Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Wat een weekje

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Bas Heijink

Technisch analist Bas Heijink schrijft iedere dag een update over de AEX. Senior Technisch Analist Bas Heijink houdt zich binnen de ING Investment Office van ING Bank bezig met Technische Analyse. Heijink let vooral op de kansen die hij ziet in de markt om op korte termijn een goed absoluut rendement te behalen. H...

Meer over Bas Heijink

Recente artikelen van Bas Heijink

  1. jun '17 TA Arcelor Mittal: Buy the dip 12
  2. jun '17 TA: Bedankt! 411
  3. jun '17 TA: Van lang naar kort 425

Reacties

745 Posts
Pagina: «« 1 ... 33 34 35 36 37 38 | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 22 december 2014 09:37
    quote:

    joostvls schreef op 22 december 2014 08:59:

    [...]

    Bijzonder nederlands
    Hele goedemorgen Joost!

    Zullen we die frust gewoon compleet negeren? Het was, is en blijft een onbeduidend mannetje.
    En, oh ja....ik heb mijn 5 calls er maar eens uitgedaan.....hier staat een tevreden mens, zeker na die klapper op de SeP...

    Vandaag doe ik niets meer, rustig wachten waar we gaan toppen.

  2. forum rang 6 d' Aandelen ' 22 december 2014 10:05
    quote:

    opa schreef op 22 december 2014 09:30:

    Ik ook Daan , prettige feestdagen
    Goedemorgen opa,

    Was net even bezig met onze gemeente te bellen om een vergunning te krijgen om zonnepanelen te installeren.
    Dit jaar hebben ze mijn huisje uit 1905 aangewezen als Gemeentelijk Monument maar dat gaat dat niet zomaar.

    De Overheid zorgt er zelf voor dat je naar alternatieven gaat zoeken om je maandelijkse kosten te verlagen en tevens wat meer rendement op je spaarcentjes kan genereren dan die schamele 1 %.

    Maar heel veel ambtenaren zijn op vakantie, zou ik ook doen wanneer ik net een aardige eindejaars premie op mijn rekening gestort had gekregen, want crisis of niet, dat gaat gewoon door.

    Nog even proberen om een afspraak te maken met de Gemeente want geen vergunning betekent gewoon dat ik inkomsten mis loop.

    Opa, ook hele goede dagen gewenst met de familie.
  3. [verwijderd] 22 december 2014 11:08
    Maar ja Daan we zijn gelukkig niet allemaal ambtenaar, wat een volk 2jaar geleden had mijn dochter een bouwvergunning aangevraagd voor de bouw van een vrijstaande woning in een buitengebied, 7 maanden later nagevraagd hoe het zat met de vergunning, want het zou tenslotte 8 a 9 maanden duren voor dat alles rond was, dus aannemer was ook al afgesproken. maar de gemeente was alle tekeningen en papieren kwijt. en beweerde dat ze die niet hadden ontvangen. dus alles moest een half jaar verzet worden, en tegenspraak heeft totaal geen zin, want ze kunnen je het behoorlijk zuur maken.
    Gelukkig waren de vergunningen een half jaar later binnen, maar er moest eerst een aangewezen bedrijf door de gemeente, de grond controleren als er geen zeldzame plantjes groeide kosten rond de 5000 euro, wij hebben zelf een bevriend bedrijf in de handen genomen kosten 75 euro normaal vroegen ze 500 tot 800 euro, gemeente ambtenaren zijn gewoon luie graaiers onder mijn ogen. bij ieder bezoek of afspraak die mijn dochter had met die gasten , hadden ze koffie of rookpauze. wij hebben het gehad met die luie dik betaalde gasten.
  4. [verwijderd] 23 december 2014 10:37
    Wij hebben dezelfde problemen hier in Belziek. Mijn makelaar heeft onder èèn hoedje met de gemeente en de notaris een stuk bouwgrond verkocht aan mij. Op de akte stond bouwrijp perceel aan goed uitgeruste gemeenteweg. In de realiteit lag hier niets van nutsleidingen. Akte was ondertekend ik kon niet meer terug. Ik heb zelf waterleiding, elektriciteit, dubbele riolering en coax mogen leggen over een lengte van 130 meter. 14000 euro lichter en 2 jaar later loop ik nog steeds tegen gesloten deuren aan bij bevoegde instanties. Volgens mijn advocaat hebben ze binnen de regels gewerkt maar via achterpoortjes in de grijze zone. suck it up zeggen ze dan.
745 Posts
Pagina: «« 1 ... 33 34 35 36 37 38 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links