Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Matroesjka-index

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Frank van Dongen (Cees Smit)

Frank van Dongen is het pseudoniem van vermogensbeheerder en fondsmanager Cees Smit. Hij is algemeen directeur van Today’s Vermogensbeheer en Today’s Tomorrow Fondsbeleggen (For Tomorrow). Today’s is als vergunninghouder geregistreerd is bij de AFM en het DSI. Cees Smit is gespecialiseerd in ingewikkelde derivatenco...

Meer over Frank van Dongen (Cees Smit)

Recente artikelen van Frank van Dongen (Cees Smit)

  1. apr '17 De Show is over: Iedereen bedankt 77
  2. jan '17 Mindf*ck 34
  3. mei '16 De beren krijgen lucht 14

Reacties

8 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 3 oktober 2011 09:42
    Met beide benen op de grond blijven staan. Geef toe, het is knap om van een klein een groot probleem te maken, zoals de EU dat doet met Griekenland. Die 230 of 241 komt er wel. Reorganisatie van Griekenland erdoorheen drukken kost klauwen vol met geld; bovendien lees ik uit artikelen dat er gewoon paniek is in de Griekse regering. Zal het hier anders zijn? Ik doe een voorspelling: binnen 10 jaar moet Nederland een beroep doen op EU partners wat op weerstand zal stuiten - o.a. van Griekenland, dat uit een dal is geklommen - want het gedrag in het verleden werkt door in de toekomst.
  2. [verwijderd] 3 oktober 2011 10:02
    Ondanks of dankzij al het toezicht, is er werkelijk een verlammende werking ontstaan. Geen van de partijen, die op enigerlijwijze toezicht houdt, durft het mes diep in het rotte vlees te steken om de patient te genezen.

    Er zal op een gegeven moment noodzakelijk zijn om HARD te saneren om de boel weer gezond te krijgen.

    Je ziet het met de Grieken. Door al het getalm zijn er twee belangrijke jaren verloren gaan, en de kosten zijn verdubbeld om het probleem op te ruimen.

    Nog meer toezicht, zal nog meer een verlammende werking veroorzaken. Men dient hoe dan ook het mes diep in het rotte vlees te steken.
  3. [verwijderd] 3 oktober 2011 23:34
    NIEUWS
    Nomura voorziet scherpe daling S&P 500
    NEW YORK (AFN) - Een analist van de Japanse bank Nomura International voorziet een scherpe daling van de toonaangevende Amerikaanse S&P 500-index. Dat schreef hij maandag in een rapport.
    Analist Bob Janjuah stelde dat de graadmeter, onder meer door aanhoudende economische onrust, zo'n 25 procent tot 30 procent kan dalen. ,,Ik denk dat een dieptepunt op 800 of 900 punten in 2012 mogelijk is. En zelfs het wegzaken tussen de 700 en 800 punten is een reële situatie'', zo gaf hij aan.

    De S&P-index noteerde maandag omstreeks 20.40 uur op ruim 1107 punten.
8 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links