Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Het kleine aandelen blog

Het kleine aandelen blog

Hoewel het fonds in de midkap-index noteert nemen we het wel even mee. Imtech gaat onderuit en het laatste nieuws gaat over de verdenkingen van fraude in Duitsland. Maar dat was gisteren. Er zijn vandaag ook geen advieswijzigingen die we hebben gespot. Nico Bakker heeft nog wel een technische update:

 

 

Zoals vanochtend in het IEXNieuws is vermeld weten de beleggers op het forum ook niet waarom er vandaag opnieuw een forse daling gaande is.

Maar brekend! Wat zie ik hier? Presenteert De Föhn nu een Imtech-event?! Zou De Snor dan misschien, met zijn chagerijnige en zure toon, de koers omlaag praten? :-)

 

 

We beginnen met Esperite, want het aandeel gaat als een raket omhoog en er zijn als 3,3 miljoen stukken verhandeld. Nieuws is er niet en het spookt de laatste weken sowieso bij dit fonds.

Ordina dan. Het fonds doet het erg goed, want grootaandeelhouder Niessen heeft zijn belang vergroot.

 

 

Lokaal doet Kardan +12,4% en we hebben geen idee waarom, u wel? Een van de forums heet Kardans gokpaleis en die naam zegt denk ik wel genoeg.

Nedsense is ook een aandeel dat erg hard stijgt zonder nieuws, maar met een omzet van slechts 5000 stukken is het ook niet iets om over naar huis te schrijven.

Pharming draait een min om in een behoorlijke plus in aanloop naar de KW4-cijfers, die het bedrijf morgenochtend presenteerd.

RoodMicrotec gaat hard omlaag, hoewel hard? Voor RoodMicrotec-begrippen valt die -4,6% best mee. Gisteren steeg het fonds bijvoorbeeld ook uit het niets 5%.

 


Nick Bakker is marketwatcher bij IEX.nl. Nick Bakker kan posities innemen op de financiële markten. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Klik hier voor een overzicht van de beleggingen van de IEX redactie.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Nick Bakker

Van je hobby je werk maken, is dat slim? Nick Bakker doet dat als Market Watcher bij IEX. Hij verzorgt dagelijks het Fondsenrondje, de Slotcall en het IEXNieuws. Daarin houdt Nick u op de hoogte van al het beursnieuws, de AEX en alles wat er maar speelt bij Nederlandse aandelen. Beleggen, stockpicken, maar ook speculeren. ...

Meer over Nick Bakker

Recente artikelen van Nick Bakker

  1. jul '18 Liveblog: Trump en BAM 3
  2. jul '18 Liveblog: Microsoft 7
  3. jul '18 Slotcall: Shell en Unies 3

Reacties

4 Posts
| Omlaag ↓
4 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links