Telefónica bij E-Plus aangepast

    20:48 1-5-2014
    NEW YORK (AFN) - Telefónica Deutschland heeft de concessies aangepast die nodig zijn om de Duitse KPN-dochter E-Plus over te kunnen nemen. Dat meldde The Wall Street Journal donderdag.
    De aanpassingen zouden het gevolg zijn van reacties van concurrenten op eerdere concessievoorstellen. De Europese Commissie streeft er naar uiterlijk op 23 juni het onderzoek naar de overname af te ronden.

    (Bron beursgorilla)
262 Posts
Pagina: «« 1 ... 9 10 11 12 13 14 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

Markt hield al rekening met hogere outlook KPN

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links